Anasayfa
27 Ekim 2023, 11:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KİLİT

Rüyada kilit görmek, emin bir adama işarettir. Bir kilit açtığını gören hapis bir kimse, hapisten kurtulur. Üzüntülü ve kederli olan bir kimse, rüyada bir kilidi açtığını görse, o kimsenin üzüntü ve kederi gider ve işi kolaylaşır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Kilit, hazırlık, delil ve kuvvettir. Kilidi açtığını gören kimse, hanımını kendisinden ayıracak bir yemini yapmasından kaçınsın.

Bir kapıyı kilitlediğini gören kimse, başka bir kimseye kefil olur.

Bir kilidi açtığını gören kimse, üzüntüden ve kefillikten kurtulur. Kilidi, kilitlemek keder, açmak ise kederden kurtulmaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Evlenmek isteyen kimse için emniyetli ve ev işlerini güzel yapan ve itibarlı bir kadına yorumlanır.

Demir kilitler, şifre ve ilmi çözmeye işarettir. Ağaç kilitler, zevcedir. Kilit, sözünde durmaya yorumlanır.

Rüyada kilitli ve kapalı yerleri açmak, güçlükleri kolaylaştırmaya ve geçimi kolay sağlamaya yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun ve Keçi Sağmak görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kilit görmek rüyayı gören kişi bekar ise evleneceğine ve evlendiği kadının ev işlerini güzel yaptığına ve itibar sahibi olan bir bayan ile evleneceğine yada evli ise eşinden ayrılacak bir yemin yapacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

Kilit

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum bir rüyayı sklikla görüyorum rüyamda evin dış kapısını kilitliyorum ama sonra bu bir bakıyorum ki kilitlenmemis hatta bu sabahta gördüm rüyamda kardeşime bak kapı kilitlenmiyo gerçek oldu goruyormusun dedim yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Kursa Gitmek

Yorum: Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada kapı kilitlemek iyi değildir. Rüyada kilitledikten sonra açık görmek veya kilitleyememek hayırlıdır. Bu rüya kendi eli ile huzurusuzluğa neden olacak şeylerin olmayacağına ve aksiliklerden kurtulacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam.rüyamda bir evdeyim ev iki katli ama benim evim değil arkadaşim misafirimmis ve otururken ben birden kapiyi kilitlemeye gidiyorum kilitliyorum.kapinin deliginden bakiyorum ve halamin esini goruyorum yukariya yonelip arkadaşima yiyecek ikram etmek için elimdeki cerez tabagini veriyorum ve enistemler geldi diyorum o sirada kapi aciliyor duyuyorum.neye isarettir acaba yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya ancak kişinin durumu göz önünde bulundurularak tabir edilmelidir. Genel olarak bu rüya sahibinin kendi eliyle kendi huzurunu bozmasına ve kolay kolay bir şeyden memnun olmadığına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

rüyada kapiyi kilitleyememek, ruya kapi kilidi bozuk kilitlenmiyo, rüyada kilit görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.