Anasayfa
8 Temmuz 2023, 6:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOL

Rüyada görülen kollar, rüya sahibinin iki dostu, yakın kardeşi, baliğ olmuş çocukları ya da kendi haline uygun ve kendisiyle faydalanacağı ve kendilerine güveneceği iki ortağıdır.

Kolunu eğri, biçimsiz ve zayıf görmek, kendisine yardımcı olduklarını sandığı damların ona ihanet etmeyi düşündüklerine; kolunu çolak ve işe yaramaz derecede kuvvetsiz görmek, çocuklarının ve yakınlarının kendisine yardım edemeyecek durumda olduklarına; bir kolunu uzun, ötekisini kısa görmek, ümit ettiği iki kişiden birinden yardım göreceğine, ötekisinin bunu yapamayacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Lağım görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kol, kuvvet, iktidar, ustalık ve mal ile yorumlanır. Kolunun işe yaramaz derecede sakat olduğunu görmek, arkadaş ve akrabalarının kendisine yardımda aciz bulunduklarına; kolunun siyah kıllarla kaplı olduğunu görmek, başlamak istediği bir işte başarılı olacağına; aksine ince ve kılsız görmek de bu rüyanın aksiyle yorumlanır. Erkek için kıllı kol hayırdır, kadın için ise iyi değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an-ı Kerim görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kol görmek kuvvettir ve akrabalarınız ve arkadaşlarınız tarafından çok sevilen ve sizin için yapamayacakları hiç bir şeyin olmadığından dolayı arkanızın sağlam ve kuvvetli olmasına yada kolunuzun işe yaramaz derecede sakat olduğunu görmüş iseniz arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın size yardım etme konusunda çok aciz olduklarına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Lale görmek (İmam Nablusi)

rüyada kol görmek, Rüyada kol, rüyada kol gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kabuk görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.