Anasayfa
21 Mayıs 2022, 14:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOMUTAN

Rüyada komutan görmek, zaferle yorumlanır. Bir kumandanla tanışıp konuştuğunu görmek, işlerinde başarılı olacağına ve düşmanlarına karşı da üstün geleceğine delalet eder. Kendisinin komutan olduğunu ve askeri birliğe komuta ettiğini görmek, büyük bir mevki sahibi olacağına, tüccarsa kazancının artacağına, işçi ise yevmiyesinin yükseleceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kapı Kapamak ve Açmak görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada komutan görmek yaptıklarınızdan dolayı çevrenizde saygınlık göreceğinize ve işlerinde göstermiş olduğun başarılardan dolayı düşmanlarına karşı üstünlük sağlayacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
merhabalar. rüyamda daha önceden tanışıklığımız olan komutanın bizim eve geldiğini gördüm ve başörtüm üzerimde değildi. başörtüm olmadığı için çok üzülüyordum.
rüyamın anlamı nedir. teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüya işlenen bazı hata ve günahlara işarettir. Bu tür rüyalar gören kimse için bir ikaz ve uyarı şeklindedir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda babam ile alışverişe çıkıyorum bir tuhafiye dükkanına girdik sahibi yoktu bizde bekliyoruz babam otırdu ben kapıdan bekliyorum yola iniyorum bir erkek gelip omuzuma dokunup konuşuyp be sinirlenip tartışırken bir komutan üç er geliyor benimle konuşuyo komutan şikayetçiyim komutanım diyorum yardımcı olcam diyo öyle uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Lahit görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya aile içi yaşanılan sıkıntıların bir şekilde dışarıya yansıyacağına ve bunu önlemek için çözüm arayışına gireceğine alamet olarak tabir edilir. Ayrıca bu sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına ve küslükler yaşanacağına da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kalabalık bir yerdeyim.Olumlu ilgili neşeli bir anı anlatıyorum Ama biraz abartıyorum hatta bunu yaparken gülmekten nerdeyse katılıyorum. Tam oğluma olayı hatırlatmak için seslenirken bir anda ben ve bir sürü genç delikanlı aynı bir korumalı alanda oluyoruz. Ve oģluma bir anda herkes komutanım demeye başladı. Oğlum ve bir sürü genç askeri bir gösteri yapıyor lar.Bende onlarla beraberim. Nerde dur diyorlarsa oryantal geçiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Koklamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Birine edilecek olan nasihatlere, ikazlara, sözü dinlenen saygı duyulan ve hürmet gören bir kimse olacağına işaret olduğu gibi rüya sahibinin ihtiyacı olan bir konuda cevresindekilerin onun için birlik olmasına da alamettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Nazire toktok
Rüyamda izmir karşıyaka limanı,karşımda ve gök yüzü gibi yukarıdan net bir şekilde bakıyor oluyorum ayrıca izmirin diğer meşhur yerlerinide fotoğraf karesi gibi aynı anda görüyorum,virüsten dolayı çok az insan var ve aralarında merhum Kazım Karabekir komutanı görüyorum.ve ağlayarak yalvarırak Allah’ım kurtar izmiri bizleri bu hastalıktan diye dua ediyorum.çok etkilendim,halbuki şahsi olarak değil tüm dünya adına duadayım normalde. Lütfen cvp yazarmısınız,rüyalara özel ilgimde var,hep mesaj çıkarırım kendimce. Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın olumsuz bir manası yoktur. Kuvvetle muhtemel bilinç altında yer alan ve etkilendiğin, kafa yorduğun konudan dolayıdır. Allah daha iyi bilir fakat yine de rüyada dua etmek hayırlı olup dualarının kabul olması ile tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaymakam görmek (İmam Nablusi)

rüyada komutan görmek, rüyada komutan görmek imam nablusi, rüyada asker olduğunu görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.