Anasayfa
19 Ekim 2023, 15:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOCA

Rüyada bir kadının kocasını görmesi, son derece sevindirici bir haber alacağına; bakire bir kızın evlenmiş olduğunu ve kocası bulunduğunu görmesi, kısa zamanda evleneceğine; kocasını ölmüş görmek, ummadığı çok kıymetli bir hediye alacağına; kendisini kocalı görmek, aile içinde bazı anlaşmazlıkların bulunduğuna delalet eder.


Cevap: Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada bir kadının kocasını görmek çok hayırlı haberler alarak sevineceğinize ve sevindirici gelişmelerin yaşanacağına yada kocasını ölmüş olarak görmüş iseniz iş yerindeki çalışmalarından dolayı telfi alarak gelirinin artacağına ve hiç umadığınız bir hediye alacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Şu an ayri yaşadığım eşimle rüyada elele tutuşup yürüdüğümüzü gördüm. Parmaklarimiz icice geçirerek elele tutuştuk ilk o uzattı elini o biraz onde ben biraz gerideydim sanki beni korumak.ister gibiydi. Anlamini gercekten çok merak ettim


Yorum: Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Birinci yorumu bu rüya sıkıntılarından kurtulmaya ve huzura kavuşmaya işaret eder. Bir diğer görüşe göre ise genellikle bilinçaltı olduğu kabul edilir ve özel bir şekilde tabir edilmemiştir. Yinede en doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemektir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba eşimle ayri yasiyoruz hamile kalinca bebegimi istemedi fakat ben dunyaya getirdim hatta bosanma davasi acacak yakinda. Rüyamda eşimin gogsumu emdigini hatta o emince daha çok süt geldiğini bıraktığında şıkır şıkır ağzina aktığını gördüm . Hatta iyi oldu kizim daha çok süt geldi dedim ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Kaplan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Eşinin senden süt emmesinin anlamı senden iyilik ve hayır görmesine işarettir. Çünkü süt emen kişi, emdiği kişiden fayda görmesine tabir edilmiştir. Hayırlı bir rüyadır ve sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Brn
Ruyamda babamlarin evinin ordaki kuzenim ve arkadaşlarımla oturdugum parkta arkamizfan gelen siyah bir jaguar tarafindan kovalandigimizi gördüm. Bu ara bosanma davam var. Rüyamın bununla alakasi olabilir mi


arifselim
Rüyada jaguar görmek veya onun tarafından kovalanmanın yorumu, iki yüzlü, fitneci, zarar vermek için fırsat kollayan art niyetli birisinin varlığına işaret eder. Adeta zarar vermek için tetikte bekleyen kimse manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba sabah kalkıp tekrar uyuduğumda rüyamda pis gecekondu bir evde pos bir döşeğin üstünde kucağımda kızımla oturduğumuzu gördüm. Küçük bir fare vardı ama net fareye görmedim kaçtı. Ayrı yaşadığım eşim kapıyı açtı yanında da bir arkadaşı vardı o pis berbat hakimizi gördü ama hiç bir şey demedi yardımda etmedi.


