Anasayfa
24 Mayıs 2022, 23:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Polis Görmek (imam nablusi)

Rüyada Polis Görmek (imam nablusi)

reyna89
sabah namazına kalktım fakat rahatsızlığımdan dolayı kılamadım birkaç gündür namazımı hiç kılamadım üşengeçliğimden

rüyamda radyodan bir arkadaşıma şaka yapıyorum daha sonra beni arayıp yaptığım şakayı bana dinletiyorlar ve rüyamda kapıyı polisler çalıyor hapise götürmek için. babamı çağırıyorum babam şaşırmıyor bir şey demiyor bana bakıo baba sen de gel ne olr die ağlıorm o da gelio ne anlama gelio lütfen


Rüyada Polis Görmek (imam nablusi)

İsrâ
POLİS

Rüyada görülen polis memuru, Azrail’dir. Bazı yorumcular, şiddet ve gamdır demişlerdir. Rüyada polis memurunun yardımcıları ile beraber geldiğini görmek, feryat, hüzün, korku, azab, tehlike, şerli ve hile sahibi bir kimseden gelen bir zarardır.

bir saniye sonra dahi daha yasicagimizi bile bilmiyoruz ki üsengenclik sebebinden dolayi Allahin emrinden vazgececek gaflete düsüyoruz kardesim, her ne olursa olsun istersen iki elin kanda olsun ki sahabelerimiz, Efendimizle savas esnasinda bile namaz kildiklari olmus, namazımızi kilalim.

Savaşta mü’minler arasında bulunup da onlara namaz kıldırdığın zaman, onlardan bir kısmı seninle birlikte namaza dursunlar ve silâhlarını da yanlarına alsınlar. Onlar secde ettikten sonra geri çekilip düşmana karşı dursunlar ve yerlerine henüz namaza durmamış olan diğer topluluk gelsin. Onlar da tedbirli şekilde ve silâhlarını yanlarına alarak seninle beraber namaz kılsınlar. (Nisa Sûresi, 102)

Yorumun için saglam kaynaktan yani imam nablusi`den polis görmenin yorumu buyur kardes.

POLİS

Rüyada görülen polis memuru, Azrail’dir. Bazı yorumcular, şiddet ve gamdır demişlerdir. Rüyada polis memurunun yardımcıları ile beraber geldiğini görmek, feryat, hüzün, korku, azab, tehlike, şerli ve hile sahibi bir kimseden gelen bir zarardır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Polis Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada polis görmek beklenmeyen bir ölüm haberi alacağınıza acı ve üzüntüyü bir arada yaşayacağınıza ve bir mal kaybınızın olacağına işaret eder.


Cevap: Rüyada Polis Görmek (imam nablusi)

NuN
Rüyada Polis Olduğunu Görmek

Rüyada polis olduğunu görmek, iyi değildir. Kazalara ve belalara yakın olmaya, illet hastalıklara yakalanmaya, çaresiz ya da çözümsüz hallere düşmeye rivayet edilir. Rüyayı gören kişi için büyük bir uğursuzluk olarak kabul edilir. Kötü günlerin yaşanacağı anlamına gelir. Bu rüya bir diğer yandan da rüya sahibinin resmi kurumlardaki bir müracaatının olumlu sonuçlanacağına yorumlanmaktadır.

Okudunuz mu?  Rüyada Rusya'da Olmak

Rüyada Polis Memuru Olduğunu Görmek

Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Tıpkı rüyada polis olduğunu görmek gibi, hem hayır olarak hem de şer olarak açıklanır. Rüya sahibinin başına gelecek tatsız ve üzücü konulara alamet ederken bir diğer yandan da mesleğinde basamak atlayacağına yorulur.

Rüyada Sivil Polis Olduğunu Görmek

Rüyasında sivil polis olduğunu gören kişinin mesleğinde önemli ve yüksek noktalara geleceğine rivayet edilir. Kişi, her yerde adı ve sözü geçen, kendisinden çekinilen ama bir o kadar da saygı duyulan kimse olacak demektir. Rüya sahibinin karşısında kimsenin yalan yanlış konuşamayacağı kadar yüksek bir makamı olacaktır diye yorumlanır.

Rüyada Arkadaşının Polis Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin bir konuda yardıma ihtiyacı olacağı anlamına gelir. Kişinin, devlet kapısında olan ve kendisini uğraştıran bir işini halletmek için torpil bulmak adına bazı insanları devreye sokmak zorunda kalacağına rivayet edilir.

