Anasayfa
18 Haziran 2023, 18:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUMRU

Rüyada kumrunun erkeği, kaside okuyan, makamı güzel bir adama yorumlanır.

Bir kimse rüyada kumru kuşunu görse, hayra ve hoşşeylere erişir. Eğer gelmesini beklediği bir kaybı varsa, o gelir. Eğer bir işi varsa, o işi yapılır. Eğer üzüntülü ve kederli ise, üzüntü ve kederinden kurtulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kartal görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse bahar mevsiminde rüyada kumru görse, işi yapılır. Eğer kumruyu bahar mevsimin dışında görse, işinin olması bahar mevsimine kalır. Erkek kumru hamile kadının erkek çocuk doğurması, dişisi ise dindar bir kadındır.

Bazı yorumcular da kumru, rızkı bol bir çocuktur derler.

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kumru görmek hayırlı şeylerin olacağına ve olmasını çok istediğiniz şeylerin olacağına yada üzüntü ve kederiniz var ise kısa bir zaman içinde üzüntüleriniz ve kederleriniz den kurtulacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Hocam
Rüyamda camda kumrular vardı. Bir tanesi bana altından yaprak veriyordu.
Yorumladığınız için teşekkür ederim.
Selametle.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an-ı Kerim görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Yorumu en makbul ve n güzel olan rüyalardan kabul edilir. Kısa ve açık anlamıyla her türlü dileklerin gerçekleşmesine, dert ve sıkıntılarından kurtulmasına tabir edilir. Daima görülen rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Köprü görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ve ben kuran okuyorduk önce annemin yanında üç tane kumru belirdi.ben üzüldüm bana gelmezler diye sonra benimde kuranımın yanında üç tane kumru belirdi


arifselim
Hem kuran okumanız hemde kumruları görmeniz çok hayırlıdır. Rüya sahibinin her işinin rast gitmesine, tüm sıkıntı ve dertlerinden kurtularak rahata ermesine işaret olarak yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kursa Gitmek

rüyada kumru görmek, rüyada kumru görmek imam nablusi, ruya kumru

Bu kategoride yer alan Rüyada Kursa Gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.