Anasayfa
12 Eylül 2021, 18:08
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOŞMAK

Rüyada koşarak bir yerden diğer yere sıçramak, rüya sahibinin kalbini sıkıştıracak ve ıztırap verecek haberleri duymasına yahut arkadaşları ve dostları ile yapılan sohbetlerde sıkışıp daralmasına işarettir.

Koşarken düşmek, başladığınız bir işin yarım kalmasına veya zorluklarla karşılaşmaya işarettir.

Koşarken birdenbire durmak, hırs ve tamahı terkederek kanaatkar ve huzurlu olayı ifade eder.


Cevap: Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada koştuğunu görmek kalbinizi sıkıştıracak bazı haberler alarak çok ızdırap çekeceğiniz ve üzüleceğinize yada bir toplum içinde veya arkadaşlar arasında duyacağınız bir konu için çok üzülüp kalbinizin sıkışıp daralacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda iki binanın çatıları birleştirilmiş, sanki çok katlı bir otoparkın en üst katı gibi olmuş, yere de sanki çakıl taşı dökmüşler, bende taşların üzerinde koşarak bir binadan ötekine koşuyorum, sonra durup etrafı inceliyorum nasıl birleşmiş bu binalar diye, birden kenarda arkadaşlarımla konuşmaya başlıyorum, o arada yoldan, çatıdaki yoldan arabayla eskiden sevdiğim adam geliyor onu durdurup arabasına biniyorum, eve gidiyormuş, benide götür beraber gideriz nasıl olsa aynı yerde oturtuyoruz diyorum, gülümsüyor, montumu ve çantamı onun bürosunda unuttuğumu ve geri dönmesini söylüyorum, ama dönmüyor, bu arada rüya onun bürosunda başlamıştı, içeri girdim motumu ve çantamı çıkardım, masanın üzerine bıraktım, o benimle dalga geçti çirkinsin felan diye, sonra dışarı çıktım, baktım ki çatı dümdüz yol olmuş ve diğer bina ile birleşmiş, hava açık ve aydınlık gündüz vakti imiş. Bu rüya ne anlamda gelir?


Yorum: Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyada gördüğün binalar ve çatılar senin hayatında önündeki engelleri temsil eder. Bu engeller aşmak için gayret etmeye ve çabalamaya yorumlanır. Allah’ın izniyle sonu hayırlı olacak olan bir döneme işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… 1-) İlk rüyamda; Birkaç küçük anımı gördüm, o gördüğüm anıların hepsini gerçek hayatta yaşamıştım. Bunun bir anlamı var mıdır?
2-) Sonraki Rüyamda; Bir hayvanın beni koşturmasını gördüm, hayvanı hatırlayamıyorum. Sonra bir yere geldim. Geldiğim yerde her türlü şey var yani hırsızlık, saygısızlık vb. gibi şeyler. Sonra babasını sevmeyen bir kız ile karşılaştım. Kızın babası da gaddar ve saygısız birisiydi. Sonra kız o yerden kaçmak istiyordu. Arabaya bindi ve kaçmaya çalıştı fakat korumalar onu durdurdu. Sonra çok değişik bir şey oldu ve kız arabadan indi ve yanına gittim. Kız o arabadan iner inmez sanki bir iş kadınıymış gibiydi. Elinde bir çanta vardı ve gözlük takıyordu. Saçları topluydu. Ve iş kıyafeti vardı sanki üstünde. Sonra kızın babası ve diğerleri sanki her şeyden tövbe etmiş gibi hiç kimse bir şey yapmıyordu sadece oturuyorlardı ve kıza gülüyorlardı fakat alay edilmişçesine değil; o kıza sevindikleri için. Kız benim birkaç adım gerimden yürüyordu. Sonra bir dükkan sahibi kıza 5 tane bıçak hediye etmek istedi ve de kız aldı bıçakları. Bıçaklar siyah ve sarı rengiydi, parlaktı ve çok güzeldi. Dükkan sahibi onları kız için yaptığını söyledi. Ve tam kız bıçaklardan birisini alıcakken adam bu bıçakları çok güzel yapmışım bir tane alıyım ben sana başka bıçak veriyim dedi. Ve bir tane bıçak aldıktan sonra alt çekmeceden eski, siyah ama diğerlerinden biraz daha büyük bir bıçak çıkardı. ve kıza verdi. Arkaplanda hüzünlü, ayrılış müziği çalıyordu. Sonra ise dua okumaya başladı bir tane yarı kel şişman bir adam. Duayı okurken rüya yavaş yavaş bitti.
LÜTFEN BU RÜYANIN ANLAMINI CEVAPLAR MISINIZ? BU SEFER 2 TANE YAZDIM. 1 VE 2 DİYE. lütfen BUNLARI 1 VE 2 DİYE CEVAPLAR MISINIZ? NE ANLAMA GELİYOR BU RÜYA, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER…

Okudunuz mu?  Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam.

