Anasayfa
27 Kasım 2021, 9:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUM

Rüyada görülen kum, maldır. Çok kum, din ve dünyaca meşguliyettir. Bir kimse rüyada elini kum içinde görse, dünya işlerinden bir şeye karışmasına yorumlanır. Kumun çok fazla olması tabirde azaba yorumlanır.

Bir kimse rüyada kumu toplayıp biriktirdiğini yahut kumda yürüdüğünü görse, o adam mal biriktirir ve hayır işlerinde harcar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

Kum, ölüm ve hayata, zenginlik ve tembelliğe, bazen de kum içinde yürümek, üzüntü, keder, düşmanlık ve zulme işarettir. Rüyada kadının kum içinde yürümesinde hayır yoktur. Bu rüya onun kocasız kalmasına yorumlanır. Erkeğin kum içinde güçlükle yürümesinin yorumu da böyledir.


Cevap: Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kum görmek hayatınızda inişli çıkışlı bir dönem içine gireceğinize yada kum içinde yürüdüğünü görmüş iseniz üzüntülü ve kederli bir yaşam ve etrafınızdaki bazı kişilere karşı düşmanlık kuracağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kadayıf görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm rüyamda üstüm başım komple duvarı matkapla delince çıkan tozla ve parçacıklarla dolmuştu. Ceplerde kadar girmişti tozlanmayan hiçbir yerim kalmamıştı.


Yorum: Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Duvarı delmek ve toz içinde kalmak hayırlı anlamdadır. Gerçek hayatta yaşadığı sıkıntıları çözerek iyi sonuçlar elde edeceğine ve köklü değişiklikler yapacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Koltuk Altı Kokusu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda kumdan tepenin tepesine çıkmaya çalışıyordum tepeye çıkarken tutunduğum çıkıntılar kumdan ve yumuşaktı ama bu benim için engel olmadı tutuna tutuna çıktım ve tepenin üstünde göl gibi masmavi su bu havuzda olabilir görüyordum nedir bu acaba


Tohat
Her anlamda yeni başlangıçların habercisi olarak tabir edilen rüyanın, kendini süzgeçten geçirmen ve yapmak istediklerini elekten geçirmen ile heyecan duyacağına, ilişkilerini geliştireceğine, ne istediğini bilmene ve bu yolda kararlı bir şekilde ilerleyerek amacına ulaşmana delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Köprü görmek (İmam Nablusi)

rüyada kum görmek imam nablusi, rüyada kum görmek, rüyada kum

Bu kategoride yer alan Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.