Anasayfa
2 Ekim 2022, 9:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ÜNLÜ BİR KİMSE

Rüyanızda çok ünlü bir kimse ile karşılaşıp onunla konuştuğunuzu görmek, aile hayatınızda daima söz sahibi olacağınıza, eşinizle aranızda hiçbir geçimsizlik ve anlaşmazlık bulunmadığına, eğer bekar iseniz, bulunduğunuz işinizde çok sevildiğinize ve hayatta daima başarılı olacağınıza işaret eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ünlü bir kimseyi görmek etrafınızdaki yoksul bir kimseyi yanınıza alarak onu korumaya ve kollamaya şayet gördüğünüz ünlü kişinin yaptığı iş ne ise o konu ile sizin eksik olduğunuza ve o konu hakkında desteklenmeye ihtiyacınız olduğuna işaret eder.


Yorum: Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda ünlü biri ile birilerindrn kaçıp gizli bir şekilde öpüştüğümü ve göğüs kısmına dokunup onu sevip özlediğimi söylüyordum yalnız dış görünüş ünlü biri de olsa ben onu sevdiğim adam olarak biliyordum … Gerçekte sevdiğim adam başka biriyle evli şuan daha önce bugüne kdr hiç boyle yakinlastigim rüyalar görmedim ilk defa görüyorum. Tabir ederseniz sevinirim


Yorum: Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya anlamı güzel rüyalardan kabul edilir. En makbul tabiri ile bu rüya, kişinin tüm dertlerinden, üzüntüsünden ve kederinden kurtularak mutlu ve güzel günler yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Komando
Selamınaleyküm rüyamda sürekli ünlü birileriyle konuşuyor görüyorum kendimi sabit birini değil sürekli farklı ünlü kişilerle çok yakın arkadaş gibi konuşurken görüyorum kendimi yorumlarsanız Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüyada sık sık ünlüler görmek genel olarak hayırlı manada yorumlanır. Gerçek hayatta da nüfuzlu birisi ile tanışmaya ve o kimse ile dostluk kurmaya tabir edilir. Sonuçta bunlar sadece birer rüyadır ve hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tarlada domates görmek

Fanny99
Hayırlı günler . Ben rüyamda Bülent Ersoy’u gördüm.Kendisi bana bir meyve suyu uzattı verdi.Dolabında kek te vardı ben uzandım almak için ama alamadım rüyamda böylelikle sona erdi.


arifselim
Hayırlı günler. Hem tanınmış birini hemde kek görmek demek, moralini düzeltecek ve çok sevineceğin gelişmelerin olmasına tabir edilir. Ünlü bir kimseyi görmek genellikle iyi olarak kabul edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Bende rüyamda Bülent Ersoy’ u gördüm.Kendisi benim yakınım olan biriyle tartışıyor ve ona zarar vermek için çevresini kullanıyordu. Ben açık alandaydım, o da cam bir binanın 1. katından beni izliyordu. Avazım çıktığı kadar bağırıyordum ‘yalnız öleceksin, insan kalmayacak etrafında, kimseleri bulamayacaksın diye


arifselim
Aleykum selam. Her ne kadar hoş gibi gelmese de aslında hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin gerçek hayatta önemli işler yapacağına ve çevresi ile iyi bir geçime sahip olacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda Bülent ersoy’u gördüm ve hala etkisindeyim lüks bir arabadan indi ve bana doğru yürüdü birbirimize karşılıklı iltifatlar ediyorduk sonra eşimi gördüm bülent ersoy’un arkasındaydı bana ters ters bakıyordu eşim yanımıza geldi ve baktım Bülent ersoy bana sessizce dediki bu adam sana göre değil hiç yakışmamış bu adamın mesleği hiç güzel değil bende dedimki ama ekmeğimiz burdan geliyor gidinceye kadar bana dediki bu adam sana göre değil. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Ünlü bir kişiyi çok berrak bir şekilde görmenin yorumu yapılabilir ama bu rüyayı biz tabir edemiyoruz maalesef. Böyle rüyaları Allah’a havale ederek hayrını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yabanci bir odadayim. Yurt odası 3 yatak var. Ama kalanlardan biri kiz ve ben onun yanina gelmisim yataginda muhabbet ediyoruz. Bi erkek girdi iceriye ünlü bir oyuncu benim yaşlarımda ve ben hoşlanıyomuşum ondan o da benden hoşlanıyormuş rüyada. Sonra kızla diğer çocugun oldugu yataga geçtik orda muhabbete devam ediyoruz. Bu ünlü çocuk geldi biz konusurken kiz cocuga dokunup bana bakarak noldu kiskandin mi dedi. Sonra cocuk benim cinsel organıma dokundu ve benim de hosuma gitti. Sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş görmek

