Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:15
sizden96
Abone

Evlenmek istiyorum sevdiğimle imam Nikahı Kıydık ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor kimseyle Evlenmem

Evlenmek istiyorum sevdiğimle imam Nikahı Kıydık ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor kimseyle Evlenmem

GAMZE84
Selamun Aleykum

Benim Bir Derdim Var.ama çok önemli.lütfen Bana Yardım Edin.ben 26 Yaşındayım.başımdan Babamla Ilgili Bazı Kötü Olaylar Geçti Uzun Yıllar önce.anlatamayacağım çok Kötü Olaylar.şimdi Evlenmek Istiyorum.sevdiğimle Imam Nikahı Kıydık.ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor.kimseyle Evlenmemi Istemiyor.ben Bu Evde Kalarak Günah Işliyormuyum.sevdiğime Gitsem Günah Işlermiyim.ailemden Herkez Istiyor Ama Birtek Babam Istemiyor.sevdiğim Kişi Allah Yolunda Banada Allah Yolunda Olmam Için Vesile Oldu.o Benim Kocam şimdi Ama Yanına Gidemiyorum.o Gel Diyor Ben Gidemiyorum.ben Ne Yapmalıyım.

yardımmmmmmmmmmmmmm


Cevap: Evlenmek Istiyorumsevdiğimle Imam Nikahı Kıydıkama Babam Beni Evlendirmek Istemiyorkimseyle Ev

İsrâ
< Selamun Aleykum

Benim Bir Derdim Var.ama çok önemli.lütfen Bana Yardım Edin.ben 26 Yaşındayım.başımdan Babamla Ilgili Bazı Kötü Olaylar Geçti Uzun Yıllar önce.anlatamayacağım çok Kötü Olaylar.şimdi Evlenmek Istiyorum.sevdiğimle Imam Nikahı Kıydık.ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor.kimseyle Evlenmemi Istemiyor.ben Bu Evde Kalarak Günah Işliyormuyum.sevdiğime Gitsem Günah Işlermiyim.ailemden Herkez Istiyor Ama Birtek Babam Istemiyor.sevdiğim Kişi Allah Yolunda Banada Allah Yolunda Olmam Için Vesile Oldu.o Benim Kocam şimdi Ama Yanına Gidemiyorum.o Gel Diyor Ben Gidemiyorum.ben Ne Yapmalıyım. >
ve aleykumusselam ve rahmetullah,

gecerli nikahin var ise yerin esinin yanidir artik, resmi nikahta yap bu çok önemli.

Allah yardımcın olsun.


Yanıt: Evlenmek Istiyorumsevdiğimle Imam Nikahı Kıydıkama Babam Beni Evlendirmek Istemiyorkimseyle Ev

Hoca
< Selamun Aleykum

Benim Bir Derdim Var.ama çok önemli.lütfen Bana Yardım Edin.ben 26 Yaşındayım.başımdan Babamla Ilgili Bazı Kötü Olaylar Geçti Uzun Yıllar önce.anlatamayacağım çok Kötü Olaylar.şimdi Evlenmek Istiyorum.sevdiğimle Imam Nikahı Kıydık.ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor.kimseyle Evlenmemi Istemiyor.ben Bu Evde Kalarak Günah Işliyormuyum.sevdiğime Gitsem Günah Işlermiyim.ailemden Herkez Istiyor Ama Birtek Babam Istemiyor.sevdiğim Kişi Allah Yolunda Banada Allah Yolunda Olmam Için Vesile Oldu.o Benim Kocam şimdi Ama Yanına Gidemiyorum.o Gel Diyor Ben Gidemiyorum.ben Ne Yapmalıyım.
yardımmmmmmmmmmmmmm >
ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Baban izin vemeden nikah kıyamazsın, nikahın geçersizdir.

Okudunuz mu?  Emeğine sağlık nedir

Soru: Evlenmek Istiyorumsevdiğimle Imam Nikahı Kıydıkama Babam Beni Evlendirmek Istemiyorkimseyle Ev

GAMZE84
ama babam hariç herkez biliyor.babam beni kimseyle evlendirmeyeceğini söylüyor.bazı anlatamadığım şeyler var ne olur anlayın.


Hoca
< ama babam hariç herkez biliyor.babam beni kimseyle evlendirmeyeceğini söylüyor.bazı anlatamadığım şeyler var ne olur anlayın. >
anlatmaman gerekeni elbette anlatma.
Nikahın şartları 5’tir.