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için çevresinde bulunan çekemeyen veya düşmanlık eden birisine tabir edilir. Genellikle insanın bir düşmanına ve zarar vermek isteyen birisine işaret eden bir rüya olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba 3 aydır ayrı olduğum eşim boşanma kararı aldı kendisi davayı bile açtı rüyamda onun ailesi vardı benimde annem vardı kadın eşyalara zarar vermeyin diyor bize bende gıcıklığına koltuğun kenarını çıkartıyorum babası yap onu diyor bende oğlunuz yapsın banane diyorum onlarda o anlamaz diyor eşimde mutfakta bulaşık yıkıyor bende gidiyorum mutlumu sun ayrıldığımız için diyorum çok mutluyum diyor ve gerçekten mutlu görünüyor gülüyor çok üzülüyorum sonra uyandım rüyamın tabiri nedir acaba teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Kara Tavuk Denilen Yabani Kuş görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya genellikle etkisinde kaldığın olayların ve sorunların bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir. Bu süreçte olan insanların yaşadıkları duygu yoğunluğu rüyalaralarına yansır. Sende Allah’tan hayırlısını dile ve Allah’a tevekkül et. Allah herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda hiç görmediğim bir adam benim eski eşimmiş üstelik ölmüş bu adam (gerçekte eşim var ilk evliliğim ve devam ediyor) rüyamda boşanmış olduğum üstelik ölmüş olduğunu bildiğim bu adam 2 tane kızımızın arasında ayakta diri bir şekilde duruyor (gerçekte sadece bir oğlum var kızım yok) ama duygularım nefret ve öfke gibi kötü duygular. Komşumu çağırıp ölmüş eski eşim evde gel bak diyorum, inanmayıp geliyor oda çok şaşırıyor ölmüş adam nasıl dirilir diye. Kapı aralığından iki kızımızın arasında komşum ve bana bakıyor, adamla hiç konuşmadık rüyada. Bu rüya ne anlama gelir yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler (Evli, Yaş 35, işsiz)


arifselim
Merhaba bu hayırlı bir rüyadır. Böyle bir durumda bu rüya, kadının çok yakın bir zaman içerisinde kocasından oldukça heyecanlanacağı ve mutlu olacağı bir hediye alacağı anlamına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Biz eşimle çok iyi anlaşırız biraz maddi sıkıntılarımız var bunları önceden belirteyim ki tabir ederken kolaylık olsun. Rüyamda kocamla bir katilden kaçıyorduk en sonunda yeşillik güzel bir nehir kenarına vardık. Orda ikimiz de artık korkmuyorduk. Orda akşamı geçirdik nehrin suyu temizdi. Acaba anlamı nedir? Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Rüyada katilden kaçmak tam tersi olarak çok güzel anlamı olan bir rüyadır. Kişinin iyi niyetlerine, sabrına, güzel ahlakına ve olgun hareket etmesine alamet eder. Sonu güzel olan sıkıntılı bir dönem manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Gecede boyunca bir kaç tane rüya gördüm arada uyaniyordum hep
Rüyamda bizim sokakta arabayla ilerliyordum yolun kenralarinda bos cöp tenekeleri vardi hepsi yan yere yatirilmisti sanki yikanmislardi
Yolun sonunda eşim vardi arabadan inip yanina gittim morali bozuktu bir kadinla tartismis kadininda surati asikti. sanki etrafa dagilmis birseyleri topluyorlardi. Esim kendi arabasindan bir Döner cikardi benden bir cöp boseti istedi galiba kadin döner kokusundan rahatsiz olmusta ondan tartismislar
Diger rüyamda eşim beni insaat olan bir yere götürüyor hep yeni evler insaa edilmis. Bi ev gösteriyor bu ev bizim diyor ( yakin zamanda kendi evimize girecegiz) rüyamdaki eve kira ödeyecegiz ama kirasi çok ucuz sasiriOrum nasıl bukadar ucuz olur diyorum. Mültecilere yaptirmislar ondan ucuzmus.
Sonra bir yolda yürüyorum yol kenarinda birsürü kisi var
Hamile bir kadin iki cocuguyla oturuyor yanindada onun dogumuna yardımcı olacak kadinlar görüyorum.
Diger rüyamda eşim ben ve bir kadin oturuyoruz kadin Uygunsuz hareketler yapiyor bende ona kizip kötü konusuyorum esimde o an bana kizip vuruyor. Ikimizde dövüsüyoruz esimle
Cok tuhafti normalde eşim bana elini kaldirmaz öyle biri değil
Rüyalarin siralamasi tam böyle degildi galiba. Hakkinizi helal edin uzun oldu