1- İnsanın geçmişte yaşadığı olayları görmesi normal bir durum olup tabiri yoktur. Bunlar bilinçaltı şeylerin rüyaya bir yansıması gibi kabul edilebilir.

2- Bu ikinci rüyan berrak olmayan ve içinde bir çok şey içeren bir rüya olduğu için tabir edemeyiz.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.
Benim gördüğüm rüya ben normal olarak biraz şehrin dışı gibi toprak ve ağaçların olduğu yerde sınıfca konuşuyoruz bir yandan da başka okuldan bir grup gelmiş. Sonra biz konuşurken biran top sesleri geliyor füze sesleri felan ve çok yakından geliyor ses artık kulaklarımız ağırıyor sonra korkuyoruz acaba ne oluyor diye sonra bu savaş sırasında çalınan şehirlerin her yerinde alarm çalıyor. Daha sonra anons yapılıyor : Lütfen dikkat şuan sınırda çatışma vardır şuanlık bilgiye göre 13 askerimiz şehit olmuştur şuan sınırımız tehlikededir herkese duyurulur lütfen dikkat diye tekrar duyuruyor ve sonra inşAllah dinlemişlerdir diyor. Ben aceleyle eve koşmaya başlıyorum ailem neredeler diye meraktan baya toprakta koşuyorum bir kaç defa toparlıyorum ayağımda ki biraz topuklu ayakkabı onu çıkarıyorum aceleyle koşmaya başlıyorum var gücümle önüme çıkan işciler felan bağırıyorum Allah yardımcımız olsun, Allah’a-u Ekber felan diye işcinin biride aynen Allah yardımcımız olsun ne yapacaksak artık diyor I kuşanıp kadar ben koşmaya devam ediyorum ve önce karşıma kocaman okul duvarı var orada biran duruyorum o arada bizim sınıftan bir çocuk korkarak koşmaya devam et durma diyor ben orada bir şey diyorum ama tam hatırlamıyorum sonra önce zıplıyorum duvarın epeyce üstüne geliyorum sonra çok az tırmanıp çıkıyorum ve yine koşuyorum. Daha sonra okulun öbür ucuna gelip devam etmek için duvardan aşağı atlayıp iniyorum ve bakıyorum ki o çocuktan öndeyim bekliyorum kısa süre sonra geliyor o düz yoldan uzatarak gelmiş zıplama yerine şaşırıyor doğru yaptın diyor sonra ben bizim eve az kalıyor koşuyorum abim kapıda bekliyor ona diyorum bekleme çabuk içeri gir sonra giriyoruz eve doğru çıkıp anahtarla açıyorum evde bir sürü tanıdık felan var sonra biri haberleri açıp telefondan yüksek sesle okuyor ve herkes sessizce dinliyor biz gelince sessiz olun diyip devam ediyorlar bende 1 habere duyuyorum : Şuan sınır ihlali De yapılmıştır şuan ülkenin içine doğru ilerliyorlar diye sonra tekrar yüksek sesle savaş sırasında ki alarmı duyup telaşla ve nefez nefese uyanıyorum.
Acaba bu rüyamın anlamı nedir yorumlar mısınız lütfen.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaymakam görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Öyle bir rüya genellikle gören kişi ile ilgili olarak yorumlanmaz. Bu rüya toplumsal sorunların ve çok büyük ses getirecek olayların başlayacağına bir işaret olarak tabir edilir. Bazen insanın etkilendiği haberler ve savaş gibi duyumlardan etkilenerek görmesi de mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada yokuş yukarı olimpiyat koşuyorum benimle beraber koşan sporcular mavi veya kırmızı gitmişler bende kırmızı giymişim ve 4. Oldum herkes tebrik etti ama olimpiyat elbiseleri boks kıyafetleri ve eski boks hocam beni tebrik etti…ama kürsüde sadece ilk 3 kişi vardı keşke ilk üçe gitseydim dedim kendime


