Anasayfa
4 Şubat 2023, 12:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOKU

Rüyada koku gören, iyi bir hayat sürer. Eğer kadının kocası yoksa, evlenir. Güzel koku erkekler için de iyilikle anılmaya ve övülmeye yorumlanır.

Hırsız ve hilekar bir kimse uykusunda güzel koku sürünse, o kimse hırsızlıktan veya hilekarlıktan tövbe eder veya yaramazlıktan vazgeçer.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahkaha görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada koku görmek hayatınızın çok iyi şartlarda olacağına şayet rüyayı bekar bir bayan görmüş ise evliliğe erkekler için iyi bir şekilde anılacaklarını ve yaptıkları her iş de övgü ile konuşulacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi)

Temuçin
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da arkadaşlarımla bir yolculuğa çıkıyorduk otobüsteydik çantam da olan 2 3 parfüm şişesi vardı onları tanıdığım bir kız arkadaşa gösteriyordum kızda beğenmiyordu kötü diyor bu rüyanın tabiri nedir hocam ALLAH Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kızıl Dut görmek (İmam Nablusi)

Hocam bu arada o parfüm annemin parfümüydü yani kadın parfümüydü diğerleri de benim parfümümdü yazmayı unutmuşum.


Yorum: Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin oldukça romantik ve duygusal bir sürece gireceğine işaret eder. Ancak rüya sahibinin istediğini elde edemeyeceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz Çekirdeği görmek (İmam Nablusi)

Temuçin
Hocam zaten böyle bir durum var ve zor bir ihtimal istediğim bu rüya da tam üstüne geldi çok teşekkür ediyorum sizlere Allah Razı Olsun çok duyarlı insanlarsınız bu sitenin çalışanları olarak ne sorsak cevap veriyorsunuz sağolun

Hocam kusura bakmayın ben tekrardan bir şey sormak istiyorum yardım istiyorum sizden ben sizin dediğiniz gibi bir dönemdeyim her şeyi Hakkıyla doğrusuyla bilen Allah tır ama,böyle durumlar için elde edemeyeceğim ve sahiplenemeceğim kişi için nasıl dua edebilirim napabilirim bir öneriniz var mıdır

Okudunuz mu?  Rüyada Kiremit görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda emine Erdoğan in evindeyim ama ev sanki bir akrabasinin biraz eski bir ev ama çok samimi bir ev köy evi gibiydi eşimle beraber Odadayiz emine hanım in yanında Yardımcısı var yada akrabasi bana parfüm siselerini gösteriyor du bende kokluyyordum sonra acelemiz var diyip evden çıkmak istiyorum çıkmadan önce tuvalete gittim

Okudunuz mu?  Rüyada Kavga Etmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kişi önemli ve zor işleri başaracağına, çözüm bekleyen işlerini çözeceğine ve etrafından takdir toplayan bir kimse olacağına tabir edilir. Ayrıca hayal ve kalp kırıklıklarından kurtulacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda parfüm dükkanı arıyorum cadde boyunca akşam saatleri. Bir kaç yere sorduktan sonra buluyorum dükkanı giriyorum. İstediğim parfümü soruyorum elime sıkıyor. Kokluyorum ama fazla koku alamıyorum. Tekrar kokluyorum koku biraz netleşiyor. Ama tam net değil. Bu benim istediğim koku değil herhalde diyorum. Başka bakalım isterseniz diyor parfüm dükkanı sahibi genç adam. Sonra almadan çıkıyorum ve yol boyunca arada kokluyorum elimi. Koku bir öncekinden birazcık daha net gibi oluyor.
Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Karanfil görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada kokladığın parfümün kokusuna göre ve gören kişinin cinsiyetine göre yorumlanabilir. Çünkü koku ne kadar güzelse rüya o kadar hayırlı bir eşe işaret eder. Eğer koku kötü ise çirkin bir günah işleneceğine işaret kabul edilir. Beğenmemek ise çok seçici olmaya ve evliliğini geciktirmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kibir görmek (İmam Nablusi)

rüyada parfüm koklamak imam nablusi, rüyada rakı koklamak imam nablusi, Royada dukkandan hediye parfum almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.