Rüyada Oğlunun Polis Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin gerçek hayatta da eğer oğlu varsa oğlundan ya da diğer çocuklarından birinden yana yüzünün gülmesine ve göğsünün kabarmasına vesile olacak gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin evladının başarısı olarak kabul edilir.

Rüyada Polis Görmek

Rüya sahibinin güvende olduğuna, çevresinde sırtını dayadığında kendisini zor durumda bırakmayacak kimselerin bulunduğuna ve kendisi için canına ve de malına zarar gelecek hiçbir tehlikenin ortaya çıkmayacağına delalet eder.


Kayıtsız Üye
Ruyamda annemle carsida dolasiyorduk daha sonra kendimi carsida annemin yaninda polis üniforması içinde gördüm bende polis oldum diye anlatiyordum ne anlama geliyor açıklarmisiniz


arifselim
İyi kademelere gelmek için çalışmak, hedeflerine ulaşmak için hayallere kurmak anlamlarına gelir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, ister istemez şiddete meyil göstereceği manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada pisuvara işediğini görmek

Kayıtsız Üye
Günaydın. Rüyamda anneannemlerin evindeyız ben annem ve anneannem oturuyoruz. Pasta yıyoruz bırkac kez sözde erkek arkadaşımdan pasta gelıo ve gece yiyoruz..ertesı sabah kardesım birini ölduruyo ve hısımla eve gelıp Teleflnla polısı arayıp ceset var dıye ihbarda bulunup polısle ters konuşuyor. Derken ıclerinde tanıdığım ve önceden aynı ilçede görev yaptıgım ve su an çalışmayan bir polıs memuru ve uç dört polıs daha tank sıfatıyla bizi dinlemeye gelıo.. Yorumlarsanız sevıbırım hayırlı günler


arifselim
Bu rüya manevi açıdan gören kimse için bir ikaz gibidir. Rüya sahibi için hal ve hareketlerine biraz dikkat etmesi yani kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm annem dün hastaydı dün geç saatte bir rüya görmüş. Rüyasında ekmek almaya gittiğini, alıp dönüncede polislerin bazı kadınları yakaladığını görmüş. Polisler annemi de yakalayıp elindeki ekmeği yere atmışar bu arada ekmek ıslakmış, annem nimeti yere atmayın demiş ve besmele çeke çeke ekmek parçalarını toplamış.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin maddi sıkıntıları olduğuna ve bunları çözmek için başkalarından yardım ve destek istediğine alamet eder. Allah’ın izniyle sıkıntıların geçmesi ümit edilir. Bunlar sonuçta birer rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


umut29
Hocam selamun aleykum
İstihare namazı ile kiz arkadaşimin benim için hayirli olacak mi diye niyetlenerek ilk gunku ruyama yorum yapip fikir edinirsem Allah razı olsun. Soyle ki; polis arabasinin ustunde ki polis araba çakarına yogunlasmis bir rüya oldu aksam hava karanliginda mavi renk agirlikli ve kirmizi renkli yanip sonen isiklara baktigimi gördüm. Zaman ayirdiginiz için çok teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Bu konuda istihare yapabilmek için ilk önce evlilik için ciddi adımların atılmış olması ve danışmalar yapmasına rağmen kararsız kalınmış olması gerekir. Böyle kararsız kaldıktan sonra da istihare yapılabilir. Bu gördüğün rüyanda sana açık bir işaret olarak yorumlanmaz.

Okudunuz mu?  Rüyada pantolon giymek görmek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda çocukluk arkadaşımın polis olduğunu gördüm biraz oturup uzunca sohbet ettikten sonra üzerime yanındaki arkadaşıyla beraber silah sıkmaya başladılar ben kaçıyordum onlar ateş ediyordu ama bana isabet etmedi kaçarken ağızlarında tatlı bulunan etrafa kaçışan bir sürü köpek gördüm.Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Hiç hesapta yokken bir anda değişiklikler yaşayacağına ve hoşuna gitmeyecek olayların meydana geleceğine, zarar göreceğine, üzüleceğine ve sorunlarla boğuşacağı bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm a ben sabah namazdan sonra tekrar yattım ve bir rüya gördüm arabayla ilerlerken önümde süren girilmemesi gereken yola girdi bende arkasından girdim ve hemen arkamızda polis peydah oldu lambaları yaktılar iki polis memuru gülümseyerek ceza verecek gibi göründüler ama o arada uyandım