arifselim
Rüya sahibinin hiç ummadığı ve beklemediği güzel şeylerle karşılaşacağına tabir edilir. Özellikle de iş veya eğitimini ilgilendiren konularda sevineceği haberler alması olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam.. rüyamda Bülent Ersoy’la evlenmiş gördüm kendimi annem babam Bülent Ersoy’un evinde yemek yiyoruz hepimiz sanki kutlama yemeği gibi yemekler gidip geliyor erkek arkadaşım da aynı masada mutfaktan bişeyler getirmeye gidiyorum erkek arkadaşım da mutfağa geliyor peşimden dolabı açıyorum çekmeceler hep domates dolu kocamanlar sonra başında bekliyoruz fırında kekler pastalar pişiyor merak ediyoruz evi keşfediyoruz sanki pişsinler diye bekliyoruz hayır olsun inşAllah


Tohat
Merhabalar. Rüyanızda gördükleriniz maddi açıdan ferahlık yaşayacağınız bir döneme gireceğiniz anlamındadır. Doğrusunu Allah bilir elbette ama madden elini attığınız yerden kazanç sağlayacağınız bereketli günler olarak tanımlanır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben rüyamda Einstein’ı görüyordum. Benim rüyalarımin çoğunluğu garip ve karışık rüyalardir. Ama bu fazlasıyla karışık bir rüyaydı. Rüyamda bütün insanlığı rahatsız eden bir şeyler oluyordu. Yani bunları yapan birileri vardı. Kendi evim diye bildiğim başka bir evdeydim. Ve bunu yapanın Einstein olduğunu öğrendim neden böyle yaptığını sordum. O da insanların artık çok fazla kotulestiklerini ve yoldan çıktıklarını söyledi. Onunla bir anlaşma yaptık. Hiç bir insan kötü davranmayacak ve böylece Einstein da kimseye bulasmayacak.
Ve olan ise yarıyor. Hatta ben o arada bir düğüne gidiyorum ve oyun oynamıyorum zina olurda Einstein ogrenirse diye. Daha sonra kardeşime sinirleniyorum ve kahretsin diyorum. Daha sonra einstein bana bulaşıyor (bulasmadan kastim harfliler misali.)
Ardından rüyamda rüyadan uyanıyorum ve ertesi gün çok değer verdiğim bir hocama bunun ne manaya geldiğini soruyorum. O da bana le dalgaları ve refleksif kompleks diyor. Google’dan anlamlarına baktım böyle şeyler yok. Gerçekten ne anlama geldiğini merak ediyorum. Hayırlı günler ve şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada uçmak ne demektir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Öğretmeninize katılıyorum. Böyle bir terim olmazsa da ikisinin anlamının birleşiminden yola çıkarak iç dünyanın karmaşıklığından yansıyan olaylar görmüşsünüz. Tabiri olmayan ve günlük olaylardan etkilenerek görmüşsünüz.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm.

NOT: Rüyada bazı karakterler var. En aşağı tarafta "NOT-2" kısmında karakterler var. Onlara bakmanızı öneririm. Çünkü rüyayı daha iyi anlamanız için.

Rüyamda; Hava karanlık ve yanımda birisi var ve o kişi de sanırım bendim eski sınıf arkadaşım. Arkadaşım birisi ile buluşacak ve ben de onunla beraber geliyorum. Buluşacağımız kişiye daha kısa yoldan gitmek için şöyle bir sistem kurmuşlar (artık kim kurduysa). Sistem şöyle: Bildiğimiz normal yol var ve o yolun ortasında hafif, uzunca devam eden, o kadar derin olmayan ve yaklaşık genişlik olarak bir insanın sığabileceği, çok kaygan bir yol var ve bu her yolda var.

