Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Köy görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Köy görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KÖY

Rüyada köy görmek, zulüm ve helaka yorumlanır. Rüyada mamur bir köye girdiğini gören kimse, bir kimse ile kavga eder. Yahut o kimseyi öldürür.

Bir şehirden bir köye geçtiğini gören kimse, güzel bir işe bayağı bir işi tercih eder yahut iyi bir işi yapar, sonradan bu işin kötü olduğunu zannederek pişman olur. Ya da işin doğrusunu bilmeden şer zannettiği hayırlı bir işi yapar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kapı Çalmak görmek (İmam Nablusi)

Bir köyü mamur bir vaziyette görmek, dindarlığa yorumlanır.

Tanınan ve bilinen bir köy, köyün kendisine ve içinde oturanlara işarettir.

Bir köyün içinden geçerek yoluna devam ettiğini görmek, gönül rahatlığına ve rızk bolluğuna kavuşacağına delalet eder. Kendisini köylülerin arasında görüp onlarla konuştuğunu ve dertlerini dinlediğini gören kimse, kendisinden yardım isteyen bazı kişilere mal, para ve sözle yardım eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Köy görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada köy görmek yılların ağırlığı omuzlarınıza çöktüğünden dolayı hayatın sizi çok yıprattığına ve ruhen ve bedenen büyük çilelerden geçtiğinize yada geçeceğinize işaret eder.


Şuanda ettiğim kişiyi görme

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm biz köye gitmiştik babam tekrar İstanbul’a dönmüştü bir iş için 7 gün sonra gelecekti ben tövbe ettim büyük günahlar için küçük günahlar için onda sonra babam için annem için dua ettim babamın sağ salim gelmesi için köye bide sevdiğim bir hoca var inşAllah bizim sınıfta Gine öğretmen olur diye dua ettim ve babamı rüyada gördüm köye geldi bide bizim hocayı gördüm bize ders veriyordu bende doğru cevap verdim hoca ödül verdi bende dedim ki ihtiyacı olana verin

Okudunuz mu?  Rüyada Karanfil görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Köy görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyan çok hayırlıdır. Bu rüya duaların kabulüne işaret eder. Ayrıca insanın düşündüğü veya etkilendiği şeylerin rüyasına yansıması da mümkündür. Bu tür rüyalar tabir edilmezler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda beni zorla evlendiriyorlardı. Ben hiç istemiyorum üzerime çok kötü gelinlik gibi bir şey giydiriyorlar. Zorla ağlayarak giyorum. Daha önce hiç zorla evlendirileceğim adamı görmedim ben. Düğün başlıyor ve düğün köy de yapılıyor. Düğün başladıktan sonra bana evleneceğim kişinin geldiğini söylüyorlar. Bana abim poşet uzatıyor 2 tane birinde oyuncaklar felan varmış kocaman bir poşet ötekini de bilmiyorum bunu yukarı eve çıkart eşine ver diye veriyor bana. Ben sinirlenerek merdivenleri çıkıyorum zaten evlendirileceğim adam kapıda bekliyormuş kaşlarını çatmış bir şekilde. Ben poşetleri uzatıyorum o sertce alıyor elimden ben öfkeyle giderken arkamdan sinirli bağırarak bahçenin kapısını kapat diyor. Bende sinirlenerek merdivenleri iniyorum. Benim çok sevdiğim bir teyzem var onu görüyorum. Teyzemin yanına gidiyorum. Teyzeme beni zorla evlendirdiklerini evlenmek istemediğimi ağlayarak söylüyorum. Teyzem de üzülüyor ve keşke yapabileceğim bir şey olsa ama yapacağım hiç bir şey yok diyor. O arada annem geliyor yanımıza. Teyzem annemleri vazgeçirmeye çalışıyor ama vazgeçmiyorlar ve annem yanımızdan gidiyor. Ben hıçkıra hıçkıra ağlayarak teyzeme kaçmayı düşündüğümü hatta kaçacağımı söylüyorum ve bir yandan nasıl kaçarım diye düşünüyorum. Ben hıçkıra hıçkıra bunları söylerken uyanıyorum ve gerçekten de ağlamışım hıçkıra hıçkıra uyandım daha da ağlıyordum.
Acaba rüyamın anlamı nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kadife görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya iyi ve hayırlı olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin çevresi ile ters düşeceğine, tartışmalara, münakaşalara ve canını sıkacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet olarak tabir edilir. Bazende rüya sahibinin en sevdikleri ile arasının açılacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabir görmek (İmam Nablusi)

Carcur
Hayırlı günler hocam ben 29 yaşında erkeğim bu rüyayıda yaklaşık 2.5 sene önce gördüm rüyamda koyun gördüm önce koyunun etrafında dolanıyorum sonra koyun bana biletler söylüyo ama ne değini hatırlamıyorum ardından koyun beni sırtına alıp götürüyo gerisini hatırlamıyorum hocam bu rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum hocam tekrar hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Genellikle erkek için hayırlı ve seni mutlu edecek bir kadınla tabir edilir. Ayrıca güzel ahlak sahibi olmaya ve kişinin çevresinde hayırlı bir şekilde anılan birisi olacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada köy görmek, rüyada koyun sürüsü görmek imam nablusi, rüyada koy gormek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kursa Gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Köy görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.