Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kucaklaşmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kucaklaşmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUCAKLAŞMAK

Rüyada hayatta olan birisiyle kucaklaştığını gören kimse, kucaklaştığı miktarca o kimse ile anlaşır ve o nisbette aralarında sevgi belirir.

Bir kimse rüyada bir ölü ile kucaklaştığını ve az bir miktar durduğunu görse, az kucaklaştığından dolayı uzun ömürlü olduğuna yorumlanır. Eğer ölü, bir kimsenin boynuna sarılsa ve onu kendisine doğru çekse, o kimse ölür.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Rüyada bir kadınla kucaklaştığını gören kimse ahirete ait ve lüzümlu olan şeyleri terkederek yalnız dünyaca lüzumlu olan şeyleri elde etmeye çalışır.


Cevap: Rüyada Kucaklaşmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kucaklaştığını görmek etrafınızda yada aile içinde düşmanlık yaşadığınız kişiler ile bir araya gelerek barışı sağlayacağınıza ve kötü günleri geride bırakacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kese görmek (İmam Nablusi)

rüyada kucaklaşmak nablusi, rüyada kucaklasmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kulak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kucaklaşmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.