Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOMEDİ

Rüyada bir tiyatroda komedi seyrettiğinizi görmek, işiniz hususunda amirlerinizle tartışacağınıza; sizin bir komedya oynadığınızı görmek, bu tartışmalarda tezinizi kabul ettirdiğinize ve kendinizi haklı çıkardığınıza işarettir.


Cevap: Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada tiyatroda komedi seyrettiğini görmek işiniz ile ilgili bazı hususlarda amirleriniz ile tartışmalar yaşayacağınıza ve bu tartışmaların sizi yıldırmadan üstüne üstüne giderek kendinizi haklı çıkaracağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada köprü görmek

Yorum: Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın aleyküm, rüyamda, Tolga Çevik’in komedi programına gitmiştim ve sahnede bir helikopter vardı. Ama bu helikopter bildiğimiz gibi bir helikopter değil, en azından pervaneleri öyle değil. Normalde helikopterlerin pervaneleri yana açık olur değil mi? İşte bu pervaneler yana açık olmasını yanı sıra yukarı da kalkabiliyorlardı. Yani katlanabilir desek yeridir. Neyse, yönetmen orada talimat veriyor Tolga’ya ve Tolga abi de onları uyguluyor ama oradaki insanları güldürerek. Neyse, sonra sahneye bir sürü insanlar çıkıyor ve yanlış hatırlamıyorsam hepsi erkek. Ve bunlar helikopterin üstüne çıkıyor. Sonra helikopterin pervaneleri yukarı kalkıyor ve bu insanlar helikopterin pervanelerine tutunuyorlar. Ondan sonra pervaneyi döndürmeye başlıyorlar. Pervane bir zaman sonra hızlıca dönmeye başlıyor ve bir zaman sonra da adamın teki pervaneden savruluyor ve yere düşüyor. Sonra Tolga abide yanlış hatırlamıyorsam adamın yanına gidip komik bir üslupla iyi misin? Tarzı bir şeyler söylüyor. Sonra yönetmen Tolga abiye kaldırsana adamı diyor. Rüyanın bu kısımlarını fazla hatırlamıyorum ama ilerlerinde düşen adamı sorguya alıyorlar. Sorguya alan polis aşırı derecede iyi kalpli birisi ve adama güler yüzle soruları soruyor. Bir zaman sonra sanırım, eğer yanlış hatırlamıyorsam bu düşen adamla polis sözlü ya da fiziksel bir kavga ediyorlar. Sonra ben bu rüyada bu olanları görürken aniden gözümde bir şey beliriyor, bir hayal gibi ama hayal değil, yani kendi isteğimle kurmuyorum ve birden gözlerimin önüne geliyor. Neyse, o beliren şeyde ise ben arabanın içindeyim ve polis benim sağ camımdan bana konuşuyor. Sonra bilmediğim bir adam polise silah doğrultuyor, silah doğrultan kişi benim arabanın içinden değil dışarıdan birisi. Neyse polisin boynuna sıkıyor. Artık silahı yamuk mu tuttu yoksa silah boncuklu bir silah mıydı bilmiyorum ama polis ölmemişti ve boynu kanıyordu sadece. Adam ise hala polise silah doğrultmuş bir şekilde onun üstüne yürüyordu ve polisse adamdan geriye doğru gidiyordu adam onun üzerine geldikçe ve sonra ise rüyayı hatırlamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada kürtajla alınmış bebek görmek

Yorum: Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Prestij sahibi bir kimse olacağınıza, edindiğiniz yolda, meslekte kariyerin zirvesine tırmanma imkanı elde edeceğinize, başarılarla dolu bir iş hayatına sahip olacağınıza, maddiyatı ve önünüzde engel oluşturabilecek sıkıntıları geride bırakarak yolunuza devam edebileceğinize delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah bilebilir. İleride de hayatınızda meydana gelebilecek engelleri aşmakta zorluk çekmeyeceğinize, bilinçli olup önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmeniz ile daha parlak adımlar atmanız söz konusu olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada La İlahe İllAllah görmek (İmam Nablusi)

Katre
Merhaba rüyamda bir tiyatro izlemeye gidiyoruz cafe gibi restaurant gibi iki katlı bir yerdeyiz ve sahnesi çok büyük değil ama çok fazla oyuncu var. ( oyuncular başta çocuktu sonra genç insanlara dönüştü.) ben de arkadaşlarımla bir sırada oturuyorum izlemek için börek vardı biraz yedik tepsimde de kaldı kenara koydum arkadaşla paylaşırım diye. Sonra bir görevli gelip benim ismimi söyleyerek davet ediyor onu takip ediyorum beni tiyatro sahnesinin içine getiriveriyor. Ben metni bile bilmiyorum prova yapmadım diyorum olsun bir şey olmaz diyorlar. Kızın biri bana diyor ki ; Sen sadece duracaksın orada ben seslendireceğim dublör olacağım diyor. Ben de orada birisinin eşiymişim, prens ya da Mehmet bey gibi birinin.🙈 . Sonra birden bir bakıyorum aşağıya izleyicilerin olduğu yerler bomboş. Okul saati ya da bir şey saati gelmiş her kes oraya yetişmeye gitmiş. Sonra rüyam aksiyon filmine dönüşüyor silahlı adamlar vs..

Okudunuz mu?  Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Hayatında izleyeceğin yolu olumlu yönde etkileyecek bazı gelişmelerin ve mutlu edecek haberler alarak sevincine sevinç katacağın olaylara tanıklık edeceksin. Bu rüya ileriki yaşlar için farklı tabire sahiptir. Yeni çevre ve yeni insanlar tanıma ilgilidir. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada kargaşa görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.