Anasayfa
27 Mayıs 2023, 9:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOYUN

Rüyada görülen koyun, kadına yorumlanır. Bir koyunun, kendi önünde yürüdüğünü ve ona yetişemediğini gören kimse, bir kadının peşine düşer fakat onu almaya muvaffak olamaz. Rüyada bir koyunu sağdığını gören kimse, o sene bir hayra erer.

Rüyada koyunlara rastladığını veya onlara sahip olduğunu gören kimse, büyük bir mala erişir.

Koyun eti yediğini gören kimse, büyük bir hayra erişir.

Bir kimse rüyada koyunları karşı tarafa geçirdiğini görse, akılsız bir takım kimselere yorumlanır. Koyunların bir yerde toplu olarak durduklarını görse, bir iş için o yerde toplanan bir takım erkeklere işarettir.

Koyunların yünlerini kırktığını gören kimse, üç gün ihtiyatlı davransın ve evinden dışarı çıkmasın.

Beyaz koyun hayra delildir. Siyah koyun da öyledir, ancak beyaz koyun daha makbuldür.

Koyun kaybetmek, erkekle kadın arasında ayrılığa işarettir. Koyunun kuzuladığını görmek, arzulara kavuşmaya yorulur. Koyunun iç organları, nimettir.


Cevap: Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

Şema
Az önce uyandim yatali iki saat olmustu.
Ruyamda bir suru koyunlarim vardi ben onlara Çobanlik yapıyordum.
Hayrolsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi)

Koyun kuçaklamak

Dark
Selamünaleyküm rüyamda eski oturduğumuz eve bir koyun geliyor evin kapısından içeri giriyor ben onu istemiyorum. Dışarı çıkartıyorum. Aslında Benim kucağımda bir koyun var besili bir koyun, onu kuçağımda tutarken ağırlığı beni etkiledi ama düşürmedim. Rüya gördüğüm zaman kurban bayramına yakın aralıkta…


Yorum: Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. huzur ve mutluluğu yakalayıp onu kucaklayacağınıza delalet ettiği gibi her anlamda hayırlı olabilecek bir kadına da işaret eder. Eğer rüya sahibi kadınsa bu kendisi değilse eşi her yönden zenginliğini göreceğine delalet eder. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allahtır elbette.


Dark
Selamünaleyküm rüyamda karanlıkta yoldan aşağıya doğru gidiyorum önüme bir bayan çıkıyor bana bir anda kuranı kerim veriyor bende abdestsiz olduğum için yani gusül abdestim yok gibi geliyor çıplak elimle tutmuyorum elbisemin kollarıyla tutuyorum abdestim yokta diyemiyorum sonra onu bir seccadeye sarıyorum. Bana kuranı kerimi verene bir miktar para veriyorum bir şey alsın diye istersen biraz daha vereyim diyorum bu yeter diyor sonra yoluma devam ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayrın, şansın, kısmetin ve hayatın tüm güzelliklerine nail olmaya, sağlıklı bir hayat sürdürmeye, rızkın eksilmeden rahat bir şekilde yaşamaya delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


nikli
Selamın aleyküm,
Rüyada trende gidiyordum ve dışarda bir koyun görüp aşağı atladım. Sonra koyunla boğuşmaya başladım, onu zorla istediğim yerde otlatmaya çalışıyordum ama o direniyordu ve koyun çok güçlüydü ve iriydi, defalarca beni savurdu. En sonunda güçlükle zaptedebilmeye başladım ve rüyam bitti. Sizce anlamı nedir bu rüyanın hocam?


