Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Köprü görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Köprü görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KÖPRÜ

Rüyada köprü görmek, şüpheye: "Dünya bir köprüdür. Oradan geçiniz, fakat orayı tamir etmeyiniz" hadis-i şerifine binaen, dünyaya işarettir.

Bazen köprü cinsi münasebete, rahatlık ve yakın mesafeden dolayı zevceye, bazen de üzüntü ve keder ve sıkıntıları gidermeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Köprü, zenginliğe, uzun ömre yahut hastalığa ya da ahdini yerine getirmeye yorumlanır.

Köprü, insanların kendisiyle iş ve ihtiyaçlarına eriştikleri lüzumlu bir zattır. Ancak köprüyü geçtikten sonra karşı tarafta varılacak yer, hoşlanılmayacak bir yerse, bu halde rüyada hayır yoktur.

Eğer rüya gören yolcu ise, o kimsenin yolculuğunun sona ermesine işarettir. Köprüyü geçtiğinde bolluk, otluk ve sulak bir yere giriyorsa, o kimse fayda, menfaat ve mala erişir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kandil görmek (İmam Nablusi)

Köprüyü geçtikten sonra mescit bulunan bir yere geçerse, o kimse yolculuğunda muradına erişmeye, hacca gitmeye, han ve dergah gibi hayırlı yerleri ihya etmeye muvaffak olur.

Rüyada kendisinin köprü olduğunu gören kimse, saltanata ve kuvvete erişir. Halk da o kimseye, onun şöhretine ve onun yanında bulunan şeye muhtaç olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada köprü, doğru yoldur. Bazen köprü, ilim, hidayet, namaz, oruç ve dünyanın sıkıntı ve meşakkati ve ahiretin korku ve azabından kendini kurtaracak her şeyine yorumlanır.

Bazen de köprü, mal, zevce, ana ve babaya yorumlanır.


Cevap: Rüyada Köprü görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada köprü görmek iyilikler ile çözüm ürete bilen iş bitirici becerikli bir kişiliğe ve ibadete ve samimiyete yada isteklerinize erişmeye hedeflerinize ulaşmaya ve yapacaklarınıza karar vermeye işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

rüyada köprü görmek imam nablusi, rüyada köprü görmek, Ruyada kopry gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kundak Bezi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Köprü görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.