Anasayfa
18 Nisan 2023, 9:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Vali Görmek (imam nablusi)

Rüyada Vali Görmek (imam nablusi)

İsrâ
VALİ

Rüyada vali görmek, üzüntü ve sıkıntılara, içki içmeye, oyuna, hırsızlığa, livata, zina vs. gibi şeylere yorumlanır. Bazen de valiyi görmek, halkla muhabbet etmeye yorumlanır.


Yanıt: Rüya Tabiri: Rüyada Vali Görmek (imam nablusi)

mumsema
Rüyada vali görmek, üzüntü ve sıkıntılara, içki içmeye, oyuna, hırsızlığa, livata, zina vs. gibi şeylere yorumlanır. Bazen de valiyi görmek, halkla muhabbet etmeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yunus Görmek

Rüyada Vali Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda vali olan birinin evinde iken hizmetlilerinin hatası ile kapı valinin kafasına çarpıyor ama vali kızmıyor. Ben koşup yardım ediyorum Vali kolumu tutuyor ve ikinci kata çıkıyoruz. Bir bayan hizmetli ile odasına giriyoruz ve vali oturduktan sonra bize çıkabilirsiniz diyor . Bu esnada kapının önünde ufak bir eşya kırılıyor ben camları temizlemeye toplamaya başlıyorum bu defa her yer cam oluyor ben toplarken vali bilmeden yine camlara basıyor biryerden biryere ayağının altında cam taşıyor. Dikkatimi çeken şey vali sürekli güler yüzlü viri ve bana karşı kibar konuşuyor… yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Ağaç Görmek - İSTİHARE RUYASI

Yorum: Rüyada Vali Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekte de bu ahlaka sahip olan bir kimsenin hayatına dahil olması anlamına gelen senin için iyi yönde olan hayırlı bir rüyadır. Bu kimse kendini çok iyi yetiştirip geliştirmiş, kültürlü, bilgili, ahlaklı, sağlam kişiliğe sahip olmasından dolayı sana da faydası olduğu kadar katkısı da olacaktır. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada yakınlarla zina

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda Seneler evvel Polis Memuru olarak giriş noktasında görevli olduğum bir vali konağında görüyorum kendimi. Rüyamda da polisim görev noktasında. dışarıdan vali aracıyla geliyor siyah jeep içinde ailesi de var sanki. koşarak demir kapıyı açıp aracın geçişini sağlıyorum. görevli olduğum nokta yaklaşık 15 metre kare bir klübe ve içeride dolarlarda meyve sebze yiyecek tarzı her şey var olduğunu hatırlıyorum. Bir vakit nokta önündeyim , valinin diğer korumaları da orada ve vali ilerden evinden bize doğru geliyor. Bu vali benim çalıştığım valilerden biri değil, benim boylarımda hafif tombul ama kilolu tarzında değil ve bıyıkları var kısa ve sarı. bana yaklaşıyor ben ona selam veriyorum ünifornalı mıyım hatırlamıyorum. ilk benim yanıma geliyor sonra diğerlerine sonra yine benim yanıma geliyor ve tokalaşıp yanağımı okşuyor. yanağımı okşamayı ilk yanıma geldiğinde de yapmış olabilir.
ilerleyen vakitlerde konağın bahçesinde iken vali ve ailesi de bahçede , konak içinden iki kız bana el işareti yaparak buraya geleceksin diyorlar ben de benimle öyle konuşamayacaklarını söylüyorum. valinin kızı olduğunu anladığımda kim olursanız olun yine konuşamazsınız diyorum.
görev noktam içinde iken dışlerimi fırçalarken vali dışarıdan geliyor ben de hızlıca polis gömleğimi giyinmeye çalışıyorum ve sonra valiye kusura bakmayın dişlerini fırçalıyordum diyorum. kulübe önünde iken vali bana ; bana iban numaranı mesaj ile gönder diyor bana yaklaşarak samimice . vali konak dışına ailesiyle spora çıkıyor ben de telefondan mesaj atmaya çalıştığımda numarayı bulamıyorum ve vali dışarda iken peşinden koşup numarayı bulamadığımı söyleyip numarasını istiyorum ve bana numarasını veriyor . iban numarasını mesaj attığımı görmedim. Görev noktamda iken konak içinde tam karşımda siyah lüks bir araç var ve farları yanık uzun süredir . aracın yanına gidiyorum ve farlarını kapatıyorum boşuna yanmasın diye. valinin numarasını aldığım ve aracın farlarını kapattığım an sanki akşamdı.
yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada yumurtadan papağan çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle rüyanın geçmişin bugünün izlerini taşıyarak rüyana yansıma ihtimali olabileceğini söylemek gerekir. Bunu Allah bilebilir elbette. Fakat yorumu da mevcuttur. Bir hoca veya nitelikli bir kimseye işaret etmektedir. Bu kimse her anlamda donanımlı, tecrübe sahibi, bilgili, akıllı ve mantıklı olan bir kimse olup onunla tanışmaya, onunla vakit geçirip fikir alışverişinde bulunmaya ve onun bu özelliklerinden faydalanarak hayatında tatbik edecek zamanla insanların bilgi ve tecrübesine güvenen biri olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Gözlü Birini Görmek?

Rüyada Vali Görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yumurta Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Vali Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.