  1. Damat
  2. Gelin
  3. Veli (kızın babası)
  4. iki adil şahit
  5. söylenecek bağlantı sözü (sığa)

Kardeş, senin nikahında baban olmadığı için geçersizdir.


^^SiNeM^^
kızın ailesinin izni ve onayı olmadan kıyılan nikâh geçerli değildir.sorununuzu bilmiyoruz fakat babanızı ikna edip bu işin rıza çerçevesinde olması daha uygundur.


GAMZE84
peki ben sevdiğime kaçsam günah mı işlerim.annem bile senin kararın ben olsam dayanamazdım diyor.akrabalarımda tabi babamla aramdaki problemi onlarda tam bilmiyor.ama bana çok işkenceler ediyor.bir insanın karısına söylemediği şeyleri babam bana sarf ediyor.namaz kılmama dua etmeme karışıyor.dışarı çıkarmıyor.işe o götürüp getiriyor.tabi dışarı çıkmak önemli değil.ama dini kitapları bile okuyunca bana çok eziyet ediyor.

Okudunuz mu?  Farkında olmadan burnun kanaması sonucu genizden yutulan kan orucu bozar mı ?

Hoca
< peki ben sevdiğime kaçsam günah mı işlerim.annem bile senin kararın ben olsam dayanamazdım diyor.akrabalarımda tabi babamla aramdaki problemi onlarda tam bilmiyor.ama bana çok işkenceler ediyor.bir insanın karısına söylemediği şeyleri babam bana sarf ediyor.namaz kılmama dua etmeme karışıyor.dışarı çıkarmıyor.işe o götürüp getiriyor.tabi dışarı çıkmak önemli değil.ama dini kitapları bile okuyunca bana çok eziyet ediyor. >
Kardeş senin özel problemin nedir bilmiyoruz. Allah yar ve yardımcın olsun.
sana tavsiyemiz anne ve babanın rızasına uyman veo şekilde evlenmendir.
Allaha emanet ol.


GAMZE84
Allah Razı Olsun.yumurtaya Can Veren Allah Elbette Bir Gün Benimde Bu Sıkıntımı Giderecektir.Allah Herkezin Yardımcısı Olsun.hakkınızı Helal Edin.


İsrâ
dualarimiz seninle kardesim..


GAMZE84
Allah Razı Olsun.dualara çok Ihtiyacım Var.


menzil_guller
ve aleykumusselam ve rahmetullah ..
Rabbim yardımcın olsun kardeşim.şunuda unutmamak lazım ki anne ve babanın razı olmadığı evlilikler sağlam temeller üzerine kurulmuyor.içinde bulunduğun durumun kötülüğünü bilemiyorum.onun için anne babaya isyana sevk edici tavsiyede bulunmam mümkün değil.tavsiye etmek çok kolay ama bunun birde sorumluluğu var. Dua mü’minin silahıdır kardeşim..Rabbim" bana dua ediniz icabet edeyim çünkü ben kalbi kırık mahzun kimselerle beraberim "buyuruyor. şu anda sen mahzun ve kalbin kırıksın yapacağın dualar(hakkında hayırlı olanı iste) Allah katında makbul olur.. ..
Yunus a.s duasını devam et:
"Le İlehe İlle Ente Sübhaneke inni küntü minezzalimin"..
Rabbim bütün sıkıntıda olan kullarıyla beraber sizide selamete çıkarsın
Selam ve Dua ile…

Okudunuz mu?  Allah Çarpar demek

GAMZE84
Allah Razı Olsun Kardeşim.tabi Biliyorum Anne Baba Rızası Olmadan Olmayacağını.annem Razı Babamda Söyleyemediğim Bazı Sebeblerden Beni Evlendirmek Istemiyor.ben Eğer Böyle Yaşarsam Günah Işlemiş Gibi Hissediyorum.namaz Kılmama Dua Okumamı Istemiyor.inanın Anlatamadığım çok şeyler Var.Allah Biliyorum Kullarına Taşıyamayacağı Yükü Vermez.ama Inanın çok Caresizim.bunlar Benim Kaderimmi Babamla Bunları Yaşamak Kadermi Bilmiyorum.bu Evde Kaldığım Her Gün Canım Yanıyor.Allah A Hergün Dualar Ediyorum.Allah Razı Olsun Kardeşim.hakkını Helal Et.