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan hayırlı ve iyidir. Rüya sahibinin başını kazalardan, belalardan ve tehlikeli işlerden kurtaracağına işaret olarak tabir edilir. Hem canının hemde malının güvende olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ahfaaa
Ispartada yaşıyorum Rüyamda ankaraya gidiyorum. Oranın mamur olduğunu yeni binaların, tesislerin, hastanelerin yapıldığını görüyorum. O sırada polisin biri geliyor neredensin diye soruyor, ısparta merkez diyince, aa ben de oralıyım diyor, oranın insanları iyi kimselerdir diyor. Sonra patronun nereli diyor ısparta şarkikaraağaç diyince ordan çıkanlar kötü kimseler oluyor diyor(bu rüyayı patronumla parasal anlaşmazlık yaşadığım sırada gördüm).


arifselim
Rüya sahibi için işine veya mesleğine önem verdiğine işaret eder. Büyük ihtimalle bu rüya yaşadıklarının herhangi bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir denilebilir. Elbette sen yinede rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm
Rüyamda komşuyla tartışıyoruz ama konu kapandı zannediyorum. Bir şey için dışarı çıktığımda komşuyu görüyorum al işte sana diyor ve bir bakıyorum polis gelmiş. Polise ifade veriyorum ama tutuklamadan uyandım. Ne anlama geldiğini tabir ederseniz sevinirim. Teşekkürler Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Pirinç Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin çok önemli ama riskli bazı sorunları halletmek için ön ayak olacağına, başarılı olacağına ve etrafında saygınlık kazanacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda annemle gezmeden geliyoruz karşı caddede bir polis memuru elinde poşetin içinde 2 beyaz 2 kahverengi çikolatalı ekmek var anneme diyorum bu yukarı fırında satılıyor bir ara alalım sonra bir bakıyorum elimde bir parça kahverengi çikolatalı ekmek anneme veriyorum ve o da yiyiyor sonra bir an 9 ay önce kaybettiğim babam bana seslendi ve uyandım yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Rüya sahibi için kolay ve ferah bir geçime sahip olacağına yorumlanır. Babanı aynı rüya içinde görmenin yorumu da benzer şekilde tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


lotus
Selamunaleykum. Ben istihareye yattım evlilik için hayırlımı benim için o kişi diye . 2 gün yattım ilk gün bişi görmedim ama çok huzurlu ve neşeliydim ikinci günü ise rüyamda benim memleketteki evin önünde düğün kına yada eğlence gibi bişi vardı tam anlamadim çoğunluk erkekti kalabalıgin sonra kuzenlerim ve kardeşlerimle birlikte bizim köydeki küçük tepeleri geziyoruz hava baya günesli sıcaktı sonra evin yakının da bir yerde polis aracı vardı bu arada istihareye hayırlımı diyee yattigim kisi polis . Ve bisi daha eklemek istiyorum ben onun hakkımda hayırlı oldugunu hissediyorum yani ilk gördüğüm gunden beri kalbim ısındı ona karsi hatta yolum sürekli ben istemesem bile onun gorev yaptigi polis binasının önüne düsüyor bu kadar şey tesaduf degildir bence herseyde var bir hayir 🙂 sizden ricam rüyamı yorumlamanız ve yazdıklarım hakkında da düsuncelerinizii merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyadan uyandığınız zamanki gibi hisleriniz neyse rüyanızda hayırlı veya değildir. Olay önemli değildir. Diğer günleri de bu şekilde uygulayarak hakkınızda hayırlı olup olmadığını çıkarabilirsiniz. Dünyada rastlantı diye bir şey yoktur tevafuk vardır. Fakat dediğiniz duruma bağlamak doğru mudur bunu bir tek Allah bilebilir.


Duanur
Merhba iyi günler.Daha yeni gördüm rüyamı sabah ezanı zamanında.rüyamda polis oluyorum seviniyorm bir taraftan hep hayalimdi olmasam pişman olurdum fln diyorm hatta bir arkadaşıma. Sonra tam göreve baslıyorum hava alanı gibi bir yer sanki ama sadece bir tane uçak var.etrafta takım elbiseli yine iyi yerlerde bürokrat gibi insanlr var sanki.kalablk biraz hepimiz alanda ucagin kalkmsini bekliyoruz ve uçak kalkarkn benim o tarafa doğru geliyor kaçıyorum çünki çarpcak tam havalaniyorken ortalık karışıyor. Bi kaç takim elbiseli insanlar kargasa cikartyo birbirine giriyo. Sonra kalabalik dagiliyo. Sonra duyuyormki kargaşa çıkartanların işine son verilcekms. Arkadasima anlatyorm benide çikartrlarmı çok korkak davrandm o uçaktan nasıl kaçtım, nasl polisim ben niye cesaretsiz davrandim diye. Sonra arkdasm diyor senlik bir sey yok kargaşa çıkartanlr çıkartılcakmış filan diyo rahatlıyorm snra uyanıyorum.şimdiden teşekkürler..