Tohat
Hayatın mücadelesi ve önünüze çıkan engellere karşı zorlu bir çaba içinde olacak ve bunun üstesinden gelebileceğinize delalet eder. Etrafınızdaki insanlar sizin rakibiniz olacak ve onları geçmeye çalışarak önde olmaya çalışacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda, annem, ben, kardeşim ve anneannem var ve anneannemlerin evinde kalıyoruz ama anneannemin gerçekteki evi değil onun yerine sanki bir konteynerın içi gibi, hatta neredeyse tam anlamıyla öyle. Neyse, biz konteynerın içinde konuşuyorken, kardeşim tuvalete gidiyor ve sonra geliyor. Daha sonra ben anneme ve anneanneme tuvalete gideceğimi söylüyorum ve dışarı çıkıyorum. Dışarı çıktığımda konteynerın yanında çay bahçesi olduğunu görüyorum ve bir yaşlı çift görüyorum ve bana bakıyorlardı, çünkü ben o konteynerdan koşarak çıkmıştım. Neyse, Hava yağmurlu, gece ve altımda sadece siyah bir içlik ve ince birde tişört var ve ayaklarım çıplak. Yalın ayak bir şekilde yağmurda koşuyorum. Koşarken ayaklarıma sarhoşların belki daha önceki günlerden kırmış olabileceği cam kırıkları olabilir diye koşarken birden yavaşlıyorum ve sonra tekrar hızlanıyorum ve sonra tekrar yavaşlayıp, hızlanıyorum ve bu 2 veya 3 defa tekrar ediyor. Tuvalete gideceğimi söylemiştim ama gitmiyorum. Yani gidiyordum fakat daha sonra bu rüyadaki olayların bir çoğu değişiyordu. Aslında bu rüya çok fazla değişkenliğe uğruyor. Rüyanın devamında anlatacağım. Neyse, tuvalete gideceğimi söyledim ama umumi tuvaletlerin hemen yanındayken olaylar değişiyor ve yanımda bir sınıf arkadaşım geliyor ve ödevi için bir tane insanla röportaj gibi bir şey yapması gerekiyordu ve neyse o röportaj yapmak için bir kadın buldu ve bu arada arkadaşımın elinde kağıtlar ve kalem vardı ve hava güneşliydi. Kızla röportaj yapmak isterken kızdan olumsuz bir cevap aldı ve ondan sonra sanki hayâl kırıklığına uğramış gibi sustu ve başını hafif öne eğdi. Daha sonra ben o kızla röportaj yapmak istedim ve konuşmaya başladım. Bu arada yanımdaki arkadaşım gitmişti ve hava güneşliyken tekrar eski halini almıştı. Sonra kızla konuşurken, konu hafiften bir cinselliğe dönmeye başladı ve ben ona cinsellikle ilgili bir soru soruyordum ve o da bana yine soruyla cevap veriyordu ve ben sormaya devam ederken garip bir şey oldu ve kız bana cevap verirken kız dilini çıkartıp bana doğru sallamaya başladı. Yani af edersiniz seni yalamak istiyorum dermiş gibi dilini bana sallıyordu ve ben hafiften bir tiksinmiştim. Sonra yanıma hafif kır saçlı, motorlu birisi geldi ve kızın oturduğu durağın hemen yanına park etti ve ben özür dilemeye başladım o gelen adamdan. Ama o adama ne yaptım, neden özür diliyordum bilmiyorum. Yani ben kızla konuşurken o yanımıza park etti ve ben hemen orada adama abi sandığın gibi değil, bildiğin gibi değil, yanlış bir şey yapmıyoruz tarzı bir şeyler zırvalıyordum adama ve adamda bana tamam biliyorum hiç bir şey yapmadığını falan diyordu. Bu arada kızın oturduğu durakta fiziksel bir form değişikliğine uğramıştı ve durak, yine önceki durak boyutunda küçük, tek odalı bir ev gibi olmuştu. Aynı şöyle:

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

https://yandex.com.tr/gorsel/search?pos=0&img_url=https%3A%2F%2Fbykvu.com%2Fmed ia%2Fk2%2Fitems%2Fcache%2F87115aa53677b54cad2ff8c2 cc52f6d3_L.jpg%3Ft%3D1487704968&text=ev%20gibi%20o lan%20duraklar&rpt=simage

Tabi bu görseldekinin yarısından biraz daha fazlası küçüklükte ve içinde oturaktan başka hiçbir şey yok ve duvarlar beyaz ve dümdüz. Neyse, sonra kız arabama atla dedi ve arabası da eski bir Renault marka araba gibi. O da şöyle:

Okudunuz mu?  Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi)

https://yandex.com.tr/gorsel/search?pos=22&img_url=https%3A%2F%2Fimg.webme.com% 2Fpic%2Fr%2Frenault12%2F75r12tl1.jpg&text=eski%20r enault&rpt=simage