Rabbe_Yolcu
Mezhep taklidi dinimizce caizdir . Ben mi yanlış biliyorum?Bir keyfiyet yok kardeşin anlattığında belli ki zaruret hali var ve bu konuları bilmeyen birisi bu konuda bilgi vermeniz hayırlı olacaktır.Tabi ki büyüklerini karşısına alması degildir görüşüm yanlış anlaşılmasın. Anlatılanlara göre Babası farklı bir zihniyete sahip ibadetsiz yaşıyor ve dahi kızının ibadetine engel oluyor.Bunları göz önünde bulundurmak gerek.Hepinizden ALLAH razı olsun.vesselam


GAMZE84
Selamun Aleyküm Rabbe_yolcu Allah razı olsun.yardıma çok ihtiyacım var.Babam Ben evlenmek istediğimde sevdiğim insanın dinine bağlı olduğunu öğrenince ters döndü.Kadere kazaya alın yazıya inanmaz oldu.Dünden buyana yazdıklarımı Allah rızası için iyi okuyun ve bana birşeyler söyleyin.Ben çok çaresiz kaldım.Tabiki Herşey Allah tan.Şimdiden HAkkınızı Helal edin.Allah Razı Olsun.

Selamun Aleyküm kardeşlerim.
Ben bir şey öğrendim.Hanefi mezhebine göre kaçarak evlenmek günah değilmiş.bu sizce doğru mudur?


SİYAH SANCAK
rabbim babanıza hidayet versin inşAllah bu iş olur inanın inandığınızı babanıza hissettirin

acılırsa izle herşey burda saklı Allahu alem


GAMZE84
Allah Razı Olsun.babama Inandığımı Hissetirmeye Gayret Ediyorum.ama Olmuyor.ama Inanın Ben çok Caresizim Herşey Allah Tan Ama Kafama Takılan Hiç Birşeye Yanıt Alamıyorum.lütfen Benim Sorunlarımı Allahrızası Için Iyi Birşekilde Okuyun Bilen Varsa Cevaplasın Neolur.Allah Rızası Için.canım çok Acıyor.

Okudunuz mu?  Mastürbasyona tövbe

Desert Rose
<
acılırsa izle herşey burda saklı Allahu alem
>

Ben izledim kardeşim ve çok duygulandım ağlattın beni be kardeşimmm…
Bu konuyu keşke başka başlık altında yeni bir konu olarak açsaydın herkes izleyebilirdi çünkü bu konuya herkes girmeyebiliyor ve bu konuyla ilgisi yokkk.
Dünya işte kimi kardeşlerimiz Şahadet şerbetini yudumlarken
kimi kardeşlerimizde çeşitli dertleriyle cedelleşiyor
Allah c.c hepimizin yardımcısı olsun.Emeklerine sağlık kardeşim
Rahman olan Allah c.c razı olsun


SİYAH SANCAK
actırmıyolar konu olarak anca böyle

bakın size daha yeni başımdan gecen bir sevgiyi anlatayım. çok sevdim sevdiğimi belli edemedim, kırılmasın diye yaptım hep. tarikattandı alllaha itikatı sonsuzdu hala seviyorum rabbim beni affeylesin ayrılırken bitti dedi beni diri diri gömdü.bitti dediği halde 2 saate yakın konuştuk hala neden bittiğini bilmiyorum ücün cü kişiler girdi zannımca araya oda seviyordu. şu nu anladım seviyorsan arkana bakma bir daha konuş baban la ve gerekirse kaç yarine


Şaban ÖNAL
Acaba neden??? //////////////


Desert Rose
Neden açtırmasınlarki denedinmi pekiiii ?… Herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorum
aklımız başımıza gelirde şöyle bir gözden geçiririz belki
biz nelerle uğraşıyoruz oysaki neler oluyor diye

< alllaha itikatı sonsuzdu >
Aceleden olsa gerek ama Lafzatullahın ilk harfini büyük yazmaya özen göstermemiz gerekiyor kardeş

Okudunuz mu?  Medeni olmak açmaksa bedeni...

imamhatipli42
< u nu anladım seviyorsan arkana bakma bir daha konuş baban la ve gerekirse kaç yarine >

Sen çok akıllısın herhalde kardeş senin kız kardeşin kaçsa yada kaçırılsa senin gönlün razı olur mu? söyle bakalım olur mu???

