Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

İsrâ
VEDALAŞMA

Rüyada vedalaşmak, rütbenin gitmesine, boşanmaya, hastanın ölümüne, yahut bir vatandan diğer vatana göç etmeye, yahut bir sanattan diğer bir sanata geçmeye yorumlanır.

Bazen vedalaşmak, sevgi ve dostluğa veya ağlamak ve ayrılığa, bazen de vedalaşmak hastanın şifa bulmasına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

Cevap: Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada birileri ile vedalaştığını görmek yaşanılacak bazı sorunlardan dolayı elinizdeki telfilerin ve başarıların geri alınacağına ve bundan dolayı evde yaşanılacak sıkıntılı ve zor günlerden dolayı eşiniz ile boşanma kararı alacağınıza bu nedenle çok dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada vişne ağacı görmek

Yorum: Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda tanıdığım (yakınım ) birinin kapıyı çalıp bana vedalaşmaya geldiğini gördüm , yanında bir bavul vardı ve vedalaşmaya gelmişti ,veda ederken yüzü gülüyordu . Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum . Şimdiden teşekkürler


Yorum: Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu tanıdığını da yazsaydın çok daha isabetli bir yorum yapabilirdik. Çünkü kişiye göre farklı yorumlanabilir. Genel bir manada ise, çok ciddi bir sorunla karşı karşıya kalacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Gözlü Birini Görmek?

Kayıtsız Üye
Tanıdığım kişi yengem, bana veda etmeye gelmişti kendisi bir yere gidecekti yanında valizi vardı ve yüzü gülüyordu. Tabire göre sorunla ben mi karşılaşacağım yoksa yengem mi? Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Rüyamda tanıdığım kişi yengem, yanında bir valiz vardı ve benimle vedalaşmaya gelmişti. Bir yere gidecekti bana veda etmeye gelmişti ama yüzünde tebessüm vardı. Tabire göre sorunla karşılaşacak olan kişi ben miyim yengem mi? Cevaplarsanız mutlu olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada zikir meclisi görmek

arifselim
rüyada yenge ile vedalaşmak, rüyayı gören kişinin sıkıntıya düşmesine ve sorunlarla karşılaşması anlamına gelir. Nr kadar yakın derecede olursa sıkıntı o derecede büyük olur yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda valizimi hazırlıyorum biryere gideceğim ama nereye bilmiyorum evdekilerle vedalasiyorum akrabalarla filan hüngür hüngür Ağlıyorum durup durup saate bakiyorum geç kalcam diye… yine gelirsiniz ben gelirim arada görüşürüz diyorum. Öyle uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada yunus balığı görmek

arifselim
Böyle bir rüya pek çok şekilde tabir edilebilir. Bazen hayırlı bazen de kötü değişiklilere tabir edilebildiği için net bir tabir etmek oldukça zordur. Bazı olumsuzlukları telafi ederek işlerini düzeltmeye işaret ettiği gibi, sorunlarla karşılaşmak olarak da yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşihayvan Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda tüm tanıdıklarım hepsi biraraya gelmişti, eski okul arkadaşlarıma kadar herkes vardı çok kalabalıktı hepsi benim için toplanmıştı
Ailemden kimse yoktu (karım,çocuklarım, kardeşlerim)
Okul arkadaşlarıma sarılıyordum ve diğerlerine de el sallayarak oradan gidiyordum


arifselim
Aleykum selam. Tanıdık ve arkadaşlarla vedalaşmak iyi olarak yorumlanmaz. rüya sahibinin çok büyük sorunlarla karşılaşacağına ve çözüm bulmakta çok zorlanacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede bu sadece bir rüyadır ve her zaman hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yaratık Görmek

rüyada vedalaşmak islami forumlar , rüyada vedalaşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Yardım görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.