Neyse, arabasının arka koltuğuna bindim ve yine rüya bir değişikliğe gitti ve bu araba yerine dedemin üstüne kayıtlı olan Renault Kangoo modeli arabadaydım ve sürücü de kız iken babam olmuştu ve kardeşim de vardı arabanın içinde ve biz, park ettiğimiz yerden çıkmaya çalışıyorduk ama bir türlü çıkamadık. Çünkü, mesela bizim arabanın önü güneye doğruysa, batı tarafımıza başka arabalar park etmişti ve diğer yönlerde de binaların bahçe duvarlarına çok yakın olduğumuz için çıkamadıktı. Bir ara ben babama, baba galiba biraz arkaya gel çünkü galiba çıkış yeri var dedim ve o da geri geldi ve geri geldikten sonra da çıkamayacağımızı fark ettim ve çıkış yeri yok dedimdi kardeşim de ısrarla araba oradan çıkar tarzı şeyler söylüyordu ve rüya bitti. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Başarılara doğru koşacağınız ve hedefledikleriniz doğrultusunda istediğiniz makamlara ve mevkivelere gelebileceğinize, Bu başarınızla yönetme yetkisini elinizde bulunduracak, en son verilecek önemli kararlar sizin elinizden geçecek, hayatınızın umduğunuzdan daha iyi geçeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, hastalık, korku, şüphe, endişe gibi olumsuz durumlardan kurtulacak ve geride bırakacaksınız. Bazı hislerinizi açığa çıkarma ve ifade etme konusunda çok rahat olmadığınıza ve olmayacağınıza, özel konular konusunda hassas olduğunuz ve kimsenin sizin hakkınızda bilgi sahibi olmasını istemediğiniz durumların söz konusu olabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bir arkadaşım kosuyo ve niye kostugunu bana söylemiyor sonra yanıma geliyor sende kos dıyor bende koşmaya baslıyorum meğer bir yarış mış bu koşu yarışı. Kenarlar ucurum gibi dikkatli koşmak gereklıymiş bende çok hızlı kosuyorum sonra ilerde bıyerden dıkkatli bir şekilde atlamak gereklıymiş ben bakıyorum çok yüksekteyiz düşerim ben yapamam benim çocugum var diyorum vazgectim ben diyorum benim küçük oğlum var diyorum. Yanımdan hızlı hızlı atlayanları görüyorum düşmeden çok güzel atlıyolar. Sonra asagı bir bakıyorum oğlum demirlerden tutunmuş sesini duyuyorum çok korkuyorum düşer diye dur ben gelecek kımıldamada dıye bagırıyorm aşağı atlamam lazım diorm nolursa olsun diyorum atlıyorum oğlmu da kurtarıyorum ve çokta hızlı ve güzel kostgumu söylüyor bir adam bu kadar sonra uyandım


Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı sıkıntılar yaşayabilirsin fakat sabırsız ve tez canlı davranışlarınla sıkıntını daha güç hale getirebilirsin. Rüyandaki bir başka ayrıntıda ise çevrende olup yakınlık hissettiğinin birine karşı duyacağın güvensizliktir. Buna karşın ilerlediğin yolda senin temiz kalbine yaraşır kimselerle tanışarak birlikte hareket edeceğinize delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaynana görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda hiç bilmediğim değişik bir yerdeyim. O yerin yanında deniz var ve bizi büyük diyebileceğimiz bir alanın içine kapatmışlar, yanımda da tanımadığım kişiler var, bizden kastım bu yani. Neyse belki bilirsiniz silah milahlı oynanan PUBG diye bir oyun var. İşte bize silah falan veriyorlar ve biz birbirinizi öldürmeye çalışıyoruz ama bu oyun devam ediyor hep, yani birisi ölünce sonraki el tekrar canlanıyor. Neyse biz oynuyoruz falan ve daha sonra o alanın içine kapatmışlardı ya bizi, işte o alanı kapatan kapı açılıyor, kapı dediğime bakmayın, hani şu askeri alanların sınırlarını belirlemek için kullanılan gri tel benzeri var ya işte öyle bir kapı. Neyse ben açıldığını gördüğüm anda o alandan kaçıyorum ve iki ayakla koşmam gerekirken aynı bir köpek gibi koşuyorum, iki elim ve ayağım yerde koşuyorum. Bir o kadar hızlı koşarken, adımlarım bir o kadar da geniş oluyor. Koşma boyunca hiçbir düşme yaşamıyorum ve yol boyunca ve o koştuğum yol çok tanıdık geliyor. Ayrıca koşarken birazcık da korkuyorum ya bir şeyler olursa diye. Neyse sonra anayola ulaşıyorum ve her taraf ağaçlarla kaplı, tabi yollar hariç, her taraf ağaçlarla kaplı. Ayrıca anayolun hemen kenarında insanların yürüyebileceği çok uzun bir yol yapılmış ama ağaçların üstünden gidiyor bu yol. Yani nasıl anlatıyım, Çin Seddini düşünün, Çin Seddi’nin etrafının full ağaçlarla kaplı olduğunu ve Çin Seddi’nin de kıvrımlı olduğunu düşünün işte öyle bir yol ama yolun kenarında korumalıklar falan yok. Ben o yoldan tam gideceğim sırada, hatta gidiyorken arkamda bir dağ var yine ağaçlarla kaplı ve tabi hava da karanlık, sadece anayol aydınlanıyor desem yeridir. O dağdan ilk önce bir çocuk sesi duyuyorum ve o 4-5 yaşında gibi. Birisiyle konuşuyor dağın içinde ve yanında da kim olduğunu tam olarak duymadığım ama birazcık duyduğum kadarıyla şeytan sesli birisi konuşuyor. Çocuğa bir şey vereceğini ya da bir yere götüreceğini vaat ediyor, o şeytanın sesini tam olarak duyamasam da çocuğun cevapları bunu karşılıyor. Neyse çocukla konuşurken çocuk hafiften bağırmaya başlıyor ve sonra ortalığı inletiyor diyebilirim. Ben de tabi arkama dönmeden dinliyorum bunları ama zaten arkama dönsem de arkamda olmadıklarını biliyorum, yani bilerek dönmüyorum. Normalde bu rüyanın devamı var diye hatırlıyorum ama ayrıntıları hatırlamıyorum. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda oyun şeklindeki olay hayatında ve çevrende var olan bir kimsenin ciddiyetten uzak, insanların duyguları ile oynayıp kaale alan, kendini düşünen, insanlara önem vermeyen bir kimsenin varlığına işarettir. Bir yerden kaçıyor olduğunu görmen ise gerçekte duygularının deyim yerindeyse diken üstünde olduğu tedirgin ve güvensiz bir his içinde olduğun, uzaklaşma isteğinin var olduğu, hem insanlardan hem de bazı durumlardan duyduğun bıkkınlık nedeni ile kendini soyutlanmış bir şekilde bulma ihtimaline delalet etmektedir. Havanın karanlık olması senin ruh haletinin bir yansıması olarak nitelendirilmektedir. Kıvrımlı uzun yol ise istikbalinin bir göstergesi olup yapacağın işlerde yolunun sarplı olabileceği, zorluk çeksen bile nihayetinde işlerini başarmayı büyük bir hırsla gerçekleştirebileceğini göstermektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kadının Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

yaski
merhaba ben rüyamda bir bölümü hamam ve karışık olan bir binadan oğlumun elini tutarak var gücümüz le koşuyoruz.karanlik önümü hiç görmeden koşuyoruz.sonra bir jandarma arabası görüyorum ve iki jandarma ve yanlarında babamı görüyorum duruyorum yanlarında.sonra uyanıyorum. Şimdiden teşekkürler teşekkürler.


Tohat
Merhaba. Eşin ile sosyal çevrende veya sağlığın ile ilgili bazı sorunlarla karşılaşmak zorunda kalabilirsin. Tüm bunların geçici olması bir yana kendini güvende hissedecek ve zarar görmeyeceksin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda çok güzel bir yerdeyim yerler tertemiz her yer de okullar var çok büyük okullar bahçeleri çok güzel her yer tertemiz parlıyor oraları görmek istiyorum aileme bekleyin biraz bakıyım diyorum koşarak her yeri geziyorum ama ayaklarım çıplak yalın ayak koşuyorum okulun çevresinde heryerin güzelliğini görüyorum ne güzel bir okul bu diyorum sonra yalın ayak koşuyorum dönerken Atatürkün resmini görüyorum yanından asker selamı vererek koşarak geçiyorum ve yalın ayak hatta kendimde sasirıyorum neden ayaklarım da ayakkabı yok ben şimdi niye asker selamı vererek geçtim diye 😀 anlamını merak ediyorum yorumlayandan Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Eğitim hayatın ile ilgili alacağın riskler anlamına gelen rüyanda eğitimine gereken emeği vereceğine, başarılar elde etmek için çok uğraşacağın ve bunun için her türlü zorluğa göğüs gererek çalışmalarını gerçekleştireceğine işin sonunda amacına erişebileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Svde
Rüyamda eski okulumdayim ogretmenim benden çörek otu istiyor ve tuz daha sonra ben arkadaşımla babaannemden almaya gidiyorum babaannem çörek otuyla şeker veriyor yolda okula giderken telefon caliyor meşgule atıyorum acele edelim deyip koşmaya başlıyorum çok hızlı koşuyorum arkadaşım hemen arkamda yol sanki daha da uzamış okula geliyorum çörek otu elime alıyorum susam oluyor