Tohat
Merhaba, hayırlı günler. Vatan için önemli bir mevki olan bir meslek sahibi olacağınıza, bu meslekte yapacağınız başarılar ile sevilecek, sayılacaksınız. Vatan ve millet için yapmak istedikleriniz ve yapacaklarınız size büyük getirisi olacaktır. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda evdeydik babam bana ve enişteme bir yere gitmemizi istiyordu bende eniştemle babamın arabasını kullanıyorduk baya bir yol gidiyorduk muhabbet ediyorduk ileride çevirme oluyordu çevirmeyi rahat Birşekilde geçiyorduk işimizi halledince eve gidiyorduk sonra eniştemle evdeki motora biniyorduk onun işi vardı bende arkadaşlarla buluşacaktım yolda giderken gene aynı yerde çevirmeye yakalandık ama motorun ehliyeti ve ruhsatı yoktu yanda motorlu bir polis vardı gelin sizi kurtarıcam diyordu yukarıda bir yeri göstererek oradan 3 dk içinde geçin diyordu bizde eniştemle gidiyorduk bu sefer eniştem sürüyordu hızlı sürdüğü için.En sona vardığımızda yol kapalıydı arkamızdan ise polisler geliyordu salaklara bak sanki onları kurtaracaktık diyordu aslında amaçları bizi öldürmekmiş biz yolu zorda olsa açıyoruz benim yanımda 2 tane silah vardı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım sonra silahı kullanıma hazırlıyordum ilk yere sıkıyordum korksunlar diye ama sonra 2 sini birden öldürüyordum motora atlayıp oradan kaçıyorduk

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin mucizesi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Huzursuzluk veren bazı durumlarla karşılaşma ihtimalinizin söz konusu olabileceğine işaret eder. Ailevi sorunların arasında kalabilir, bir işte büyük bir umut içine girip istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım bir kadının arabasına biniyorum, bu arabayı tanıdığım fakat ailece görüşmediğim bir bayan sürüyor . Arabayı kendi evinin yakınlarında duruyor (gerçek hayatta evi başka bir yerde) ve arabada bir de bebeği varmış onuda alıp iniyor gidiyor. o gittikten sonra etrafımızı çokça polis arabaları (amerikan Polis arabalar ) ve polisler silahlar doğrultarak sarıyor.Araba minibüs gibi , içi geniş, içinde tabaklar halinde 4- tabak Lokum gibi , şeker gibi bir şeyler gördüm.
polisler işlerinin diğer tanımadığım kadınla olduğunu söylüyorlardı, bana bir şey olmadı ama çok korkmuştum.

kocamla bir yıl önce ayrıldık
umudum hiç bitmedi ama hiç bir şekilde görüşmüyoruz… boşanma davası açacağını duydum
annem babam yaşlı
iki evladım var
çalışıyorum

yorumlarsanız sevinirim
Allah razı olsun


Tohat
Rüyanda da yaşadıklarını simgeleyen durumlar söz konusu. Hane içindeki sorunlar ve beraberinde oluşturmuş olduğu sıkıntılara işaret etmektedir. Bundan sebep bazı kimselerle yaşadığın kırgınlıklara son vereceksin. Yaşadığın sıkıntıların bir şekilde son bulması ile hayattan zevk almaya, mutlu olmaya delalet eder. Şah damarımızdan yakın olan Allah içimizdekileri en iyi bilen ve dermanını da en iyi verendir. Hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle hayırlı sabahlar
Rüyamda eşim iş yeri gibi büyük bir yerden çıkıyor hava hafif karanlık iş yeri mesaisi bitişi için kapanıyormuş içerden alarm çalıyor ve eşim bakmak için koşuyor. O Esnada eski zamanki gibi Toros aracı polis arabası yapmışlar ben eşim bir şey yapmadı alarma bakmaya gitti diyorum iki hırsız yakalanmış ama eşimi de ifade amaçlı karakola götürüyoruz diyorlar. Sizde çarşı karakoluna gidiyoruz. Sizde oraya gelirsiniz dediler. Rabbim hayra çıkarır inşAllah yorumunuzu çok merak ediyorum şimdide teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada parmak kopması görmek

