Anasayfa
11 Haziran 2023, 2:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi)

Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ÜZÜM
Rüyada görülen üzüm, güzel bir rızktır. Üzüm devam eden toplu ve geniş bir hayırdır. Bazen de bu, vaktinden önce elde edeceği haram bir şeydir.

Beyaz üzüm, sırf hayır ve şifadır. Siyah üzüm cüz’i bir menfaattir. Mevsiminde görülen üzüm, hayırdır ve kadınlardan veya onlar vasıtasıyla elde edilecek menfaate yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

Üzüm güzel ve helal rızka, dostluk ve muhabbete yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada üzüm görmek mutluluğa,bolluğa ve ailenin büyümesine siyah üzüm görmek aileniz içinde yaşanacak huzurlu mutlu anlara sağlık ve sıhhate sarı üzüm ise bolluk ve bereketin yanı sıra helal kazançtan emin olmaya ve kafanızda oluşan soru işaretlerinden bir akrabanızın yardımı sayesinde kurtulacağınıza ve içinizin kafanızın rahatlayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

Rüyayı yorumlarmısınız

Kayıtsız Üye
rüyamda elimde 2 salkım siyah üzüm var fakat bunlar cürümüş bunları kimse görmeden cöpe atayım diye kapıdan cıkıyorum ve kapı bir hamam gibi bir yere acılıyor hamam kalabalık icerisi sıcak değil normal elbiselerim üzerimde iceride havuzda olan insanlarda var benim gibi elbiseli olanlarda hamam gayet temiz bir yer havuzun içinde kilolu bir kişi var ve havuzun kenarındada 4 yada 5 adet beyaz üzüm salkımı var yalnız bu üzümler çok taze elimdeki 2 salkım cürük üzümleri diğer üzümlerin yanına koyuyorum ve icimden çok şükür kimse görmeden koydum diyorum ve oradan cıkıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet görmek

Yorum: Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi)

Tohat
Rüyanızda bozuk salkım üzüm görmeniz bir süreliğine kısmetinizin maddi ve manevi olarak kapanacağına fakat daha sonra evlilik ve zenginlik gibi müjdeli haber ve gelişmelere kapı aralayacağınıza delalet eder.


Kayıtsız Üye
Slm aleyküm
Ben rüyamda Tanımadığım bir eve girdim, evin içinde bir sürü küçük sinek eteyime ve ayakkabıma kondu. Ben dışarı çıktım sinekleri eteğimden elimle temizledim ve ayakkabılarımı çıkardım. Sonra temiz bir eve girdim orda iş arkadaşımı gördüm bana bir salkım siyah üzüm verdi. Bende sonra o arkadaşa sofra hazırladım

Okudunuz mu?  Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin bir hastalıktan yada herhangi yaşadığı bir sorundan kurtulabilmek için çaba harcaması gerektiğine ve bunun karşılığını da eninde sonunda Allah’ın izniyle göreceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cumhurbaşkanı bir topluluğa hitap ederken gördüm. O topluluk cumhurbaşkanına alaylı bir şekilde bakıyorlardı, Ben bu duruma çok üzüldüm. Ben de cumhurbaşkanımızı konuşması bitene kadar saygıyla dinledim. Konuşması bittiğinde cumhurbaşkanım tebessüm ederek yanıma geldi ve bana bir seccade hediye etti, seccadeyi açtım üstünde tanıdığım bir beyin ismi ve soy ismi vardı, bende sesli bir şekilde okudum. Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada tarlada domates görmek

Tohat
Her açıdan herkesin arzu edebileceği güzelliklere nail olmak anlamına gelir. Sağlıklı biri olmaya, rızkının bol olmasına, neşe dolu, ferah ve huzurlu bir yaşantıya delalet iken bir yandan da yakınlarına edeceğin yardım ve yapacağın işler konusundaki başarınla iyi yerlere gelebileceğine işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi

Kayıtsız Üye
Yengem beni rüyasında görmüş sevdiğim çocuk şuan evli ama beni onunla görmüş. Çocuk beni görüntülü arıyor benden kuru üzüm ve kahve istiyormuş kuru üzüm getiriyormuşum fakat üzeri dikenliymiş şaşırıyormuş yengem büyük diken var ama diyormuş bende olsun o öle istedi diyormuşum. İlahi mesaj içerdiğinin farkındayım ne demek sizce bu?? Hiç görüşmüyoruz sevdiğim kişiyle evli vs yani

Okudunuz mu?  Rüyada taze ceviz görmenin yorumunu verirmisiniz?

arifselim
Aslında anlamı çok açıktır. Rüyanın işareti, isteklerinin çok yanlış ve hatalı olduğuna ama bunu kabullenmediğine veya hatalarında ısrarcı olduğuna dair sana bir uyarı gibidir. Bu şekilde bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada üzüm görmek imam nablusi, rüyada kuru üzüm görmek imam nablusi, rüyada üzüm görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada tekerlekli sandalye görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.