Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:14
Namaz
Abone

Namaz Kılmak İstiyorum Kılamıyorum İbadet Etmek İstiyorum Edemiyorum

Namaz Kılmak İstiyorum Kılamıyorum İbadet Etmek İstiyorum Edemiyorum

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm Ben çok Zavalı Biriyim Ne Olur Bana Yardım Edin Namaz Kılmak Istiyorum Kılamıyorum Ibadet Etmek Istiyorum Edemiyorum Birkaç Kişiye Anlattım ..kendini.. şeytan Sana Vesvese Veriyor Diyorlar şeytana Yenik Düşme Diyorlar Tamam Diyorum Bu Sefer Kesin Yapıcam Diyorum şeytanı Sevindirmeyeceğim Diyorum .. Ama Yine Yenilen Ben Oluyorum Yapamıyorum Kendime çook Kızıyorum çook Sinirliyim Herşeye çok çabuk Bahane Buluyorum Eşimle Beraber Namaz Kılmaya Başladık Ama Ben Malesef 2günde Bıraktım Eşim çok şükür 3haftadır Kılıyor Hiç Eksiksiz Ben Eşimin Bu Halini Görünce Utanıyorum Kendimden Bende Yapmalıyım Diyorum. Ama Yapamıyorum Ne Oluyor Bana Allah Rızası Için Bana Bi Yol Gösterin Ben Bu Durumdan Kurtulmak Istiyorum Ben Allah’a Layık Bi Kul Olmak Istiyorum Allah Aşkına Bana Yardımcı Olun Ne Olur 2 Yaşında Kızım Var Onabile Ters Davranıyorum Yüregim Sızlıyor Nedir Bendeki Sorun

Okudunuz mu?  Vitir namazı yatsıdan önce kılınır mı?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Sorunun ne olduğunu anlatmadan sana doğru bir cevap vermemiz mümkün değil maalesef. Mutlaka bir uzaman kişiye giderek bilgi alman ve ona göre hareket etmen gerekir. Eğer bu vesvese ise ki vesveseye benziyor zaten onu önemsememen gerekir ki geçsin veya en azından azalsın.

Okudunuz mu?  Hacet namazı duası ve zikirleri nelerdir?

Cevap: Namaz Kılmak Istiyorum Kılamıyorum Ibadet Etmek Istiyorum Edemiyorum.. Yardım Edin Ne Olur

Kayıtsız Üye
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun. Allahın bize sunduğu bu zamanı iyideğerlendirelim . 1. "… AAllah sizin için kolaylık ister. Zorluk istemez…" 2.kendisini kötülüklerden arındıran.rabbininadını anıp namaz kılan,mutluluğa ermiştir." 3.Allahnamaz ile günahları siler." 4."secde,kulunrabbine enyakın olduğu andır." 5.şeytandan korunmak için Allah’a sığının. 6.şeytandan korunmak için dünyanın güzelliklerine kanma. 7.nefsine hakim olmak için dünya tatlarının esiri olma. Rabbini her an anmaktan sıkıntı duyma sen bir adım ona yaklaşırsan o rabbin sana on adım yaklaşır. " .inşAllah
batılı değil hak yolunu Allah bizi nasip eyler."

Okudunuz mu?  Cuma namazı, Bayram namazı, Cenaze namazı ve Teravih namazı hakkında kısa bilgi

Cevap: Namaz Kılmak Istiyorum Kılamıyorum Ibadet Etmek Istiyorum Edemiyorum.. Yardım Edin Ne Olur

@hmet
Bir günlük namaz ve abdesti en fazla bir saat vaktimizi alır.
Üşengeçlik bir mikrop gibidir, tedavi etmek gerekir.


Kayıtsız Üye
Yaa kardeşm sana vesvesem var diyor.nasıl kurtulurum diye soruyor.sen cvp veremiyorsun.namazın önemini anlatıyrsn.bizde blyrz.vesveseyi gidereck bir yol biliyrsn yaz yoksa.geçiştirme

Okudunuz mu?  Gece 12 den sonra yatsı namazı kılınırmı

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm size bir sorum olacak vücuttaki tüyler namaz kılmamıza engelmidir kıldığımız namaz kabulmudur ben namaza başlayacağım ama bir türlü kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum lütfenn acil cevap verin Allahın izniyle namaz kılacağım lütfeennn


emre
A.selam. Tüy namaza engel olmaz. Herkeste tüy olduğuna göre o zaman herkesin namazı kabul olmaz demek olurdu.

