Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kucaklamak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kucaklamak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUCAKLAMAK

Rüyada kucaklamak iki şekilde yorumlanır: Zafer, sevgi. Birini kucakladığını ve kollarını ona doğru doladığını görmek, zafere delalet eder. Ebu Sait El-Vaiz’e göre, kucaklamak sevgiye, dostluğa işarettir. Kirmani’ye göre; gerek diri ve gerek ölü tarafından kucaklandığını görmek, çok yaşayacağına delalet eder. Bazen kucaklamak sulha ve kayıp kimsenin geri geleceğine delildir. Rüyasında düşmanı ile kucaklaştığını gören, onunla barışır. Gurbette ve yolculukta olan bir kimseyi kucakladığını görmek, onu sılaya döneceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada eve kuş girmesi ne anlama gelir?

Cevap: Rüyada Kucaklamak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kucakladığını görmek hayatınızda yaşamış olduğunuz kavgaların ve husumetlerin biteceğine ve aranıza mesafe koyduğunuz kişiler ile aranızdaki buzlar eriyerek tekrar eski günlerinize döneceğinize işaret eder.


rüyada kucaklaşmak nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Lale görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kucaklamak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.