Tohat
Hayırlı günler. Her şeyin bir anda olması konusundaki aceleci huyun sabırsızlanmana, yaptığın işlerin tadını çıkarmana engel olmaktadır. Bereketi bol bir ömür süreceğin, parasal anlamda sıkıntı çekmeyecek işlerde bulunarak maddi zenginliğe ulaşacaksın. Sadece adımlarını atarken daha dingin ve sabırlı olmaya çalışman gerekir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kızıl Dut görmek (İmam Nablusi)

Beyaztuz
hayırlı günler. rüyamda gece koşuyor oluyorum koşarken karşıda iki adam büyük siyahlı kahverengi köpek görüyorum ben gizleniyorum. adamlardan biri köpeği kucağına almış zıplatıyor görüyorum. daha sonra köpek, adamı düşürüyor. adam yatıyor yere. ben saklanırken bir adam geliyor bana el uzatıyor. beni götürüyor korktuğum için bir eve gizleniyorum. sonra uyandım sabaha karşı..rüyamın anlamı nedir teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Muvaffak olacağın işlerde bulunacağına ve tez vakitte aydınlığa çıkarak feraha ereceğine bununla birlikte hayatında önemli derecede olumlu katkısı olacak olan tecrübesi ile bilgisi ile iş hayatındaki gücü ile fayda sağlayacağın kişilere delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda ilk başta annem, ben, teyzem, onun kocası falan bir yere gideceğiz ama tam olarak nereye gideceğimizi unuttum. Henüz şehir dışından çıkmamış ve dolayısıyla otoyolda değilken bir yere uğramamız gerekiyor ama arabayı park edecek yer yok, bu yüzden eniştem arabayı kırmızı ışıktan istifade ederekn ışıklarda bırakıyor, normalde araba falan yokken araba geliyor biraz sonra ama biz de işimizi hallediyoruz o zamana kadar ve biniyoruz arabaya falan. Işık yeşile döndüğünde araba geri geri gitmeye başlıyor ve enişteme arabanın geri geri gittiğini dikkat etmesi gerektiğini falan söylüyorum o da hemen durumu düzeltiyor. Bu arada henüz ışıklarda dururken ve arkamızda da o araba varken o araba hakkında konuşuyoruz ama ne konuşuyoruz bilmiyorum fakat kötü veya zarar verici bir konuşma olmadığına eminim. Daha sonra hareket falan ediyoruz. ((Rüyanın ilerisinde yaşadığım kentin polisleri normalde hiçbir şey için ücret istemezken bu sefer iskeleye giden yolun bir kısmından geçmek ücretli olmuş. Eniştem para falan vermem diyerek transit geçmek istedi, ki haklıydı çünkü saçma bir kuraldı, ama daha sorna kameraman falan da orada olduğu için fikir değiştirmek zorunda kaldı, o sırada dedem de oradaydı ve biz durunca arabadan inip bir şeyler yapmaya çalıştı ama ne yaptığını anlamadık, ki zaten kısmen gerçekte de böyle, saçma açıklamalar falan yapar, neyse işte indi ne yaptığını anlamadık falan. Daha sonra yolumuza devam ettik, iskelenin tarafına geçtik ama gemiye binmeyeceğiz, o sırada da kardeşimle ben, önceden oynadığımız bir oyunu canımız sıkılmasın diye telefondan falan oynuyorduk.))(2 parantezle içine aldığım kısım daha rüya ilk başlıyorken ki kısım olabilir, ondan sonra en baştaki anlattığım kısım geliyor olabilir, emin değilim.) Rüyanın ilerisinde arabaya bir şey oldu ya da bir aksaklık çıktı bizimkilerde ve bize de kardeşimle görev verdiler ama görev neydi tam olarak hatırlamıyorum fakat kötü bir şey değil, git arabaya benzin al tarzı basit ve anlaşılır bir görevdi. Neyse, biz yola çıktık ve kardeşimle hangi yöne gideceğimizi hafif tartışıyoruz ama o pek tartışmadan direkt olarak eniştemin gideceği yoldan gitmeye başladı, ben de dedim yanlış yol oradan neden gidiyorsun falan diye işte. Yolu hafif yarılamışken eniştem arkamızdan geldi arabayla ve yanımızda durdu. Aynı şekilde teyzem de aynı şerit üzerinden ters istikamette gelmişti yani bir nevi kuralları çiğnemişti arabayı yanlış şeritte sürerek. Neyse işte yanımızda durdular falan ben de o zaman anladım kardeşimin o yolu neden seçtiğini. Daha sonra arabaya falan binmiştik sanırım ve ileride bir şehir vardı, tam olarak belki şehir gibi olmasa da binalar falan vardı, orta-büyük boyutlu falan. Oraya gidip de sanırım bir sorun yaşamıştık ama sorun yaşamamış hatta bu yere hiç gitmemiş de olabiliriz hatırımda değil. Rüyanın artık şimdiki kısımları ilginçleştiği için yazmak istemiştim yani sırf bu kısım için tüm rüyayı anlatmak istedim. Rüyanın bu kısımlarında bilim/kimyayla ilgili sevdiğim bir dizinin oyuncuları var, hani etrafı çöl olan otoban var ya, yine oradayız. Bir şeyler yapıyoruz ama ne olduğunu tam bilmiyorum, bir amacı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bir adam