< Selamun Aleyküm kardeşlerim.
Ben bir şey öğrendim.Hanefi mezhebine göre kaçarak evlenmek günah değilmiş.bu sizce doğru mudur? >

Sen de fetva arama kardeşim dur durduğun yerde olur mu? Sen kararını vermişsin zaten burdan onay almak istiyorsun. Ne biliyorsun kaçacağın kişinin babandan daha kötü olmayacağını. Bir yerden çıktığın zaman asla kapıyı çarpma olur mu olurda birgün geri gelmen gerekirse yüzüne kapanır. Ailenin rızası olmayan nikah geçersizdir.


GAMZE84
Selamun Aleyküm Kardeşim.Fetva arama gibi bir niyetim yok.Hakkınızı Helal edin.Onay almak değil benimki öğrenmek.Benim meselemin hepsini okumadınız herhalde.Benim babamla yaşadığım şeyler kötü ama inanın kardeşlerim hep Allah ıma sığındım.Kaçmak çözüm değil biliyorum.Kötü olmayacağı garantisinide vermiyorum zaten.Hiç birşeyin garantisini veremeyiz.Ama benim durumum çok farklı.


Osman Erdal
Madem ki evinde babanla durduğun sürece günah işliyormuş gibi hissediyorsun,ki ne yaşadığını sen biliyorsun,kaç kurtul kardeşim.Ama sevdiğin insanın dürüstlüğünden,seni yarı yolda bırakmıyacağından,seni gerçekten sevdiğinden emin ol yoksa iki türlü hayal kırıklığı yaşarsın.Allah yardımcın olsun,babanada hidayet versin.İnsan evladını nasıl çaresiz bırakabilir aklım almıyor…


GAMZE84
Allah razı olsun Osman kardeşim.Ben bu dünyalık sevmedim oda beni bu dünyalık sevmediğini biliyorum.Tabi garantisi yok.Ben ebediyete kadar seveceğim Allah ın izniyle.Ama benim meselem sevdiğime beni vermediği için değil.Ben bunu anlatamıyorum.Ben acılar çekiyorum.Ama evimde yaşadığıklarımdan kurtulmak istiyorum.Belki gittiğim yerde aç kalacağım dayak yiyeceğim bunlar olabilir.Ama???????????????????????

Okudunuz mu?  Hz Muhammed'in eşleri ve çocukları

imamhatipli42
< Madem ki evinde babanla durduğun sürece günah işliyormuş gibi hissediyorsun,ki ne yaşadığını sen biliyorsun,kaç kurtul kardeşim.Ama sevdiğin insanın dürüstlüğünden,seni yarı yolda bırakmıyacağından,seni gerçekten sevdiğinden emin ol yoksa iki türlü hayal kırıklığı yaşarsın.Allah yardımcın olsun,babanada hidayet versin.İnsan evladını nasıl çaresiz bırakabilir aklım almıyor… >

Hala aynı cümleler sana da soruyorum kardeş senin bacın kaçsa yada kaçırılsa ne yaparsın söyle bakalım ne yaparsın. Özür dileyerek öylüyorum ama bir söz vardır "Bekara avrat boşaması kolay olur derler" sizinki de aynen öyle oluyor.


GAMZE84
Hakkını helal et.Kızıyorsun biliyorum.Ben cevap vereyim soruna.Doğru kimse bacısının kaçmasını istemez.Bende kaçma meraklısı değilim.Sen haklısın.Allah herkeze doğru yolu göstersin.Herkeze hidayet versin.Bende senin gibi düşünürdüm.AMa ?????????


Osman Erdal
Senin baban,kız kardeşine bu kardeşimize yapılanları yapsa ne yaparsın seyircimi kalırsın?Mesele çok vahim benim anladığım kadarıyla.

Gamze kardeşim gideceğin yerde dayak yeme ihtimali bile varsa gitme.Dayağın neye yakıştığını söylememe terbiyem müsade etmez.Gideceğin yerde en kötüsünü yaşayacağın durum , şuankendi evinde yaşadıklarından ağır gelmeyecekse yine söylüyorum durma kaç kurtul…


Hazall.
Evden düğünle cıkmak mı var kardeşim yoksa saklı gizli mi?

Aile her zaman yanında olur ama ailenin de onayı gerek.Unutma kalp kırmak kolay ama tamiri zordur.