Okudunuz mu?  Rüyada Kanepe görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyaları düzgün tabir edebilecek kadar berrak rüyalar değildir. Ancak genel bir manada eşlerden birisinin bu şekilde rüya görmesi iki şekilde yorumlanır. Birincisi eşler arasındaki sorunların geçmesine ve çok mutlu olacaklarına işaret eder. Diğer bir görüşe göre ise, sorunların ve tartışmaların alevlenmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam şuan ayrı yaşadığım eşimin rüyamda öldüğünü gördüm.eşim benim yanıma geliyordu bende onunla hiç konusmadım oda kızıp içeriye girdi bende içeri girip baktığımda eşimin öldüğünü gördüm.sonra kardeşlerim kocami yıkayıp gömdüklerini ve gözlerinin içinin yeşil renk olduğunu söylediler .bende bu arada devamlı ağlıyorum annesine gidip elini filan öpüyorum .ona esimle geçirdiğimiz güzel günlerden bahsediyorum işte öyle ağlarken sızlarken uyandım hocam hayrolur inşAllah


arifselim
Aleykum selam. Eski eş de olsa vefat ettiği görmek çok iyi ve hayırlı olarak kabul edilir. Canını sıkan şeylerden kurtulacağına, mutlu olacağına ve güzel çok sevineceği şeylerin meydana geleceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
3 seneyi geçti ayrı yaşıyorum .Sürekli onları rüyamda görmem beni rahatsız ediyor. Dün gece de yine kayinvalidem ( öldü) kayinpederim ve eski eşimi gördüm. Apartman var 6. Katında kayinvalidemler oturuyormuş bir alt katta ben.dışarıdan geliyoruz kocam ben birde erkek çocuk var kucağımda. Dışarısı aksam kayınvalidemin evinde ışık yanıyor perdeler var eskiden olan desenli perdelerin desenini görüyorum. kayinpederim asansör yaptirmadigi için söyleniyorum şimdi nasıl cikicam merdivenleri diyorum .rüyada dizlerimin dermansız olduğunu hissediyorum.


Tohat
İş hayatıyla alakalı olan bu rüyanızda kazanç sağlayacağınız yeni günlerin olacağına eskisine nazaran maddiyatta rahat edeceğiniz bir döneme girip huzur bulacağınıza yorulur.


Kayıtsız Üye
Eßim şu an cezaevinde aramız bozuk görüsmuyorum onunla.rüyamda eşimin geldiğini gördüm ama bana soğuktu ve benimle konuşmuyordu.yanında beni aldattığını düşündüğüm kadın vardı.ben onunla konuşmaya giderken daha yanına gitmeden uyandım


Tohat
Var olan sıkıntılarınızın nihayete ereceği ve bir süre sonra mutlu ve huzurlu anlara sahiplik edip güzel günler geçireceğinize delalet eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayırdır inşAllah rüyamda eski eşimi gordüm yanımdaydı birden oksürür gibi oldum ağzımdan et parcası geldi kan noktacıkları vardı. Etkisinde kaldım rabnim hayra cıkarsın Bu arada 2 evlilik yapmıştım oda bitti rüyamda gordügüm ilk eşimdi


