Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUMBARA

Rüyada kumbara görmek, iyi eş veya iyi işçiyi ifade eder. Kumbara almak ise bekarlar için evlenmeye, evliler için sadık bir dosta işaret eder.


Cevap: Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kumbara görmek yeni arkadaşlıklar kuracağınıza ve bu arkadaşlar ile iletişimlerin izin çok kuvvetli olacağına ve bunlardan bazıları ile maddi anlaşmalar yaparak kar edeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum.Rüyamda kurban için para biriktirdiğim kumbaranın kendi annem tarafından açıldığını gördüm ve çok sinirlendim. Annemle soğuk ve mesafeli olduğum için ona hakkımı helal etmiyorum diyordum.O benim kurban kumbaramdı doğacak çocuğuma akika olacaktı diye sitem edip bağırıp çağırıyorum. Hakkımı Helal etmediğimi söyleyince o da sinirlernip hakkını helal etmiyor bende onun üzerimde hakkı olmadığını söylüyorum ağlayacak gibi oluyorum ve çok üzülüyordum hayırla yorun inşaAllah..

Okudunuz mu?  Rüyada limon agacından limon topluyordum

Yorum: Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Anneciğinle gerçekte bazı sorunlar yaşıyorsanız rüyana bu şekilde yansımış olma ihtimali olup dolayısıyla akla takmaman gerektiğini söyleyebiliriz. Eğer böyle bir şey söz konusu değilse yaptığın bazı hataları gözden geçirip daha isabetli adımlar atman ve başarılı olup istediğine erişmen manasında kabul edilmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.