Tohat
Ve aleyküm selam. Sizin karakterinize zor gelebilecek ve sizi zorlayabilecek bir kadına işaret eder. Bu kişi sizi başta zorlayabilir ve türlü durumlara sokabilir. Fakat daha sonra size fayda sağlayacak şekilde uyum içinde olmayı başarabileceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam ben rüyamda rahmetli annemi gördüm baya iyi duruyordu kilosu felan yerindeydi bir köşede uzanmış uyuyordu.bende karanlık bir yerden geçip annemin yanına geldim rahmetli annemin hemen yanında derisi yuzulmus dev gibi koyun(hani kasapta derisi yuzulmus tüm koyun ayaklarından asilir ya)ışte öyle tüm ve kocaman bir derisi yuzulmus koyun gördüm.biri yanımda yesene dedi tadına bak bende bacağından bir parça kopardim dedim pismemis sanırım ama çünkü pismemis gibi gözüküyor du ama ağzıma aldığımda gayet iyi pişmiş ve lezzetliydi.rüyanın hayırla yorumlar misiniz sizden ricam.teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Öncelikle annene olan özlemi ve onu unutmamayı işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin helal ve haram riayet eden biri olduğuna eğer manevi yönden eksikleri varsa dikkatli olması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda bizim koyunlarımız var bunları sürü halinde otlatmaya çıkarıyoruz yanımda rahmetli annem var koyunları bir tepeden karşıya geçiricez ama çıkılması imkansız bir tepe düssen ölürsün biz annemle tırmanmaya başlıyoruz benim yanımda 1 koyun annemin yanında 1 koyun var diğer koyunlar arkamızda geliyor .yanımızdaki koyunlar ot yiyerek cikiyo çok zorlu bir tırmanışın ardından tepeyi çıkıp düz araziye ulaşıyoruz yanımızdaki 2 koyun bizle çıkmış diğerleri çıkamamış annem sen bu koyunları otlat ben diğerlerini düz yoldan dolaştırıp getireyim diyor ve düz yoldan alıp geliyor koyunlar otlatiyoruz yorumu nedir hocam şimdiden Allah razı olsun inşAllah


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Kendi cinsiyetini belirtseydin daha isabetli yorumlayabilirdik. Annen açısından ziyade seninle ilgili olarak yorumlanır. Önündeki engel ve zorlukları aşacağına işaret eder. O koyunlar genellikle söz dinleyen ve uslu yakın kimseler olarak tabir edilir. Sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir yola köpüren bir sıvı dökülüyordu ve koyun sürülerinin yan yollardan yürümeye çalıştığını görüyordum bende besmele çekip kenara çekiliyordum önüme bir koyun geçiyordu fakat ayaklanmış gibi iki ayağının istünde yürüyerek o da besmele çekiyordu ben çok şaşırıyorsum koyun besmele çekiyor diye hayırlara vesile olur inşAllah yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Aile saadetini oluşturan çocuk ve eşe tabirdir. Hayırlı bir eş ve çocuklardan oluşan huzur dolu bir aileye, ahlaklı bir işe ve eşine önem veren kişiye delalet ettiği gibi kazancın ve buna bağlı olarak rızkın da artmasına delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda alışveriş merkezinde yolumu kaybetmişimama inşaat gibi hiç dükkan falan yok yolumu ararken çok bitkin bir şekilde biryerden bakıyorum cami görüyorum sonra biryere giriyorum burda 3 tane koyun ve yerler korkılmış koyun yünleriyle dolu ayrıca koyunlar bembeyaz kıvırcık tüyden gözükmüyolar ben atlayıp geçerken 2 kadın derisi yüzülmüş asılmış et var onu bekliyolarmış alıcaklarmış neyse ben çıkıyorum giderken bir bakıyorum ayakkabılarım yok gidip ayakkabılarımı giyiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kaçmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Bulunduğun şartlardan memnun olmadığından yeniliklerin peşine düşerek daha iyi bir hayat standardına erişmek için büyük bir çaba sarf edeceğine ve bunun sonucunda zengin olup mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu sadece Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Günaydın,rüyamda kayınpederimi koyun kesmiş, yüzerken gördüm,köyünün karın kısmi yüzülmüş sırt kısmı kalmış,sırtüstü duruyordu koyun,karnı çok şişmişti,yüzerken bıçak yanlışlıkla karnı küçük bir yerden kesiyor ve karın içindeki pisliklerden sıvı şeklinde sızıntı geliyordu. rüyamda en çok dikkatimi çeken köyünün karnının aşırı derece şişmiş olmasıydı.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Günaydın. Bir düşmana sahip olduğuna ve onu bertaraf edebileceğine işarettir. Koyunun yüzülmüş olması senin sana karşı olan birine karşı üstünlü sağlaman ve ondan zarar gelmeyecek şekilde ondan kurtulmana delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm annem rüyada bizi güzel ve yeşillikli bir alanda üzerimde gümüş renkli kıyafetle bir koyunun peşimden koştuğunu görmüş,ben önde o arkamda annem bana nereye diye sesleniyor nereye koşuyorsun diyormuş bende dönüp koyun annesini kaybetmiş onu annesine götürdüm diyormuşum.ŞÜphesiz Alim olan Allah’tır.Tabirini mümkünse yapabilir misiniz?..Teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Ahlakı güzel bir kimse olacağına, huyu güzel, herkesin hoşnut olacağı yumuşak huylu biri olup saygı görüp sevileceğine delalet ettiği gibi aynı zamanda emir vereceğin, sözüne ve şahsiyetine kıymet verecek toplulukta bulunacağına da delildir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Bilal ASLAN
Saleyküm nasılsınız hocam
Eşim iki (2) rüya gördü. bunlar için değerli yorumlarınızı bekleriz.
not: Eşim gebedir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