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin hayatını varını ve yoğunu çocuklarına adayacağına ve tam bir aile reisi veya tam bir ana olacağına tabir edilir. Öksürükte kan görülmesi tam aksine çok hayırlı kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam merhaba. Eşimle 15 gün önce boşandık bosanmayi o istedi. Ayri sehirlerdeyiz simdi. Rüyamda eşimi çok ozleyip dayanamayip onun sehrine gidiyorum. Gorüyorum zaman geciriyoruz birlikte çok zayiflamis ama yüzü bike degismis çok üzülüyorum. Bir sokaktan digerine gecmek için sokagin ortasinda boydan boya duran kitapliga tirmaniyor. Yerde ayak bilegime kadar su var. Kitapligin en alt rafinda da ayalkabim var terligim suya düsmüs. Tirmanirken benim üzerime devriliyor kitaplik altinda kalıyorum. Sonra kaybediyorum eşimi. Gidip yeniden geldigimde öldü diyorlar. Parcalanmis vucudunu goruyorum kan yok. Aglaya aglaya kosuyorum evini bulmak için ama evinin yerinde bos bir tarla kayboluyorum. 2 kopek ve 1 koc beni kovaliyor. Sonra sokak ortasina dusuyorum halsiz aglayarak. Annem geliyor yanima cigerim yaniyor diyerek agliyorum hungur hungur. Aglayarak da uyandim hocam rüyami yorumlarsanız çok sevinirim. Simdiden çok teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba. Geçmişte yaşadığınız durumlardan pişmanlık duyacak ve bunları düzeltme yoluna giderek iç aleminizi ferahlatacaksınız. Ayrıca size karşı kötü niyet besleyen kişilerin var olduğunu gösterse de itibarlı ve şerefli duruşunuzdan dolayı dik duracaksınız. Yine de Allah en iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba eşimle boşanma surecindeyiz ben ve cocuklarim babamin evinde kaliyoruz ben rüyamda eşimin gelip bizi eve götürdüğünü yani evimize geri döndüğümüzü gördüm sürekli eşimi rüyamda goruyorum ruyamin anlamı nedir acaba rabbim hayra cikarsin inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Bir çok anlama gelen bir tabir sahiptir. Kafanızın çok karışık olduğuna ve aklı selim davranmakta zorluk çektiğinize, kimseyle küs kalamadığınıza tabir edildiği gibi, sıkıntı, maddi zorluk gibi durumların geride kalacağına da delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, rüyalarımda sürekli , yani bir gün görmesem diğer gün bir şekilde kocamı görüyorum, hepte iyi görüyorum, (biz aslında iki yıldır ayrıyız, ayrıldıktan altı ay sonra tekrar birleştik, 5 ay gibi beraber onu taşındığı evde yaşadık ve yine ayrıldık, toplamında 17 yıllık evliyiz. şuan halen nikahlıyız ama bir yıldır görüşmüyoruz, konuşmuyoruz. bana çok kızgın ve boşanma davasını artık uzatmadan açacağını söylemiş. ) Rüyalarımda da hep, ayrı olduğumuzun mesafesi var içimde, ama hep sevgi dolu bana, bir rüyamda elini elimin üzerine koydu, hiç konuşmadı, diğer bir rüyamda kendini elini yüzüne çok oyo gördüm ama üzeri çıplaktı, kilo almıştı, dün geceki rüyamda araba almış, gümüş renginde, ben onun evinin önüne gidince o arabanın yanınına duruyorum, arabanın onun olduğunu bilmiyorum, ama arabanın plakası olmayışı ilgimi çekiyor. kapısına bakıyorum kilitli değil, kapısını açıyorum arka koltukların üzerinde bir valiz var, içinde dağınık şekilde bir battaaniye ,sarı ve lacivert renkte, ve bir kız bebek için kıyafet ,pembe.
diyorum ki memlekete annesinin ve bacısının yanına gidecek herhalde (bacısının bir yaşında kız bebeği var) sonra nasıl oraya varıyorum bilmiyorum ama sanki kocamın evinde olduğumu hatırlıyorum, üzülerek buradanda mı taşınacaksın diyorum. yok diyor , ve eliyle pencereden gösteriyor, diğer elini ise omuzuma atmış şekilde bak şurada ev var kiralık ama kadına ait diyor ve sanki kirası çok yüksek miş gibi içimde kalmış. ve bir yerde bana kocam diyorki, kız kardeşim yatak odamızın çamaşır dolaplarını düzenlicek biz varmaya temiz olsun diye, orada içime bir huzursuzluk vardı, benim özel eşyalarımı niye temizliyor diye,ama hiç bir şey demedim kocama. uyandım
yorumlar mısınız sevinirim, boşanmak istemiyorum , hatalarım oldu, ama kimin hatası yokki, tövbeler ettim, çok pişmanım, bazende hatalar istemeyerek oluşuyor, kötü bir insan olmadığıma inanıyorum çok ÜZGÜNÜM. ne olur bu sürekli görmeler neye anlam olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada bal kabağı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sürekli bu şekilde rüya görüyorsan bunun tabire açık bir yanı olmaz. Neticede sık sık düşünülen durumların rüyaya açık olma ihtimali daha fazla olmaktadır ki senin ki de bu durum söz konusu olmak ile birlikte durumdan etkilenmiş ve aklında kalbinde yerleşmiş bilinç altında yer etmiş olmasından kaynaklanmaktadır. Allah her şeyin habercisi ve olanların da olacakların da farkında olandır. Dua ederek tevekkül edip ona sığınmalısın. Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah. Duaları kabul eden de en hayırlısını eden de bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ayrı yaşadığım eşimi gördüm ama boşanmadık daha eşimle rüyamda cocuklarımı alıp eşimin köyüne giderim eşim de orda olur bana sorar ne işin var senin burda der bende seni sevdiğim için geldim derim sonra oda bana biz ayrıldık der iyi Neden ayrıldık diye sorarım susar o arada büyük oğlum gelir yanımıza babasına bağırır neden baba bizi terk ettin der ona da cevap vermez eşim yine susar sonra ben eşimin boynuna sarılırım ikimizde ağlarız

