Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi)

Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ÜFLEMEK

Rüyada ateş üflemek, fitneye yorumlanır. Yere üflemek, sırları keşfetmeye ve sır saklamayan kimseye sır söylemeye yorumlanır.

Rüyada üflemek, pişirmek için olmayıp, çocuğa da yorumlanmazsa, üzüntü ve kedere yorumlanır.

Sura üflenmesi, salih kimselerin kurtuluşuna, onu işitmek de muzdarip edecek haberleri işitmeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta sandalye görmenin yorumu nedir?

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada üflemek bir şeyi pişirmek için ateşe üfle meniz rızıklarınızın çok olması için gayret sarf etmeye ve ya yere doğru üflediğini görmek birinin sırını öğrenmeye ve yada bir kimsenin size söylemiş olduğu bir sırı ömür boyu saklamaya işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Üşümek (imam nablusi)

Rüyada okuyup üflemek

emine0
selamun aleyküm.rüyamda bitane erkek bebek gördüm.ben arkadaşımla beraber otururken annesi onu bizim yanımıza getirip yatırıyordu bebek agladıgı ıcın onu okuyordum okudukça ağlaması kesiliyordu.la havleyi bide nas ile felak süresini okuyup bebeğe doğru üflüyordum.bunun bir anlamı varmıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Bağı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatındaki sıkıntıları ve sorunları çözmek için çarelere başvuracağına ve bunlardan Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir edilir. Ayrıca dileklerin kabulü manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Uzaylı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.