Anasayfa
17 Nisan 2022, 11:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

İsrâ
VAAZ

Rüyada vaaz vermek, önemli bir işe girip emir vermeye işaret eder. Rüya sahibi eğer bir devlet büyüğü ise, sözü geçen bir kişi olur. İlim adamı ise, sözlerinden halk faydalanır. Tüccar ise kazancı helal olur. Sanatçı ise yaptığı eserler halk arasında çok beğenilir. Halktan biri ise hayır görür.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

Yaptığı vaazını tamamlayamadığını gören zorluklarla karşılaşır.

Bir mecliste bilginlerin karşısında vaaz ettiğini veya başkasının vaazını dinlediğini görmek, hayır ve menfaate, çıplak olarak vaaz ettiğini görmek, yalan söze işarettir.


Cevap: Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada vaaz verdiğini görmek işinizde yükselerek etrafınızda çalışan kişilere emirler yağdırarak işlerinizi yaptıracağınıza ve bundan dolayı bir çok zorluklarla karşı karşıya kalacağınıza ve etrafınızdaki insanlarla iyi geçinmeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Yoğurt Görmek

Yorum: Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar hocam
Ben rüyamda bir ev gibi bir yer. Orada insanlara vaaz veriyorum ve vaazda temiz kalpli olun kalbi temiz tutun. Allah kalbi temiz olanları sever, sürekli kalbi temiz tutarsanız ölüm anında kalp temiz olur diyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Yanardağ Görmek (imam nablusi)

Sonra ortam değişiyor düşman varmış karşımda onu öldürüyorum bıçak ile eski savaşçılar gibi giyinmişim oda bir kadını öldürmüş önceden ondan dolayı bende onu öldürüyorum…


Yorum: Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Üç güzel olayın hayatınızda cereyan etmesine delalet eder. Bunlar işinizde yapacağınız bir projenin başarı getirmesiyle iyi bir mevki sahibi olmanıza, kısmetinizin açılacağına ve çok sevip muhabbet duyacağınız biriyle tanışacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ya Cami esmasını zikretmek nedir?

rüyada vaaz dinlemek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Yemek Pişirmek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.