ve bunun karısı var ve karısında bir sıkıntı var, bunun için karısını kendi yoluyla tedavi etmek istiyor ve yardımcısıyla birlikte bir laboratuvarda bir şeyler yazıp çiziyor, vücuda küçük küçük dikenlerle belirlediği bölgelere elektrik vererek düzenlemeye çalışıyor, işkence gibi değil, bir tedavi yöntemi gibi ve sonunda o yerleri buluyor, yani dikenleri hangi bölgelere batıracağını falan. Bu arada hani bazılarının yapay olarak da olsa bronzlaşmak için içine girdiği bir kapsül vardır ya, işte o tarz bir kapsül var. Bu sırada karısı giriyor o kapsüle, daha doğrusu çoktan o kapsülde olmuş oluyor, daha önceden de baygındı zaten. Neyse daha sonra karısının gözlerinden her şeyi görüyorum ve acıyı da hissediyorum o kapsülün kapağı vücuda inince ve çok rahatsız edici bir acısı vardı. Vücudun karın, böbrek ve o kısımlarına dikenlerin elektrik vermesi gerekirken acıyı biraz daha yukarılarda yani kalp ve kalbe yakın bölgelerde hissettmiştim yani kalp taraflarına da batırıyorlardı sanırım. Neyse işte daha sonra rüyanın ilerisinde ayaktaydım. Yine aynı yerde yani etrafı çöle benzer otobanda birisiyle yürüyorum ve aynı zamanda refüjün olduğu yerin her 2 tarafına da 2 satır genişliğinde taşlar döşemiştim veya döşemiştik ama işin çoğunluğunu yani taşların çoğunluğunu ben döşemiştim ama yine de yarım kalmıştı çünkü refüj bayağı bir uzundu, bu arada taşları gerçekteki gibi değil sürrealist bir biçimde yerleştiriyorduk yani gerçekte öyle bir taş döşeme teknolojisi ya da artık her neyse işte o yoktu ve taşları yola doğru döşemek istediğim şekilde yola yerleştiriyordum ve kendi kendine döşeniyordu veya şöyle, ben, taşı döşemek istediğim yerin üstünden geçtiğimde ve arkama baktığımda o yerde taş döşenmiş oluyordu. Neyse işte rüyanın az ilerisinde o yanımdaki kişiye kalan kısmı da bir ara kendisinin yapmasını söyledim hatta yalnız çalışmak adına olmasın diye istiyorsa beraber döşeyebileceğimizi de söyledim ve o da tamam falan dedi bu arada yanımdaki kişi bir erkek, yanlış anlaşılmasın. Rüyanın ilerisinde çok sevdiğim bir sanatçı ve onun eski grup üyesi vardı, şöyle ki, biz bir koşu yarışı yapıyorduk ama çok çok hızlı koşuyoruz hepimiz yine aynı yol üzerinde fakat kenarda. Bu seferse yolun diğer kısmına doğru koşuyorduk çünkü rüyadaki önceki olaylar kurak olan kısımda gerçekleşmişti fakat diğer tarafına koşu yarışı yaptığımızda hafif bir yokuş çıktık ve yokuşun ardında birçok yer yeşillikti ve yine kenarda bir adam vardı, o adam bizi koşu yarışından daha da hızlı yapıyordu hani araba yarışı oyunlarında yerde nitroyla hemen hemen aynı görevi gören hızlandırıcılar vardır ya, işte adma da o işe yarıyordu kısmen ve damalı bayrak sallıyordu, hani olur ya araba yarışlarında falan sallarlar bu tür bir bayrak, işte o tarz fakat tek fark, biz koşuyorduk, araba veya araba içinde değildik. İçimden ona her şey için teşekkür ettim ama dışımdan da etmiş olabilirim ve sanki yakında ölecekmişim gibi herkese yaptıkları şey için teşekkür falan ediyordum sanki, herkes değil de belirli kişiler işte. Her neyse yarışta, ilk baş o bahsettiğim yoldan koşacağız, sonra yokuş aşağıya inip yol ayrımından bir yol seçmek zorundayız, bu yol topraklı bir yol ve hemen önümüzde de toprak arazi var. Ben, o bahsettiğim ve idolüm olan sanatçı (Marshall Mathers), onun eski müzik grubundan arkadaşı (Denaun) ve Marshall’dan bir tane daha var yani 2 tane Marshall var. Biz yarışıyoruz işte o yol ayrımı olan yere gelip bir yol seçmek zorunda kaldık, yarışı 2 turda tamamladık, ilk turda benim de yanımda o yoldayken konuştuğum kişi varken 2. turda o başka bir yoldan gitti. Daha sonra ben tek kaldım ve koşmaya devam ettim, bazen Marshall’ı ve onun arkadaşını falan geçebiliyordum bazen ise onun hemen arkasında yer alabiliyordum fakat kendimi çok zorlamaya çalışıyordum. Aynı zamanda koşarken şarkı da söylüyorduk, Marshall Mather’ın çok bilinen bir şarkısını hatta Oscar ödüllerinde canlı performansını yaptığı şarkısını. Neyse yarışta bir ben onu bir o beni falan geçiyordu böyle böyle devam ediyoruz falan, yarışın bitimine az kaldı, ve yükseğe yapılmış bir kulübeye tırmanıyoruz merdivenlerden ve ben ya 2. ya da 3.’yüm. Kulübenin en üst tepesine çıktık ve yarış bitti. O sırada Marshall’ın o Oscar ödüllerinde söylediği şarkısı arkaplanda bir yerde çalıyordu. Sonra rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanal görmek (İmam Nablusi)