Tohat
Hayırlı sabahlar. Düşman ya da kin güden kimselerin varlığına ve senin bunları fark ederek alt edebileceğin, onlara karşı zafer kazanacağın, üstesinden gelerek sana zararları dokunmadan uzaklaştıracağına delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir kız görüyordum sonra kız Bir Anda benden korkuyordu sonra ben de yanlışlıkla bir şey yaptım zannedip kaçmaya başladım sonra arkadan polis kovalamaya başladı ben de kaçtım camiye girdim sonra çıktım baktım polisler her yerde beni arıyorlar sonra bir polis memuru beni sorguya çekti


Tohat
Polisten kaçıyor olarak görmen bazı olumsuzluklardan ve sıkıntılardan kendini sıyırarak kendin için önemli atılımlarda bulunacağın, sana faydası ve kazancı olacak girişimlerde bulunacağın ve bunun sana huzur katacağını göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda teyzemlerin eski oturduğu binada ben ve abim varız. Ben arka odaya gidiyorum radyo düğmesine basıyorum çalıyor fakat kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor ve o sırada eniştem geliyor dışarıdan ben de fişini çekiyorum. Daha sonra eniştem bana 50 lira veriyor abime 100 lira veriyor biraz bozuluyorum fakat o büyük bir şey olmaz deyip kafaya takmıyorum. Balkona çıkıyoruz karşı komşunun balkonunda 4-5 polis var biri rütbeli omzunda yıldızları vardı. Ne oldu diye sorduğumuzda evde biri varmış diyorlar tam o sırada üstü kirli elinde siyah torba olan biri evin arkasından dışarı atlayıp kaçmaya başlıyor. Biz de hemen polislere söylüyoruz kaçıyor diye onlar da atlayıp peşinden gidiyor az ileride etrafını satıyorlar ve kaçan kişi yakalanacağını anlayınca silah çıkarıp önce 2 kere havaya ateş ediyor biz bu sırada balkonda korkup yere eğiliyoruz daha sonra orada bulunan kuzenime ateş ediyor (ayağına sanırım) kuzenim yere düşüyor polisler onu görüp ateş etmeye başlıyor ama adama bir şey olmuyor. Daha sonra 1 polis memurunu daha vuruyor o da yere düştüğünde uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberleri görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Dünyada yapmak isteyip olmasını istediğin arzularının gerçekleşmesine ve dünya heveslerine aldanarak yaşamana ve buna karşı dikkatli olman gerektiğine işaret olup rüyanda vurulduğunu gördüğün kişinin hakkında çıkabilecek dedikodu ve istenmeyen sözler nedeni ile zor günler yaşamasının ardından senin ona destek vereceğin günlerin yaşanabilmesine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada kalabalık bir şekilde televizyon yayınına gitmiştik ve ben oturduğum yerde çikolatamı unutmuştum geri dönüp almak için bir baktım ki kapının önünde bir güvenlikçi vardı ve izin istemiştim beni içeri aldı ama güvenlikçi de bir sıkıntı vardı ve sanki bir şeyler saklıyorlardı her neyse yoluma devam ettim ve unuttuğum çikolatayı alacağım odada bir kalabalık sesi geliyordu içeri girdim ve içeride tanımadığım kişiler vardı ve beni gördüler bağırarak içeri nasıl girdin dediler bende güvenlikçiden izin istedim dedim ve girdim ardından güvenlikçiye bakıp işi bitir dedi ve beni öldüreceklerdi ve nasıl olduysa kaçabildim ve dışarı çıktığımda polis gördüm ve onları durdurdum ama bir sıkıntı vardı polisin yanındakilerden bir kaçı içerideki insanlardandı ve polise göz kırparak tek konuşalım dedim ve depoya doğru gittim bir isim verdim ve bu isim kim diye sordum ve bana teröristlerin başı dedi ve şok geçirdi polis bana nerede gördün dedi ve ona yanınızdaki adamlar onlara yardım ediyorlar dedim ve televizyon yayınını gösterdim ve canlı yayın yapacaklarını söyledim ve o anda uyandım sizce nasıl bir yorum yapardınız acaba


