Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

Ferhat1991
selamun aleyküm arkadaşlar rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?


Cevap: rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

muhasebeci
önemli değil bunlar bugün beyaz görürsün yarın siyah.yani hayatımızı bunlara göre idame ettiremeyiz


Yanıt: rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

gül:)
beyaz at:Ata binen bir kimsenin isteği hemen yerine gelir. At görmek her türlü sıkıntının sona ereceğine, güzel günlerin başlayacağına işarettir. Makam ve rütbe, yolculuk ve düşmana galip gelmeye delalet eder. Kuyruğu, yelesi ve ayakları kızıl olan at dindarlıktır. At, güzel evdir.Bolluğun, bereketin, zenginliğin simgesidir.

Okudunuz mu?  Rüyada çilek ağacı Görmek (imam nablusi)

beyaz kuş:Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir.Haberdir. Kişinin güzel haberlerle sevinç yaşayacağına işaret eder.
kaynak: diyadinnet

tabi ryadan rüaya değişir çokgüzel rüya görmüşssün kardeşim ama içeriğide önemli rüyaların ve bağlantıları örnek akşam kuştan attan bahsetınızmı yada bıryerde gordunuzmu yani bahsi geçtimi geçmedimi bide onagöre bakmak lazım nede olsa beyınaltı ruyaları dedikleri bir gerçekte var oylede olabılır :)hayırlısı olsun kardesım umarım yardımcı olmusuzdur dua ile

Okudunuz mu?  Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Soru: rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

Ferhat1991
hayır hiç kuş veya atla ilgili bişey konuştuğumu hatırlamıyom şimdi ben arkadaşın ilk yazdığı yorumamı inancam yoksa seninkinemi kafam karıştı dostum


Kayıtsız Üye
Ben bunları rüyamda gördükten sonra hamile olduğumu öğrenmiştim

Okudunuz mu?  Rüyada Böbrek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir ormandayız piknik yapıyoruz piknik bittikten sonra eve gitmek için hazırlandık bir hatıra fotoğrafı çekelim dedik eşim ve arkadaşları toplandı ve bende fotoğraf çekmek için tlfonu elime aldım sonra arkamdan bises duydum arkama baktığımda da bembeyaz kar gibi bir at ağaca bağlı ağacın dibinde oluyor

Okudunuz mu?  Rüyada başbakanı görmek ve konuşmak

arifselim
Hem piknik ve hemde beyaz at görmek oldukça hayırlı ve güzel kabul edilir. Adeta krallara layık bir hayat sürmeye, bolluğun artmasına ve Allah’ın izniyle dileklerinin gerçekleşmesine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mikaela
Merhabalar lütfen yayınlayın cevabı merak ediyorum. Çok garip bir rüyam var hayra yörünüz inşAllah. Rüyamda daha önce görüşmediğim fakat yakından tanıdığım bir kişiyi 3 kere gördüm. 3 gün üst üste. Her seferinde beni arayıp ben geliyorum diyordu ve ben giyinip hazırlanıyordum, buluşacağımız yere gidiyordum, tam onun yüzünü görecekken, tam görecekken uyanıyorum. Mesela sokağın aşağısında oluyor, son evi döndüğümde onun yüzünü göreceğim lakin tam bir adım kala yüzünü görecekken uyanıyorum. Uzun uzun giyiniyorum, saçımı yapıyorum lakin tam bir adım kala uyanıyorum. Bu rüyalardan birinin başında, ilk aradığında şey görmüştüm; bir yamacın kenarından görüntülü aramış ve çok güzel bir deniz manzarası var. Gülümsüyor bir şeyler anlatıyordu. Arkada v şeklinde uçan siyah kuşlar ve bu kuşların başında bembeyaz çok güzel çok kudretli bir kuş vardı. Oo kuşa bakar mısın ne kadar güzel dedim, hayatımda gördüğüm en güzel şeydi, kuş gelip onun omzuna kondu. Senin kuşun demek dedim. Kuş dönüp bana baktı, beni sevmişti, o kuş ile göz göze geldiğim anda dünyada duymadığım bir mutluluk ve huzur ve sevinç duydum. Seni sevdi dedi bana.

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe bellemek

Tohat
Merhabalar. Hastalık, dert, sıkıntı veya stres yaptığın bir durum varsa bunu gidermek için çözüm arayışına gireceğine bulduğun çözümler ile ferahalayacağına, rahat bir nefes alacağına, mutluluğun senin yüzüne ve dolayısıyla özel hayatına yansıyacağına, hayal gücünün yüksek olması ile geleceğini aydınlatacak adımlar atmaya çalışacağına, istikbalinin hayır, aydınlık ve sevinç dolu olacağına delalet etmektedir. Hakkıyla yalnız bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada baklava görmek

rüyada beyaz kuş görmek, rüyada beyaz at görmek, rüyada beyaz kuşlar görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada balina görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.