1-Evden bahçeye inince birçok kişinin konuşup sağ tarafıma doğru gittiğini görüyorum. bir arkadışım, kendisine daha önceden emanet verdiğim koyunlarını almamı istiyor "koyunlarını al" diyor. koyunların hepsi iri, tertemiz, beyaz yalnız bir tanesi kahverengi. onlar da sağ tarafımdan geçip gidiyorlar.

2-Bir duvarı beyaza boyuyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Elhamdülillah kardeşim. İlk rüyanın tabiri helal yoldan gelecek olan veya var olan mal mülkün işaretidir. Oldukça fazla olan bolluk ve bereketin varlığına veya kurulacak olan işten duyulacak olan memnuniyetin habercisidir.
İkinci rüyanın tabiri ise, rüya sahibinin karşısına çıkacak olan zorluk ve engelleri olumlu bir bakış açısıyla değerlendirerek bunları fırsat olarak görüp kendi lehine çevirmeye çalışacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Merhaba Hocam,
Ben 2 çocuk annesi evli bir bayanım.Rüyamda bir yolda yürürken birden karşımda bir sürü koyun görüyorum ve öyle güzeller ki tertemiz gidip birini seviyorum beyaz siyah benekleri olan bir koyun yada kuzuydu tam bilemiyorum o sırada uyandım.Tabiri nedir yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Koklamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Her anlamda senin rızkının artacağına, ömrünü bolluk ve bereket içerisinde geçireceğine bunu hem rızk olarak hem de mutlu sevinç duyacağın günler olarak da yorumlayabiliriz. Buna bağlı olarak bu tür güzelliklerin önüne geçen tüm olumsuzlukların geride kalması, üzüntü, sorun teşkil edecek her türlü durumun son bulması ve güzelliklerin ortaya çıkması anlamı taşımaktadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler Hocam. Ben rüyamda çok iri bir koyun sürüsü gördüm yani dört ayaklarının üstünde bile bir insan boyundalardı. köyümüzde Amcamların evinin arkasındalardı amcamın ahıra doğru gidiyordu hepsi. Dehşet büyüklükleri çok garibime gitti. Ben de resimlerini çekmek için arkalarından koşturdum çektikten sonra eve döneceğim zaman bir köpek saldırmaya çalıştı bağırıp yardım istedim sonra biri gelip kurtardı. Ne anlam çıkarmam gerek şimdiden teşekkür ederim.
( bu arada 32 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım.)

Okudunuz mu?  Rüyada Kara Tavuk Denilen Yabani Kuş görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Ailenin saadeti, huzuru için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan hayırlı bir kadına eşi için gerekli olan fedakarlığı yapmaktan geri durmayan, eşine karşı güzel ahlakla muamele etmeye, hayırlı evlatlar ve onlardan gelecek güzelliklere işaret ettiği gibi tüm bu zenginliğin dışında gerçek zenginliği de yorulmaktadır. Bunun yanı sıra zarar vermek isteyen kimselere de delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada koyun görmek, rüyada koyun sürüsü görmek imam nablusi, rüyada koyun görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaynana görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.