Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kulak Çınlaması görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kulak Çınlaması görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KULAK ÇINLAMASI

Rüyada kulağının çınladığını gören, kendisine ait bir söz işitir. Eğer iki kulağı birden çınlarsa ve uzun sürerse, halk arasında kendinden uzun uzadıya söz edilir. Sağ kulağının çınladığını görmek hayra ve iyiliğine; sol kulağının çınladığını görmek, aleyhinde söylenen kötü sözlere delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kelebek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kulak Çınlaması

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda annem ablam yiğenim ve birkaç akrabalarla beraber anneannem’in evine gidiyorduk onlar girmiyor arkadan dua ve salavat getiriyorlar bense içeri girip dua ve salavat okuyarak içeride ceset arıyordum baya aradıktan sonra bulamıyordum kapıyı kapatıp kitleyecekken kapı kendi kendine açıldı ama zor kapattım ve kitledim annem orada 3 harflilerin olduğunu söylemişti merdivenden inerkeb bende 2 saniye bir silüet gördüm bir anda kayboldu arabaya bindik yol kapalıydı geçemiyordum bir araba geçiyordu bende aynısını denedim ama kaza yaptık yolun geri kalanını yürüyorduk akrabalar gidiyordu ben ailemle birlikte yazlıpa doğru yürüyorduk yazlığa çok yaklaştığımda bir anda kulapım inanılmaz çınlamaya başladı acıdan yere yattım babam yiğenimi son anda tuttu ağrı hafifleyince kalktım abim maden varsa kulak çınlaman olur ama burada maden yok diyordu yazlığa giriyorduk temizlik yapıp yerleşiyorduk sonra karpuz sipariş etmiş babam onlatı yaşıyordum annemle muhabbet ediyordum sonra orada bir liste vardı kulak çınlamasıyla alakalı bakınca 3 harflilerle alakalı olabileceği yazıyordu çok korkmuştum ve oradada uyanmıştım (yaxlığın orada kazı vardı dağlık alan ve içimde hep korku vardı)

Okudunuz mu?  Rüyada Kahkaha görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kulak Çınlaması görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir konuda yapmak istediğiniz ile ilgili olarak yol katedemeyeceğinize, yerinizde sayacağınıza ve insanların sizin aleyhinizde bir süre konuşacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


rüyada kulak çınlaması

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kulak Çınlaması görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.