Neyse, biz en kısa sürede ulaşmak için o oyuğa arka arkaya girip, kaymaya başlıyoruz. Arkadaşım önce gidiyor çünkü ben yolu bilmiyorum ve o bana yolu gösteriyor. Tabi ben daha ilk defa kayıyorum burada ve o kadar da iyi bir şekilde kayamıyorum, yani kavşaklara geldiğimde bazen aşırı hızlı olup yoldan çıkabiliyorum ama

sonra hemen yola girip devam edebiliyorum.

Neyse, bazen de arkadaş bana şakalar yapıyor, yani ben daha çok iyi kaymadığımı bildiği için mi olsa gerek ki bazı şakalar yapıyor, ara sıra saklanıyor ama ben onu hemen buluyorum, sanırım bir defa oldu bu.

Okudunuz mu?  Rüyada taşıyıcı anne olmak

Neyse, işte rüyanın çoğunluk bir kısmı böyle kaymakla geçiyor ama eğlenmek için değil, sadece arkadaş birisinle buluşacak, buluşmaya geç kalmamamız için. Arkadaşın sevgilisi buluşacağımız kişi, yani onun bulaşacağı kişi.

Neyse, ben ne kadar kaldı falan diyorum ve o da az kaldı diyordu. Bu bir kaç defa böyle devam etti.

Neyse, nihayetinde buluşacağımız yere vardık. Bir apartmana geldik ve ön taraftan girmek yerine arka taraftan girdik. Apartmanın arka giriş kapısı da yok. Yani duvarlardan atlayarak falan girdik ve ben hemen apartmanın bahçesinde ışıkları tutan alüminyumdan oluşan bir sıra olur ya, işte oraya tutunarak gidiyorum düşmemek için ve artık apartmanın ön tarafına da geldiğim zaman yere inmek istiyorum ve iniyorum. Bu arada o tutunduğum alüminyumu da birazcık yamultuyorum ama bilerek değil.

Neyse, iniyorum ve bir adam apartmanın önünü temizliyor, süpürge ile. Ağır bir esmer birisi ve kırmızı kazaklı.

Neyse, o yanıma gelip bir şey soruyor ama tam emin değilim. Yani sorduğu şeyse, benim o an içinde yapmış olduğum ufak bir yanlışla alakalı, yani soru şöyle olabilir: "niye yamultuyorsun, parasını öde" şeklinde de olabilir, emin değilim. Bu arada alüminyumlara tutunarak indiğimde arkamda birkaç küçük bir şey ekilmişti toprağa, belki ondan için bir şey diyordur ama dediğim gibi emin değilim.

Neyse, bu arada arkadaş yok, onu göremiyorum ve daha

sonra küçük bir yapıtın içinde ben, Eminem, Eminem’in arkadaşı bizarre ve Dünyaca ünlü prodüktör Dr. Dre var belki tanırsınız, ben onların hayranıyım da.

Neyse, gerçek hayatta Eminem’in 2009’dan öncesi ve

sonrası arasında çok büyük farklılıklar var. 2009’dan önce daha çok rapçiler grup halinde takılırken 2009’dan

Okudunuz mu?  Rüyada Tebbet suresi Görmek

sonra rap saçma bir hal almaya başladı ve Eminem’de sorunlarından kurtulmaya çalışıp bunu düzeltmeye çalıştı.

Neyse, bir televizyon ve bir tane daha zenci bir adam var ve Eminem’e anılarını gösteriyor. Eminem’de Türkçe konuşarak: "vay be ne kadar güzel anılardı. Gençliğimi özledim." tarzı ya da ona yakın bir şey söylüyor ve benim yanıma geliyor. Elinde çiğ tavuk var ve kafası yok. Yani tavuk ölü ve tüyleri falan soyulmuş, hani kasaplar satar ya tüyleri soyularak satışa sunulmuş tavuk. İşte yanıma geliyor ve bana tavuk ile ilgili espri yapıyor ve gülüyorum. Bu arada tavuğun baş tarafının hemen neredeyse 180 derecelik bir açı kadar tersinde, yani tavuğun arka (makat) tarafına bir delik açmış, esprisi ise onunla ilgiliydi. Ne kadar o eski yıllarımı özlesem de dediyse aslında bana bu espriyi yaparken ki görüntüsü zaten eski Eminem’i gösteriyordu. Size resimleri vericem daha iyi anlaşılması için.

