Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:56
sizden01
Abone

3 yıldır eşimle ayrı yaşıyoruz boşanma davası açıldı ama ben boşanmak istemediğim için hakim boşamad

3 yıldır eşimle ayrı yaşıyoruz boşanma davası açıldı ama ben boşanmak istemediğim için hakim boşamad

lilyum
slm benım bır sorum var 2007 yılında (uc sene once) esımle ucuncu kısıler yanı aıleler nedenıyle ayrıldık ve ben aılemle kalmaya basladım sonra bosanma davası actı ben kabul etmedım bosanma davasını. bosanma davamız uc yıl surdu ve hakım bızı bosamadı. esım yuzume karsı hıc bır sekılde bos ol demedı. dınen bosanmıs sayılırmıyız uc yıldır hıc bır gorusmemız konusmamızın olmadı bunlar olunca otamatık olarak bosanmıs mı oluyoruz. ıllakı o bosanma sozunu bana soylemesı gerekırmı. bız dınen bosandıkmı bılemıyorum

Okudunuz mu?  İslamda Reklam Yapmanın Hükmü

Cevap: 3 yıldır eşimle ayrı yaşıyoruz boşanma davası açıldı ama ben boşanmak istemediğim için hakim b

Hoca
< slm benım bır sorum var 2007 yılında (uc sene once) esımle ucuncu kısıler yanı aıleler nedenıyle ayrıldık ve ben aılemle kalmaya basladım sonra bosanma davası actı ben kabul etmedım bosanma davasını. bosanma davamız uc yıl surdu ve hakım bızı bosamadı. esım yuzume karsı hıc bır sekılde bos ol demedı. dınen bosanmıs sayılırmıyız uc yıldır hıc bır gorusmemız konusmamızın olmadı bunlar olunca otamatık olarak bosanmıs mı oluyoruz. ıllakı o bosanma sozunu bana soylemesı gerekırmı. bız dınen bosandıkmı bılemıyorum >
ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Kocanızın mutlaka sizi boşaması gerekir, yoksa süre ile boşama olmaz.

Okudunuz mu?  Bir kimseye şerefsiz veya tipsiz demek kişiyi dinden çıkarır mı ?

Cevap: 3 yıldır eşimle ayrı yaşıyoruz boşanma davası açıldı ama ben boşanmak istemediğim için hakim

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm eşimle 2 yıl önce resmi olarak boşandık sonra tekrar evlenme kararı aldık ve evlendik eşim bana 3 kez boşol demediği için dinen boşanmadığımızı söyledi tekrar imam nikahını tazeledik resmi olarakta evlendik ama evlendikten sonra bizim dinen boşandığımızı söyleyenler oldu kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var lütfen bilgilendirirmisiniz.

Okudunuz mu?  İnsanlardan önce dünyada cinler mi yaşıyordu?

eşim boşanma davası açtı, eşimle ayrı yaşıyoruz

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimiz ve vesvese hakkında(ayrı sorular) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

3 yıldır eşimle ayrı yaşıyoruz boşanma davası açıldı ama ben boşanmak istemediğim için hakim boşamad Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.