Okudunuz mu?  Bir çocukla cemaat yapıp namaz kılmak için çocuğun en az kaç yaşında olması gerekir?

Kayıtsız Üye
Aynen bende namaz kilamiyorum hamileyim namaz kilarken dua ederken biriyle konusurken kendi kendime sürekli bebegimin kotulugunu istiyorum hergun agliyorum bebegimi o kadar çok sevdimki ama hemde onun kotulugunu istedim 5 aydir hastayim gitmedigim doktor hoca kalmadi çok korkuyorum bebegime bsey olursa benim yuzumden diye insan bir kere dogar bir kere ölür ben her gün ölüyorum ne olur birkereck insaAllah duzelir Allahim ve evladi saglikli olur deyin belki birinizin duası kabul olur.

Okudunuz mu?  Caferiler neden 3 vakit namaz kılıyorlar sebebleri delilleri nedir?

Sabır
Rabbım sağlıklı evlat nasip etsin. Namaz konusundaki bahanen de berbat. Her Müslümanın namaz kılma zorunluluğu vardır. Bu İslamın 5 şartından bir tanesidir.


Kayıtsız Üye
Alleyküm selam kardesim. Bende hamileyim cocuklarimda var. Allah insAllah seni bu huyundan gecirir. Hz. Muhammed s.a.s. vesile ederek Allahdan sifa iste. Böyle anlarda La ilahe Illalah de ve O na sigin. Allah sifa versin.


#UguR
Haram ibadetlerden zevk alınmamasına sebep olur. Siz işlediğiniz haramlara tövbe edin. Namazınızı dosdoğru kılın namazınızda dünyayı düşünmeyin.

Okudunuz mu?  Akşam Namazı Hangi Vakte Kadar Kılınabilir

Kayıtsız Üye
Günde 7000 adet istagfirullah ya Hadi diye zikir çekin 10 gün içinde namaza başlarsınız ayrıca bol bol salavat çekin…


Emre Özcan
Selamun Aleykum Sizin bu haliniz duruma göre degişir.Çogunlukla vesvesedendir.Bir kıssa vardır.Birisi Hasan-ı Basriye soruyor: İbadetlerimi eksik yapıyorum tamamlasam bile lezzet alamıyorum sebebi nedir?
Hasan-ı Basri R.A şöyle buyurur :"Günahkar kimselerin yüzüne bakmışsındır."
O yüzdendirki Hal Ehli insanların bilecegi iştir.Ama sen yinede istiğfar ve tövbeyi sakın bırakma.Haramlara dikkat edin.İnşaAllah.

Okudunuz mu?  Namazı bozan durumlar nelerdir kısa

omerduzgun
Namaz kılmak isteyipte, abdesti için uzunluğu için üşenenler:

Öğle, ikindi ve akşam namazını aynı abdestle kılsınlar (Sabah ve yatsı için ayrı abdest) veya ikindi, akşam ve yatsı şeklindede olabilir. (Sabah ve öğlen için ayrı abdest)

İkinde ve yatsı namazının ilk sünnetleri(4 rekat) sünnet-i seniyye değildir. Kılınmasada olur lakin kılınsa daha faziletli olur.

Aynı abdestle kılacağın namazlarda vakit arasında kısa süreli işler yap. (Yatsıdan sonra serbestsin)

Okudunuz mu?  Ezan Okunurken Kılınan Namaz Geçerli Olur mu?

Her gün böyle devam et zamanla alışacaksın, ibadetten zevk alacaksın bir zaman sonra ihlas ile ibadetlerini yapacaksın. (Belki, ben gerçekten Allah’a inanıyor muyum diye soracaksın. Belkide cevap veremeyeceksin, bu vicdan azabı verecek. Ama araştıracaksın, bulmaya çalışacaksın. Bulunca da gerçekten iman etmiş olacaksın)


yarenimm
s.a bende bir türlü ibadetlerimi yapamıyorum istiyorum ama olmuyor ne yapmam lazım hiç bir işim rastgitmiyor bunun farkındayım o yüzden Rabbime yonelip ibadetlerimi bana ve yapmak isteyen herkese nasip etsin amin


namaz kılmak istiyorum ama kılamıyorum, ibadet edemiyorum, ibadet etmek istiyorum

Bu kategoride yer alan Eşofmanla namaz kılmak caiz mi? Kadınlar üzerine etek giymeden eşofmanla namaz kılabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz Kılmak İstiyorum Kılamıyorum İbadet Etmek İstiyorum Edemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.