Neyse, o espriyi yaptıktan

sonra Bizarre ve Dre’ye döndüm, onlarda gülüyorlardı bele birlikte ama hafif bir şekilde gülüyorduk. O kadar hafif değil ama o kadar ağır da değil. Ben Dr. Dre ve Bizarre’ a bakarken rüya bitti.

NOT-1: Ya bu rüyada ya da başka bir rüyada tam emin değilim ama kardeşimle anneanneme gidiyoruz ve anneannem evde yok ve evde takılıyoruz.

Sonra anneannem geliyor ve onunla konuşuyoruz. Böyle hatırlıyorum ve daha sonra gidiyoruz.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin talihinin dönmesine, işlerinin yoluna girmesine, hedeflerine ulaşmasına ve iyi bir eğitim almasına işaret olarak tabir edilir. Elbette senin hayal aleminin çok güçlü olmasından dolayı bilinçaltı olarak görmüş olman da mümkündür. Allah’tan hayırlısını dilemen zaten yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Ben, rapçi Ceza, sanırım yine rapçi Ezhel ve yanımda birkaç kişi daha var ama onların kim olduğundan emin değilim. Neyse, etrafımız sadece pembe-turuncu karışımıydı. Yani zemin var ama zeminde pembe ve duvar var mı bilmiyorum, çünkü etrafımız hep pembe-turuncu karışımı bir şey. Bu anlattığım pembe-turuncu ortam sonsuzda olabilir sonsuzda ama emin değilim. Neyse, bu pembe-turuncu ortamda biz konuşuyoruz bu anlattığım kişilerle, gülerek falan konuşuyoruz. Yanımdaki bilmediğim kişileri söylemiştim, işte o kişilerden bir tanesi rapçi Eminem olabilir ama emin değilim. Gerçek hayatta Eminem dinlerim ama Ezhel’i hiç dinlemem. Ceza’yı ise çok nadir bir şekilde dinlerim. Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada tesbih görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada ünlü görmek ünlülerin yaşantısı sizin hayatınıza yansıyacak bazı benzerliklere işaret etmektedir. Örneğin ünlü olmak, şan şöhret kazanmak, lüks ve rahat bir hayat tarzına sahip olmak gibi. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Bu rüyayı çok önceden görmüştüm ama benim kafama takıldı ve buraya yazayım dedim. Rüyamda; yaklaşık 7-8 metre karelik, kırmızı renge yakın duvarlı bir odada ben, Eminem, Eminem’i ünlü yapan kişi olan Dr. Dre ve yanılmıyorsam Nate Dogg diye bir kişi daha vardı. Hatta bu saydıklarımdan biraz daha fazla ünlü rapçi olabilir ama emin değilim. Neyse, biz odada oturmuşuz ve Eminem bir şeyler anlatıyor ve sonra Dr. Dre anlatıyor ve ara sıra sohbete ben de giriyorum. Bu rüyanın anlamı nedir? Şimdiden teşekkürler.

NOT: Bu saydığım kişiler gerçekte birbirleriyle çok sıkı bir dostluğa sahip kişilerdir. Yani bu gerek çıkarttığı şarkılardan gerekse magazinlerden belli oluyor. Zaten Dr. Dre, Eminem’i ünlü yaptı ve Eminem’de ona borçlu hissediyor.


Tohat
Ve aleyküm selam. Ünlülerin sahip olduğu prestije sahip olmaya delalet eder. Yani çevrenizde sözü geçen, tanınan, nam salmış ve başarıları konuşulan kişi olarak bilineceğinize delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

Kayıtsız Üye
Merhaba Rüyamda önümde kocaman 2 tane kırmızı tır var Cem Yılmaz dur bekle diyo kalçasıyla tırlara bir vuruyo tırlar 5 adet kırmızı son model spor arabaya dönüşüyor sonrada birnin beni kucakladığını hissediyorum havaya yükseliyoruz ben bu arada sürekli gülüyorum


