Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Köpek Balığı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Köpek Balığı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KÖPEK BALIĞI

Rüyada köpek balığına görmek, himmet sahibi, şerefli ve soylu bir zata yorumlanır. Çünkü bu balık mağlup olmayarak daima galip gelir.


Cevap: Rüyada köpek balığı görmenin anlamı nedir?

Desert Rose
KÖPEK BALIĞI

Rüyada köpek balığına görmek, himmet sahibi,
şerefli ve soylu bir zata yorumlanır.
Çünkü bu balık mağlup olmayarak
daima galip gelir.
İmam Nablusi.

Okudunuz mu?  Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Köpek Balığı görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada köpek balığı görmek ailenizin içinde mutluluğun ve huzurun azalacağına ve aile içinde yada işlerinizde yaşanacak tersliklerin olacağına ve bundan dolayı çevrendekiler ile sorunlar yaşayacağınıza işaret eder.


Rüyada köpekbalığı görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyamda helikopterin içindeyim aşağıya bakıyorum normalde deniz olmayan bir yer sanki deniz gibi görüyorum orasını içerisinde ablam ve birkaç kişi daha var suyun içindeler sonra bir bakıyorum iki tane kocaman köpek balığı var hemen elime bir bıçak alıyorum aşağıya iniyorum bakıyorumki köpekbalıklarını öldürmüşler sonra ben tekrar helikoptere cıkıyorum, sonra köpek balıklarını parçalamaya baslıyorum bembeyaz ve çok güzel etli bir balık ben onları parcalarken o balıgın pişmiş mis gibi kokusu geliyor burnuma bunları hemen pişirip yiyelim diye uğraşırken uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Kursa Gitmek

arifselim
Selamun aleykum. Köpek balığı diğer balıklardan farklı şekillerde tabir edilir. Bu rüya genellikle kişi için içine düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışıyor demektir. Ayrıca sana hiç bir faydası olmayan işlerde kurtulmaya çalışmana ve başından savmana tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanarya görmek (İmam Nablusi)

NARza
rüyada kiz kardesimleydim.sonra birden kardesim yeri kazmaya basladi ve topragin altindan iki tane kopek baligi cikti. canli degildiler daha çok donmus gibiydiler olu gibi


arifselim
Ölü balıklar hangi balık olursa olsun şansızlık manasında yorumlanır. Rüya sahibinin elde edemeyeceği ve ulaşamayacağı hayallerine işaret eder. Tam tersi olarak canlı balık ise bereket ve bolluk manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Keten Tohumu görmek (İmam Nablusi)

EsraS
Rüyamın ilk kısmında yeşil ormanlık bir kasabadaki evden göle bakıyordum birden devasa boyutta nerdeyse tüm gölü kaplayan bir köpekbalığı gördüm herkese haber verip önlemini alsınlar dedim telefonla resmini çekip paylaştım.Dışarı çıktığımda balık sudan çıkmış fili andıran bir görüntüye büründü karadan hayvan ve insan tüm canlıları yemek için peşlerine düştü ben 4 tane küçük çocuğu oradan uzaklaştırdım..Sonra tüm insanların da içinde olduğu bir grupla kaçmaya saklanmaya başladık.Hayvanlar da kaçıyordu üstelik bir fil bana yaklaşıp kendini sevdirdi o an güzel hissettim.Bu arada uzun zamandır konuşmadığım eski erkek arkadaşım da orada oturuyormuş ona evde kal çıkma diye mesaj attığımda o yeni sevgilisiyle geziyordu sonra o kızın kendisini aldattığını öğrenip ayrıldı ve benim yanıma geldi benimle ilgilenmeye başladı..Rüyanın devamında ise aynı yerde olmama bu kargaşaya rağmen alışveriş yaptım çanta almak istiyordum yolda giden bir satıcıyı durdurdum.Çantaları beğenmedim bana çok güzel beyaz bir deri ceket gösterdiler onu beğendim ihtiyacım olmamasına rağmen aldım çok farklı duruyordu içimden kimsede yoktur dedim 180 lira dediler pazarlık yapıp 150 ye aldım ve uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyana göre başta şans ve kismet bakımından zorluk çekebilme ihtimaline yönelik olup genel itibari ile çevrendeki kişilerle olan anlaşmada sorunlar yaşanabilir. Fakat önemsenmeyecek olan kısa süreli bir süreç olup hemen ardından herşeyin yoluna girmesi, yaşantına katacağın yeniliklere, maddiyata iyileşmeye ve müsriflikten uzak tutumlu gelir giderini ayarlayarak hareket edecek şekilde yaşamaya delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

rüyada köpek balığı görmek , rüyada köpek balığı yakalamak

Bu kategoride yer alan Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Köpek Balığı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.