Giderken arkada bıraktıklarını hiç düşündün mü?


Desert Rose
< 26 Yaşındayım.başımdan Babamla Ilgili Bazı Kötü Olaylar Geçti Uzun Yıllar önce.anlatamayacağım çok Kötü Olaylar. >
Anladığım kadarıyla kardeşimiz ensest bir durumla karşılaşmış eğer hal böyleyse hala o evde kalması ne kadar doğru???

Okudunuz mu?  Hristiyanlar cennete girerlermi

< .o Benim Kocam şimdi >
Üstelik kardeşimiz elim varmıyor yazmaya ama zina gibi büyük bir günahı işlemekte
Budurumda kardeşimizin yuvasını kurarak onurunu ve hayatını koruması daha uygun değilmi????

Gamze84 bak kardeşim yaşadıklarını yazdıklarından az çok tahmin edebiliyorum ama tahminle olmaz sen net bir ifadeyle durumunu bildir burada onca kardeş sana yardımcı olmaya çalışıyor ama somut bir bilgi olmadığı için herkez bölünmüş durumda eğer benim tahminlerim doğruysa evet yada hayır şeklinde yada açıkca yaz sonuçta ortada senin hayatın ve onurun söz konusu. Konuyu başlattın bari faydasını bul bir kardeşimizin bile sorunlarına yardımcı olabilsek bile bizim için mutluluktur ama önce sen bize yardımcı olman gerek bu saatten sonra saklı kalmanın manası yokk dürüst olman gerek…


GAMZE84
Herkezden Allah razı olsun.sevdiğim kişiye kocam derken Allah katında DEdim.Ama kötü bir şey yapmadım.İlk olarak bunu söyleyeyim.Babamla ilgilide elim yazamıyor.Ben kendime bile söyleyemiyorum ki size yazamıyorum.Açıkcası korkuyorum.Sizlerden yardım bekliyorum Allah aşkına


Hazall.
Babana durumu anlatsana.

Neden böyle düşünüyorsun.


GAMZE84
Konuyu babama nasıl anlatayım.Ne anlatayım ki.Zaten konu babam.Ben anlatamadım herhalde.


İsrâ
herkes kafasina göre cevap vermesin ins.

gamze kardesim burda anlatamaman normaldir egerki çok kötü bir durum ile karsilasmis isen
bu iletisim linkiyle mum hocaya durumu aciklayip cevabi alabilirsin buyur >>> forumduasi.com/sendmessage.phpAdminle İletişim

Okudunuz mu?  Baş Ağrısına ve Migrene Hangi Dua Okunmalı?

menzil_guller
Gamzeciğim hem senin yazılarını hemde cevap veren bazı kardeşlerimizin yazılarını okudukça kötü oluyorum içim sızlıyor.sadece diyorsunki benim sorunumu okuyun ona göre cevap verin.okuyorum acaba gözden kaçırdığım bir durum varmı diye aynı şeyleri söylemişsin. geçmişte babanla söylemek istemediğin çok kötü şeyler olduğunu ve sevdiğine kaçmak istediğini..ama açık bir şekilde sorununuda anlatmıyorsun.sanki kaç dememizi bekler gibi..bende bir anneyim hem kızım var hem oğlum ..şimdi ileriyi düşünüyorum kötü oluyorum Rabbim seni ve bütün kızlarımızı telli duvaklı, iffetiyle gelin olmayı nasip eylesin..ileride başına kakılacak hatalar yapmaktan Rabbime sığın.Vekil olarak Rabbimi tayin et.gerisi muhakkak gelecektir kardeşim..çevremde kızları kaçan arkadaşlarım var. bir tanesi bir çocukla annesinin evine geri döndü. bir tanesi bir sene sonra..bazılarıda karı koca arasında bir güvensizlik söz konusu benim için ailesini terkeden yarın bir başkası için beni terkeder.tabi bu yazdıklarım senin için geçerli olmayabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.bak yine söylüyorum şu sıkıntılı anlarında Rabbime tam teslimiyet göster..yarine kaç diyen kardeşlerimde ne kadar rahat söyleyebiliyorlar:(:(sonra kardeşim çok kötü durumdayım eziyet görüyorum diyorsun inancımızdan dolayı firavunun hanımı Asiye validemiz gibi çarmıha gerilipte taşla ezilerek mi öldürüldük.Maşite validemiz gibi yavrularımız ve eşimiz gözlerimizin önünde kaynar suyamı atıldı.Gamzeciğim muhakkak Rabbim kaldıramayacağımız yükleri bize yüklemez..Selam ve dua ile…


m mahmut
Gamze evdeki sorununun ne oldugunu bilmiyorum.yanlızca evlenmen sorunu için söyleyecegim anne baba rızalıgı çok önemlirızalarını almak mümkün degilse inanarak Alaha sıgınıp kolaylıgı dile ve mümkünse 41 gece hacet namazı kıl .41 defa fetih süresi oku ve birçok dua var.İNŞAALLAH Rabbim işini kolaylaştırır dualarım seninle.