Tohat
Merhaba. Saygın, nüfuslu, sevilen, örnek alınan, takdir gören bir kişiliğe sahip olup insanların nezdinde önemli bir konuma erişeceğine, işlerini zorlanmadan yaparak tüm işlerini yoluna koyacağına delalet eder. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selaminaleyküm , Rüyamda eşim ve kızımla otobüste seyahat ediyoruz kafamı çevirdiğimde yanımda Müslüm Gürsesi görüyorum çok seviniyorum bana 3 kelime söylüyor ben tekrar ediyorum ama kelimeleri hatırlamıyorum yabancı kelimede olabilir hatta 3 kere tekrarladı ben ona sarılıp onu sevdiğimi söyledim sonra gideceğimiz yere geldik indik yağmur yağıyodu kocaman bir bina eşime burası neresi diyorum orda uyandım


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tabirine göre tebdili mekan değişiminde bulunabilirsin ya da bulunduğun durumdan daha iyi bir noktaya ün yapmaya, şöhret bulmaya, zengin olmaya gibi ferah olma seviyeni artıracak duruma gelebilirsin. Doğruyu bilen Allah’tır.


18-Unexpected
Not: Rüya ilk başta birazcık karışık gelebilir belki ama sonlarına doğru daha net.

Selamın Aleyküm. Rüyamda babaannemlerin yaşadığı ilçedeyim ve evlerine doğru gidiyorum. İçeri girdiğimde yanlış hatırlamıyorsam kimse yoktu ama daha sonra dedem geldi ve hal hatır falan sordu. Daha sonra bana babaannem tarafından bir görev verildi bir sabah ve bir yere gidip bir şey almam gerektiğini söyledi. Ben de evden çıktım ve apartmanın arka tarafından dolandıktan sonra havuzlu bir ev gördüm, gerçi havuzun etrafında bir sürü ev vardı. Neyse ben de ya havuz pis diye onu birazcık temizleyeyim dedim ya da havuza bir şeyim düştü onu bir ağ yardımıyla alayım dedim ama hangisi tam olarak hatırlamıyorum. Neyse daha sonra havuzun yanından ayrıldım ve o verilen görevi yerine getirdikten sonra eve döndüm ve babaannem benim dedikodumun çıktığı anlamını ileten bir cümle kurdu bana. Havuza izinsiz girdiğimi iddia eden bir kişi olduğunu ve senin torunun havuza izinsiz girdi diye bir söz duydum babaannemden ve ben de havuzu temizledim dedim ya da havuza düşen o şeyi almak için bir ağ yardımı aldım tarzı bir şey dedim ben de babaanneme. Neyse rüyanın ilerlerinde balkondayım ve Güneş çok güzel vuruyor balkona ve ayrıca balkondan etrafı gözlüyorum, kimi zaman yeri kimi zamansa evlere göz gezdiriyorum ama amacın sapıklık değil sadece birazcık rahatlamak gibi diyebiliriz bunu ki gerçekte de böyle yaparım çok sık olmasa da ve düşüncelere dalarım. Bu arada gerçekte balkondan baktığımda önümde cami var ve o caminin arkasında kalıyor evler fakat rüyamda ise balkon hem yön değiştirmişti hem de önümde büyükçe bir apartman vardı kahverengi olan. O apartmanla bizim apartmanın arasında kalmış ya havuz var ya da büyük gri bir kapakçık var ama hatırlamıyorum. Belki de o büyük gri kapakçığın altındadır havuz. Neyse daha sonra ben evleri gözlüyorken dedem yanıma geldi ve bana ekmek almamı söyledi. Yaklaşık olarak dedi ki: dedikodunun yapıldığı evin arkasından dolaş ve köprüden geçtikten sonra bir market var orayı geç ve fırıncıdan ekmek al ve ben de direkt fırıncının ismini söyleyerek oraya mı gideceğim dedim ve evet dedi o da. Neyse ben çıktım ve gerçekte iki mahalleyi ayıran küçük bir köprü vardır işte rüyamda bu köprüyü geçtim ve yürürken dizlerimin üzerinde sürüklenmeye başladım, dizlerimin üzerinde gitmeye çalışırken sanki birisi beni arkadan çekiştiriyormuş gibi zorlanıyorum gitmekte. Önümde ise hayranı olduğum sanatçı Eminem ve Eminem’in yakın arkadaşlarından diyebileceğimiz Royce adlı bir zenci var, kendisi müslüman. Neyse onlarda aynı şekilde diz üstünde gidiyorlar ve giderken zorlanıyorlar. Ben bir gayretle onların yanına dizlerimin üzerinde hızlı hızlı gidiyorum ve giderken bacaklarım inanılmaz ağrıyor ama yine de pes etmiyorum. Daha sonra Eminem ve Royce’un yanına geliyorum ve bacaklarının ağrıdığını söylüyorlar bana ve galiba bana senin ağrımıyor mu diyorlar ve ben de ağrıyor diye cevap veriyorum. Daha sonra yanımda bir kişi daha var ama kim emin değilim fakat Eminem ve Royce’la şakalaşıyoruz aynı küçük yavru köpekler birbirleriyle oynar ya işte onlar gibi oynuyoruz. Neyse daha sonra duruyoruz ve telefondaki bir kadının ekran görüntülerini alıyoruz, kadın ise çıplak, orta yaşlı birisi, hafif çirkin bana göre. Neyse sonra o ekran görüntülerini aldığımızda ne yaşıyoruz bilmiyorum fakat rüyanın ilerlerinde ben eve dönüyorum tekrar ve mutfağa giriyorum. Karnım acıkmış ve abur-cubur tarzı bir şeyler arıyorum, dolapları kurcalıyorum ve bir dolabı açtığımda şekerleme tarzı bir şey görüyorum. O şekerleme tarzını ilk defa gördüğüm tadıyorum ve bir kaç tane yiyorum, çikolatalı bir tadı vardı ve üstü ise beyazla kaplıydı yani beyaz şeker ama içinde çikolata var gibi bir şey diyebiliriz ve sonra ise rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzgün olmak (imam nablusi)