Bu ne anlama geliyor olabilir, özellikle tüm rüyayı bu kısım için yazmıştım, çünkü aşırı merak ettim şimdiden teşekkürler.

Söylemeyi unuttum, acaba rüyanın sonuna not olarak kulübenin beyaz ve çatısının hatırladığım kadarıyla mavi olduğunu ve yarış bittiğinde, Marshall, Denaun ve ben çatıda oturup o bahsettiğim şarkıyı dinlediğimizi ekleyebilirseniz çok memnun olurum. Bir de koşu yarışı devam ederken garip ve sisli ortamlarda da bir o beni, bir ben onu geçtiğimi de eklerseniz gerçekten çok memun olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada Köy görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Beklemekte olduğun veya şu an elimde olan bir işin hayırlı neticeler almasına, işlerinin yoluna gitmesiyle büyük adımlar atmaya, ailenin ve yakınlarının desteğini alarak büyük güç toplayacağına, işlerindeki düzelmeler ve olumlu gelişmeler sayesinde kişisel olarak kendinde rahatlık, cesaret, özgüven oluşacağına, göstereceğin çaba ve ve vereceğin emeklerin karşılığını alarak bunu madden de görebileceğine, tüm bunlara bağlı olarak hem maddi hem manevi yönden güçlü bir kimliğe sahip olacağına ve hayatın boyunca rahatlık yüzü sürüp gidebileceğine, işlerin için ve sonucunu görmek için göstereceğin çabanın uğraşın içinde kendini görebilirsin, fakat neticesi yaşantına hiç ummadığın kadar çok güzel olabileceğine tabiri caizse ünlülerin hayatını aratmayacak rahatlık, sefahat içinde geçebileceğine, buna karşı olan öngörün sayesinde azimli olup kendini işine ve hedefine koyacağına, hayırlı sonuçlarla birlikte mutluluğu yakalayabileceğine alamet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

rüyada koşmak imam nablusi, rüyada koşmak, imami nablusi rüyada kosmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kuma görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.