Anasayfa
15 Mart 2022, 15:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ŞAHİN KUŞU

Rüyada görülen şahin, vefası olmayan zalim bir yöneticidir.

Rüyasında beyaz bir şahin tuttuğunu görmek, kadrinin yüksekliğine, izzete ereceğine işarettir. Elinde bir şahin olduğunu gören, itibarlı olur. Şahinin elinden uçup gittiğini görmek, mevkiinin tükenmesine, şahinin elinden düşüp öldüğünü görmek, mevkiinden düşerek aynı zamanda fakirleşeceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada birine adres tarif etmek

Birinin kendisine bir şahin verdiğini görenin bir çocuğu olur. Yahut şeref ve itibar kazanır. Şahinin evinin damına konduğunu görmek, devlet büyüklerinden birine yakınlaşmaya ve ondan menfaat görmeye işarettir. Av için şahin satın aldığını gören bir işe girer. Muradı olur ve itibarı artar.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kızı görmek

Bir kadının eteği altına bir şahinin gizlendiğini görmesi, erkek çocuk doğuracağına, eğer şahinin ayağında çıngırak varsa kız doğuracağına delalet eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada şahin kuşu görmek çalıştığınız ve girdiğiniz her mekanda itibar sahibi olacağınıza girdiğiniz hayat savaşında galip gelebilecek güçte olmaya ve sert tavırlarınız ile insanların sizden korkmalarına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Yorum: Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

ozgis
Merhaba,
Rüyamda evimin penceresinde kırmızı bir papağan gördüm, bu papağan bir şahinin sırtında duruyordu. Papağan korkmuş gibi duruyordu, evin açık penceresine doğru ilerlediler girmeye çalışırken ben pencereyi kapattım. Şahinin o papağanı öldüreceğini düşünüp üzüldüm ama içeri de alamazdım diye düşündüm. Bu ne anlama geliyor? Daha yeni bir ilişkim bitti ama anlaşmalı olarak uyumsuz olduğumuza karar verip ayrıldık. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

Yorum: Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Donanımlı, niteliği çok olan ve hayat tecrübesi ile birlikte artarak devam edecek bilgisine, bununla birlikte işteki başarılarına, işte göstereceğin yükselişlere delalet etmekte olup kariyer ve maddi konulardaki bu olumlu gelişmelerin yanında insancıl, merhametli, saygılı kişiliğini de koruman gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

rüyada şahin kuşu görmek, İmamı Nablusi rüyada kuş, Av kuşu

Bu kategoride yer alan Rüyada seçim görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.