Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kundak Bezi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kundak Bezi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KUNDAK BEZİ

Kundak bezi görmek, çocuğa yorumlanır. Rüyasında bir kundak bezine sarılmış birini görmek, kadın ise, çocuk doğuracağına; erkek ise, yaralanıp yarasının sarılacağına; erkek çocuksa sünnet olacağına; genç biri ise evleneceğine delalet eder. Kaçak, hasta, misafir kimselerin bu rüyayı görmeleri hayırlı değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabarcık görmek (İmam Nablusi)

Doğacak bir çocuğu için kundak ve diğer şeyleri hazırladığını gören tedbir ile geleceğini düşünür. Kendi ailesi için servet biriktirir. Doğmuş bir çocuğu kundağa bağladığını gören, rüya sahibi bir kadın ise evladına ve torunlarına, akrabalarına şefkatli olup, hizmet ve yardımda bulunur. Eğer rüyayı gören erkekse, kendisine ait uygun olmayan bir işe girişip ondan zarar görür.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi)

Bazılarının söylediğine göre, bir çocuğu kundağa bağlamak veya bağlandığını görmek, halka ve özellikle evlat ve akrabalarına karşı ilgisiz olup, onlar için kalbindi hiçbir sevgi olmamaya işarettir ve bu rüya hayırlı değildir. Aksine kundaklı bir çocuğun kundağını açıp, kollarına ve ayaklarını meydana çıkarmak, Allah’ın kullarına sevgi beslediğine delalet ettiğine ve herkese iyilik etmeğe işarettir. Kendisini bir kundak içinde bağlı görmek, sıkıntıya, zorluğa ve yokluğa; içinde bağlı bulunduğu kundağın açılarak dışarıya çıkarıldığını görmek, sıkıntıdan, zorluktan ve yokluktan kurtulmaya; doğacak çocuğu için bir yeni kundak satın aldığını görmek, çocuğuna karşı vazifesini yapamadığına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz Çekirdeği görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kundak Bezi görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kundak bezi görmek rüyayı gören evli bir bayan görmüş ise çocuğu olacağına yada evli bir erkek ise yaralanacağına ve yarasını saracağına şayet kendinizi kundak içinde bağlı olarak görmüş iseniz sıkıntılı günlere ve geçiminiz için zorlanacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

rüyada kundak görmek, rüyada kundakta bebek görmek, Rüyada kundakta bebek görmek imam nabluSi

Bu kategoride yer alan Rüyada Lale görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kundak Bezi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.