Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUMAŞ

Rüyada kumaş görmek, dünya meselesidir. Karışık renklerle dokunmuş bir kumaştan elbise giydiğini görmek, dünya işlerinin bozuk gittiğine, geçiminde zorluk çektiğine delalet eder. Rüyada kumaş görmek, renklerine göre de

y orumlanır;beyaz renkli kumaş, feraha ve sevince; mavi renkli kumaş müjdey e; yeşil renkli kumaş hak yolunda olduğuna; kırmızı kumaş sıkıntı ve kedere; siyah kumaş mateme ve ölüme; sarı renkli kumaş görmek ise hastalığa delalet eder. Alaca renkli kumaş kadınlar için neşe ve sevince, erkekler için ise kedere ve üzüntüye işarettir. Rüyasında bir kumaşı yırttığını gören, eşinden boşanır. Birçok kumaşı açtıktan sonra tekrar sardığını görmek, uzak bir yolculuğa delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kumaş görmek bir süreliğine sancılı ve sıkıntılı günler geçireceğinize yada karışık renklerde kumaş görmek dünya işlerinin bozuk gittiğine ve geçiminiz de zorluklar çekeceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda arkadaşlarımla birlikte Avm gibi bir yerden yürürken karşımızdaki dükkanda tavana asılmış siyah kumaşın üstünde beyaz Arapça harfler gördüm kumaş iki taneydi ikisi de yan yanaydı ve farklı şeyler yazılıydı yanımdaki iki arkadaşım o kumaşları görünce yüzleri düştü ve birisi seni zehirlemiş dedi diğeri de sana büyü yapılmış dedi ama kumaşları görünce göz renkleri falan değişti rüyamda onlardan biraz korkmuştum yorumladığınız için teşekkürler .

Okudunuz mu?  Rüyada Kertenkele görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişinin dünyaya dalmasına, kendini kaptırma sına ve bu durumun farkına vararak kendini düzeltmesine, hak olanı yapmaya, Allah’ın rızası dışına çıkmamasına, haramdan ve her türlü günahtan uzak yaşamaya çalışmak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kötü Söz görmek (İmam Nablusi)

rüyada mavi kumaş görmek, Rüyada kumaş görmek imam nablusi, rüyada kırmızı elbise giymek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaynana görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.