Not-2: Daha önceden biraz fazla sayılabilecek başka rüyalar yazmıştım. Onları da kısa bir zaman içinde cevaplarsanız çok memnun olurum. Dediğim gibi birazcık fazla gelebilir ama cevaplarsanız minnettarım. Onlar içinde şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda görmüş olduğun havuzun tabiri ahlaken çok iyi özelliklere sahip olan, gönlü zengin, yardımsever ve sana bir konuda destek verip yardım edebilecek bir kimsenin varlığına işaret etmektedir. İki türlü insana delalet eden rüyanın bu tür kimselere karşı yakın olman, ilişkilerini daim etmen gerektiğini gösterirken bir başka şekle de delalet eder ki bu rüyanın tabirinde sana iyi olmayan kimselere de işaret eder. Senin bu ayrıma dikkat ederek kendine yakınlaştırdığın kişilere karşı dikkatli olup niyetlerinden sana karşı kötülük yapmayacaklarından emin olman gerektiği yönünde işaret etmektedir. İnsanlar konusunda hassas bir yaklaşıma sahip olman gerekmektedir. Aksi halde rüyanda gördüğün şekil gibi bir hatandan malzeme çıkartıp yüzünü kızartmalarına neden olacak söylemlerde bulunmaları ihtimal olarak görünmektedir. Diğer rüyaların da en kısa süre içinde tabir edilecektir inşAllah. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum. Rüyamda İ.Tatlıses sahneye çıkacak. Tanımadığım üç dört kişiyle beraber İ.Tatlısesle birlikte ard arda güzel bir nizamla sahneye çıkıp oradan sahnenin arka tarafında bulunan ve seyirciler tarafından gözükmeyen yerimize geçiyoruz. Orkestra falan değiliz. Bir ekipin parçasıyım fakat ne iş yaptığımı bilmiyorum. (Gerçekte müzik konser sahne gibi şeylerden mümkün mertebe uzak dururum. Ünlü ünsüz insan ayırmam, magazin vs asla takip etmem ve böyle heveslerim yoktur) Yorumlarsanız memnun olurum..

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Halk tarafından ünlülerin görülüş şekli her şeyin parlak, heyecan verici, hayatlarının yolunda gittiği ve çok mutlu oldukları bilinir. Ünlü görmek de rüya sahibinin bu tabirde geçen yoruma göre bir hayata nail olacağına sözü geçen kıymet gören bir kimse olacağına işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada sanatçı görmek imam nablusi, rüyada bülent ersoyu görmek, rüyada bulent ersoyu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada turşu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.