Tohat
Dost gibi görünen düşmana, fırsat kollayan ikiyüzlü, içten pazarlıklı birine delalet olup bu kişinin senin etrafında olduğuna işarettir. Ayrıca senin cesaretli, hiçbir şeyden ve hiç kimseden korkmayışın niyeti kötü olan kişilerin planlarını altüst etmeyi başaracaktır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Para Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda birine bir şey yapıyorum sonra polis geliyor kaçıyorum baya koşuyorum nefes nefese kalıyorum tam bir derenin kenarına gelince bir tanıdığı görüp onla konuşurken pis suratlı biri herhalde zarar verdiğim kişinin yakını benim pasimden gelip polislere yerimi gösteriyor sonra dereden atlayıp ormana kaçıyorum tam polisler kayboluyor bir kişi yine birden ortaya çıkıyor yerimi söylüyor ve nereye gidersem gideyim birden önümde beliriyor ben nisanliyim ama rüyamda evliyim karımın yanına gidiyorum oda suçlu olduğum için beni ihbar ediyor kaçıyorum sonra polis ordan gidince karımın yanına gidiyorum onla konuşup suçsuz olduğu ma ikna ediyorum tam o sırada arkama bakıyorum polis şezlong da uzanıyor bize arkası dönük bende karımı öpüp kucaklayıp ordan götürüyorum sonra sıkıntı ve stres li bir şekilde uyanıyorum.
Allah hayra çıkarsın inşaAllah nedir bunun tabiri lütfen bir yardımı olun


Tohat
Hayırlı günler. Yasalara aykırı olan durumlardan uzak durman gerektiğine, başını derde sokacak olan ve suçlanacağın durumları öngörerek yapmaman gereken durumları akılda tutarak kendini muhafaza etmen gerektiğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum

rüyamda ikitane bisiklet görüyorum, kilitli. Kilitleri ablamla birlikte bir anahtarla açıyorum. Bisikletlere biniyoruz sürüyoruz. Bisikletler Kocama aitmiş.
Biraz ileride bir bir sivil minibüsün içinde ikitane bayan polis oturuyormuş ,ablam görüyor ve diyorki, bacım polisler bizi izliyor. Bisikletler geri koyuyoruz . ben bir arabaya biniyorum bu arabada kocaminmış, renk siyah. Kilometre sayarına bakıyorum. bayan polisler üniformalı, yanımıza geliyor. ve bize ait olmayan bisikletlere binemezsiniz diye yazip ciziyorlar. burada uyandim
kocamla boşanma sürecindeyiz, gelen ay mahkemeiz var
yorumlarsanız sevinirim
ALLAH razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem birine bir konuda yapacağın bir yardıma hem de yeni bir şehre taşınarak işlerin konusunda yeni adımlar atmana işaret eder. Etrafında her koşulda yanında olacak olan bir çok kişinin olduğuna, bunlara sonuna kadar güvenebileceğine ve sırtını dayayabileceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Patron Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyam da evdeyim kimse yok. Kapı çalıyor bakmadan açıyorum karşımda yabancı bir adam yüzü görülmüyor. Direk saldırıyor bana.. yerde olan tornavidayı alıp saplıyorum merdivenden inip dışarı kaçıyorum. Adam yerde yatıyor. Dışardan tanıdığım kadını çağırıyorum yaşıyor mu diye baksın. Kadınla adamı kontrol edip tekrar evden çıktığımızda kapıda içeriye girmek üzere olan başka bir adam görüp elimdeki tornavıdayı ona savuruyorum. Çok korkuyorum esnafın telefonundan polisi aramak istiyorum içlerinden biri arkadaşın aradı gelecek polis diyor. Bana saldıran adam yanımdan geçip gidiyor. Bu defa yüzünü görüyorum. Ünlü bir sanatçıymış etraftakiler tanıyor. Ben tanımıyorum. Çok korkuyorum. Üniformalı bir polis geliyor. Beraber merdivenlerden yukarı çıkıyoruz. Yerde az az kan damlaları var. Polisle beraber konuşarak terasa çıkıyoruz çok aydınlık gözlerim kamaşıyor. Uyandığımda yatakta korkudan kaskatı kesilmiştim. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Herşeyi bilen Allahtır. Allah’a sığınırım.


Tohat
Hayırlı günler. Bazı durumlara karşı tedirginlik hissedip endişe içinde yaşadığının göstergesi olarak görülmektedir. Kısa bir zaman sonra bu kaygılarıdan kurtularak kişisel veya hayatında olan engellerin ortadan kalkmasına birlikte hedeflediğin, olmasını arzu ettiğin her ne varsa gerceklesmesine, kısmetinin açılmasına, başarıya giden yolların açılmasına ve ferah günleri görmene delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


imam nablusi rüyada polis görmek, rüyada polis görmek diyanet, rüyada sivil polis görmek diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Polis Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.