Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi)

Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ÜNİVERS İTE

Rüyada bir üniversitede öğrenci olduğunu görmek, pek yakında eline bir mal veya para geçeceğine delalet eder. Bir üniversitede ders verdiğini veya konferansta bulunduğunu veya kendisinin konferans verdiğini görmek, bütün sıkıntılarının son bulacağına, yakında müjdeli bir haber alacağına işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada üniversite kazandığını görmek sizi her konuda kısıtlayan bir birlikteliğinize son vereceğinize ve hayallerinizi gerçekleştirme zamanınızın geldiğine bunun için yaşam tarzınızı istediğiniz gibi yönlendireceğin ize yada üniversiteyi kazanamadığını görmek kendinize yeni bir hobi bularak bununla alakalı kurslara katılacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada tesbih görmek

Ruya tabiri

Kayıtsız Üye
Slm
Ben rüyamda universite gibi. Buyuk karmasik birbirne ek binalar goruorum önce icnde bir odadayim tek basima lis bir oda aonra bahcesine cikmak istiorum resmini cekmek için otomatik acilio kapanan kapilari var kapilar girio kapilardan cikiorum kapilar kolaylikla acilio ama nerden grdim needen ciktim bilemiorum simdi bn geri nasıl doncem diorum sonra tuvalet goruorum buyuk beyaz fayanslari olan su sei glio korkuorum kimse yok girmeden cikmak istiorum bir turlu girdigim cikisi bulamiyorum her ywr beyaz fayans birbirine benzio bir kaç kez aynı yerde dolaniorum sonra baska bir cikis buluorum tuvaletin asil girisiymis ordan cikiorum ama nasıl donecegimi bilmiorum anne anne die bagiriorum hiç bsey basaramorum die aglayarak caresizlikle yolumu ariorum yolumu bulmusken cizdanim aklıma glio cuzdanimi unuttum saniorum simdi bn nasıl geri donuo cuzdan aricam nerden geldigimi bilmiorum ki diorum sobra dondugum ilk odada cuzdanimi da buluorum yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebek görmek

Yorum: Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin önemli konular hakkındaki kararsızlığına, kafa karışıklığına ve bir türlü istediklerini net bir şekilde ortaya koyamadığına alamet eder. Böyle bir rüya belkide kişiye özel yorumlanırsa çok daha isabetli yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada terleyip atlet değiştirmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir üniversitede dersteydim dersin hocası farklı bir dille konuşuyordu ama ben anlıyordum. Ders bittikten sonra eve gitmek için bahçeye indim. Bahçede önümden bir kedi geçti ama kedinin her tarafına sivri uçlu odunlar saplanmıştı kaçar gibiydi, peşinden koşan birkaç kişi vardı. Onlarla kediyi bu hale getirdikleri için tartışmaya başladım.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya özellikle de ilişkilerde çok ciddi tartışmalar yaşamaya işaret eder. Kendisi ile arasının bozuk olduğu birinin üzerine daha çok giderek işi içinden çıkılmaz hale getirmek manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


İsimsiz85
Selamün Aleyküm hocalarım,

Okudunuz mu?  Rüyada tayt giymek

Geçen gece ilginç bir rüya gördüm sizden yorumunu rica ediyorum. Rüyamda üniversiteyi kazanmışım Cambridge Üniversitesi’ne gidiyorum ama hiç beğenmiyorum şehri kasaba gibi diyorum. Okul servisi çok kalabalık ve koltukların aralıkları da çok dar. Benim yaşım 30larımda ama sınıf arkadaşlarım benden çok daha genç yurtta kalıyoruz ama ben yerimizi değiştirelim , taşınalım bu yurt çok boğucu diye ısrar ediyorum. Şehir gezintisine çıkıyoruz güya İngiltere’deyiz ancak İstanbul’a benziyor her yer cami görüyorum "aaa ama burası İstanbul yahu" diyorum otobüsün camından bakıp. Sonra "herhalde Osmanlı yaptırdı bu camiyi" diye düşünüyorum ama köprü de vardı denizin üstünden geçiyorduk. Daha sonra Norveç Kralını görüyorum eşiyle tartışmış bizim oturduğumuz yere gelmiş. Kendisinden çok hoşlanmışım onun da bana bir meyili olduğunu farkediyorum. Böyle karmaşık değişik komik bir rüyaydı 🙂 Yorumlayabilirseniz çok sevinirim hocalarım. Rabbim hepinizden razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada tuhaf kadın görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hala eğitim süreci devam eden kişiler için hem okul hayatlarında hem sınavlarında oldukça başarılı olup istedikleri puanları alacaklarına, istedikleri eğitimi alarak bilgili ve donanımlı olarak okullarını bittireceklerine, yeni bir işe girmek, işlerinde başarılı olmak, zamanla elde edilecek makam mevkinin ardından kazancının da buna bağlı olarak artış göstereceğine manen ise dinine duyduğun saygıdan dolayı dinin gerektirdiği gibi davranacaksın. Çevrendekilerin ise seni sayan seven ve yanında olabilecek kimselerden oluşacağına işaret eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzay Gemisi Görmek

universite gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.