Okudunuz mu?  Rüyada kargaşa görmek

Tohat
Hayırlı günler. Görülen rüyanın yaşanılan olayların etkisinin büyük olduğu muhtemel olsa bile böyle bir rüyanın tabiri kişinin ağlayan gözlerinin güleceği, hayırlı bir haber alacağı ve yakın zamanda huzur bularak, mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağı anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız üye
Selamünaleyküm ben Rabia
Ben bekar bir genç kızım
Rüyamda gördüm ki Fırat nehri’nin bir gözünü gördüm yani Fırat nehri’nin suyunu çıktığı yeri ben araba yolundaydı ama bana öyle yakın değildi uzaktaydı ben uzaktan görüyordum o yeri
durduğum yerin azıcık aşağısında da eşim vardı ama ben bekar birisiyim o bana gel diyordu ben gelemiyorum az bir uçurumdu ama yani öyle fazla uçurum falan değildi ine bilseydim inerdim ama inmedim o bana bir tane siyah kol saati attı ve ben o siyah kol saati aldığım üzerinde 7 ile 10 sayıları vardı o siyah kol saatini aldım öyle uyandım.
(yani ben bekar birisiyim bu rüyanın anlamını bana söyleyebilir misiniz gerçekten çok merak ediyorum)


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün eş hayatındaki maddiyatın olumlu etkisinin açıkça görülmesine, nehir ise yaşadığı. Yer veya ülkedeki bolluğa, ekinlerin, ağaçların filizlenip canlanmasına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
2 kızımız var çok şükür rabbime 3.istiyoruz hayırlı sağlıklı erkek olsun istiyoruz.uyumadan önce 3 salavat 10 fatiha 11 ihlas 3 salavat okuyup sağ tarafina yatarsan niyet ettiğin şeyi rabbim nasıl olacağını biiznillah gösterir diyordu yaptım ve uyudum sabah namazına kalktım rüyamı hatırladım..kocam rüyamda rüyasını anlatıyordu adı ne olacak diye sormuşlar muhammet rasulullah demiş bizde olursa tabiki rasullah olmaz muhammet koyarız dedik ve sonra birden 1 bardak süt gördüm. Bu rüyadan önce gece kalkmıştım salavat çekiyordum..yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Böyle bir rüyanın kesin doğru ve olacağını söylemek elbetteki zordur. En iyi bilen Allah gelecek ve olacaklara karşı tek vakıf olandır. Bu nedenle bilinç altı değil de duanın karşılığı bu şekilde olabileceği gibi isteklerin yansıması da olabilir. Allah’a havale etmek en doğrusu. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada koca görmek, rüyada kocasını görmek, rüyada eşini görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.