Okudunuz mu?  Elinde Olmadan Allaha Karşı Küfür İçerikli Sözleri Düşünmek ve İçinden Söylemek

GAMZE84
Allah razı olsun ablacım.Doğru söylüyorsun aile rızası olmadan kaçanların çoğu mutlu olmuyor.Siz annesiniz ama siz kızınıza kaç demezsiniz dimi ama anne benim yaşadıklarımdan dolayı bana saygı duyuyor kaçarsan haklısın diyor.Tabi benim en büyük hayalimde telli duvaklı gelin olmak.Tabi şuandada bilemem ne olacağını.Allah büyük.Allah tan ümit kesmem.Ben bu yaşıma kadar hiç isyan etmedim.Yaşadıklarımı hep Allahü tealayla aşmaya çalıştım.Biliyorum Birgün benimde yüzüm gülecek ya bu dünyada ya ebedi hayatta.Ama ablacım inan ne doğru ne karar vereyim bilmiyorum.Çaresizlik varya insanı bitiriyor.Sende annesin ne olur ne olur kızına sahip çık bu dünya güzellikleri için evladını yanlız bırakla.Allaha Emanet olun


Desert Rose
Öncelikle diğer konuyla yani imam nikahlı eşin konusundaki sözlerimi geri alıyorum kardeşim ben yanlış algılamışım

< Babamla ilgilide elim yazamıyor.Ben kendime bile söyleyemiyorum ki size yazamıyorum.Açıkcası korkuyorum. >
İmam nikahlı kşiye ne kadar güveniyorsun Ayrıca başından geçen bu talihsiz durunlardan haberdarmı? haberdar ise düşünceleri neler? Bunları soruyorum ama çok önemli sonra Allah muhafaza etsin yağmurdan kaçarken doluya tutlmak gibi bir şey olmasın
Bu cürümü işleyen karaktersiz şahsa aracı göndererek ikna yolunu denemen gerek
gerçi onun artık söz bile söylemeye hakkı yok işlediği cürümle o tüm haklarından feragat etmiş konumda ama üsül gereği ikna yoluna gitmelisiniz kardeş
ayrıca senin o evde daha fazla barınmanı hiç doğru bulmuyorum bir an önce o evden çıkmalısın imam Nikahın bulunan yada sevdiğini söylediğin şahısla konuşman gerek ve bir an önce bu işi tamamlaman gerek ve imam nikahıyla kalmayıp resmi nikahını yaptırman gerekannen bu durumlardan haberdarmı??? Annen iknaya çalışsa….
O kansız ikna yoluna gitmezse sana hiç durma çık derim bunu vicdanımla söylüyorum
Selam ve Dua ile….. Allah c.c yardımcın olsun daha fazla incilmemen dileklerimle

Okudunuz mu?  Vesveseye karşı söylediğim söz beni dinden çıkarır mı

Hoca
Kardeş,
Durumun mail ile yoladığın gibi ise hemen evlen ve babanı hiç dinlemene gerek yok.
Çünkü aklını yitirmişler veli olamaz.

KONU KAPALI


Kayıtsız Üye
Kolay gelsin ben 26 yaşındayım ailem sevdiğim adama vermiyor ve eziyet ediyor bu konuda hanifi mezhebindenim nikahım kabul olur mu imam şart mı şahitler huzurunda Allah şahidim olsun ki senin karınım desem kabul olur mu ?


ensest, Annem ve babamdan izin almadan dar kmak gunahmi, annem ensest

Bu kategoride yer alan Rabbim Beni seviyor mu kötü şeyler yapmış olmama rağmen birde birtakım yaşadığım olaylar var başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmek istiyorum sevdiğimle imam Nikahı Kıydık ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor kimseyle Evlenmem Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.