Anasayfa
1 Ağustos 2021, 22:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KİLİSE

Rüyada kiliseye girdiğini gören kimse, bekarsa evlenir veya bir çocuğu olur. Ya da hidayetten sonra sapıklığa düşer. O kimse kilisede Hristiyanların fiil ve hareketlerini kabul etmeyerek Allah (C.C.)’ı anarsa, kudret ve mertebesince her insana iyilik emir ve kötülüklerden nehyeder.


Cevap: Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kilise görmek kötü niyetli kişiler için savundukları gerçekleri inkar edeceğine ve iyi niyetli kişiler ise kendilerini haklı çıkara bilmek için kendilerine şahitler bulacaklarına yada kiliseye girip gezdiğini görmüş iseniz kendi niyetiniz ne ise o niyetle ilgili kişiler ile karşılaşacağına ve bekar biri için de evlilik planları içinde girişimler yapacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Rahip ve Kilise

Acenath000
Rüyamda ibadet için mescide gidiyordum mescidin yanında kilise olduğunu ve yan yana olduklarını gördüm. ikisi de mağara içinde gibi oyulmuş aşağıya doğru yolları vardı. mescide gitmek için aşağıya yürüyordum kilise içinde geçerliydi yalnızca kiliseye giden yolun önünde kilise kapısı vardı ve önünde Rahibeler vardı bir şeyler taşıyorlardı. aldırış etmeden oradan çıktım uzaklaştım kuzenimle yolda bahçelerden geçerken bir Rahip ile karşılaştık. güler yüzlüydü ama yüzü bulanıktı biraz zayıf ve uzun boyluydu rahibe gibi başını örtmüştü. bize ”rahibeler bahçede kendi meyvelerini yetiştiriyor tatlı yapıyorlar siz de onların yanına gidin yiyin” kuzenim içecek alıp gidebilir miyiz sorusuna rahip tabii dedi ve ben meyve suyu alıp gideriz dedim fakat gittiğimi hatırlamıyorum sanırım gitmedim rüyam değişti hava çok sıcaktı herkesin ayakları yanıyordu ben ise yalın ayak yolda yürüyordum bastığım her yer su gibi serindi tanımadığım bir teyze gelip bana ”kızım çok sıcak yanmıyor musun” diye sordu hayır dedim serin. yerde pembe bir mürekkep gördüm elimde ki kalemle mürekkebi aldım ve duvara bir kalp çizdim. duvarın altından geçtim tanımadığım kişiler vardı. çok mutsuz bir kız vardı teselli için ona sarıldım muhabbet kuşu ve kuşun yanında her çeşitten kuşların çorbası vardı yani çorbanın içinde pişmiş kuş etleri.
Bu rüyamın tabirini çok merak ediyorum Allah en iyisini bilir Allah için hayırlı bir tabirde bulunun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Geçici bir dönem de olsa sıkıntılı bir süreç yaşayacaksınız. Fakat bu sıkıntılı dönemde size destek olup yanınızda olacak kişiler çok olacaktır. Siz bu dönemi atlatarak makam sahibi olabilir ya da memuriyet gibi bir meslek sahibi olma yoluna girecek rahatlayacaksınız. Yine de Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahkaha görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda emin değilim neresi ama kilisedeyim sanırım ve etrafımda yüzlerce kişi var. Oradan çıkmaya çalışıyorum ben, birine şuraya gidiyor musunuz diyorum o da evet diyor ve ben onu takip ediyorum. Ardından bir odaya giriyoruz ve oradan aşağı bakarken birinin çok değişik bir şekilde ibadet ettiğini göürüyorum. Neye uğradığıma şaşırmış durumdayım. Biri odaya giriyor, bekçi herhalde hepimiz hemen oturuyoruz. Sonra içimizden birini seçiyor sen şuraya gideceksin diye. Sonrasını hatırlamıyorum. Yorumlar mısınız ?

Okudunuz mu?  Rüyada Koç görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada kiliseye girdiğini görmek hayırlı olduğu gibi ne kadar çok kalabalık görülürse o kadar çok hayırla yorumlanır. Sözü geçen biri olmaya, ibadetlerine önem vermeye ve kendisine edilen iftiralar varsa bunlardan kurtulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada sevdiğim çocuk ve kardeşiyle birlikte geziyoruz ama onlar çok hızlı gidiyor ben kayboluyorum onlara yetişmek için hızlanıyor um birsürü merdiven çıkıyorum ama onları bulamıyorum sonra 8 basamak aşağı iniyorum ve küçük bir kiliseye denk geliyorum çok dardı birinin türbesi varmış yanımda kadınlar dua ediyor ben de Allah rızası için fatiha okuyorum günahlarımın bağışlanması için dua ediyorum oradan çıkarken bir kadın tepsiyle türk kahvesi taşıyor 8 adet kahve var içeride annesine götürecekmiş ama hep dökülmüş ben de ona yardım etmek istiyorum ama ben de döküyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz Çekirdeği görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Düşünmeden hareket etmene ve bu konuda dikkatli olmana, makam, mevki ve iş hayatında yükselmeye, kısmet, bolluk, bereket gibi anlamlara gelmekte olup her dilediğinin kabul olacağına, Allah’ın rızasını kazanmak için iyiliklerde ve yardımlarda bulunacağını göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanfil görmek (İmam Nablusi)

Imam Nablusi…ruya…kilise, rüyada kilise gormek imami nablusi, rüyada kilisede dua etmek imam nabludi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.