Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Vasiyet Görmek (imam nablusi)

Rüyada Vasiyet Görmek (imam nablusi)

İsrâ
VAS İYET

Rüyada bir kimsenin, malını bir adama vasiyet etmesi, o kimse ile o adam arasında vaki olacak iyilik, yardım, sebep, birleşme ve birbirlerine kavuşmaya, eğer aralarında kin ve düşmanlık varsa onların barışmalarına veya bir şehirde toplanmalarına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada yerde sürünmek nedemektir ?

Cevap: Rüyada Vasiyet Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada vasiyet okuduğunu görmek zorda olan kişilere yardım eli uzatmanız gerektiğine ve bu yardım elini uzatırken hiç kimsenin sizin yardım ettiğinizi bilmemesi gerektiğine ve sizinde yapmış olduğunuz bu yardımı kimse ile paylaşmamanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Vişne Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Vasiyet Görmek (imam nablusi)

gulsunf5
Selamun aleykum ben rüyamda vurulduğumu gördüm. Bi çatışmadaydım ama bir bayan olarak neden o çatışmadaydım ve nasıl oldu hatırlamıyorum. Sonra sağ kolumdan omuz kisminin hafif asagisi bikac defa vuruldu. O an korktum ölürsem kefenim kanlanacak diye. Ben vurulduktan sonra 3 abimden üçü de vurulup öldü içlerinden biri polisti. "Şu an polis okulunda okuyor". Onlar hemen yere düştüler ama ben hala ayaktaydım sonra koştum anneme anne vuruldum dedim birkaç dakikaya kadar ölücem vasiyetimi dinle dedim. Annem hemen eline kağıt kalem aldï bende anlatmaya başladım. İşlevi olan sağlam olan tüm organlarimi kendi isteğimle ve vasiyetimle bağışlamak istediğimi söyledim. Kabul edip yazdılar o an orda olan herkesle helalleştim ama şaşırtıcı bir şekilde yere yığılmıyodum bir türlü sağ yanim kanıyor herkes ve ben dahil ölmemi beklerken ben ölmüyordum. Babamı bekledim helalalik için ayrıca beni dershaneye kaydedecekti boşuna kaydedip parasının heba olmamasını söylemek için bekledim ölecektim çünkü. Babam geldi ağlayarak birazdan ölecegim baba hakkını helal et ve lütfen arkamdan Yasin oku hemde hergun dedim. Sonra annme döndüm annem normalde mezarlık ziyaretlerini yapan biri değildir çünkü yazın anneanneme kışın babaanneme bakıyor. Bende ona dönüp lütfen bayramlarda beni orda yanlız bırakma ve ne olursa olsun mezarlığa benimle bayramlaşmaya da gel dedim söz verdi gelecem dedi. Ama ben o kursunlara rağmen ölmek bir yana acı bile hissetmiyordum. Sonrasını hatırlamıyorum ama ölmediğini o kursunlarla öylece kaldigimi iyi hatırlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek

Rüyam böyle iyi mi kötü mü ben tahmin bile yurutemiyorm ama iyiyse İslami açıdan çok şaşırdım çünkü namaza başlasam 2 gün sonra bir iki vaktin namazını kılmayinca bırakıyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum. Namazi nasıl kendime ebedi yaparim bilmiyorum


Yorum: Rüyada Vasiyet Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın anlamı, gören kişinin kendisini kendi elleri ile sıkıntılara sokması anlamındadır. Bu sıkıntılar maddi ve manevi olabileceği gibi sağlık açısından da olması mümkündür. Namazların için iradene sahip ol. Şeytanın ve nefsinin isteklerinin bu olduğunu bilmelisin. Kendine çeki düzen ver ve bol bol ama sürekli dua et. Samimiyetle kendisine el açan kullarını Allah o elleri boş çevirmez.

Bu kategoride yer alan Rüyada Vekil Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Vasiyet Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.