Anasayfa
19 Nisan 2022, 9:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada horozlar görmek

Rüyada horozlar görmek

Kayıtsız Üye
mrhaba ben rüyamda bazı kimselerden kaçıyorum kaçtığım kişi tanıdık biri ama bir nedenden dolayı saklanarak kaçıyorum sonra köyde bir arkadaşlarımın avlusu var orda 3 tane horoz görüyorum bir tanesi beyaz irice bir horoz onu görünce yengemlerin aynı oyle bir horozo vardı herkese saldıran o aklıma geliyor rüyamda daha sonra oda peşime takılıyor avlunun dışına kadar kovalıyor bacağıma 2 kere vuruyor gagasıyla ama çok acıtmıyor hava güneşli mavi renkli horozda beyaz acaba iyiyemi kötüyemi işret yanıtlanırsa sevinirim inş iyidir.tabirlere bakıyorumda bir iyi bir kötü yazıyor

Okudunuz mu?  Rüyada Kız Kuzen Görmek

Cevap: rüyada horozlar görmek

mumsema
RÜYADA HOROZ GÖRMEK

Horoz ev sahibini ve erkeği temsil eder. Tavuk da kadını.

Bazıları horozu kimi zaman güzel söz söyleyen, kimi zaman kötü konuşan yaramaz ve kendini beğenmiş kişiliğe yorarlar.

Kimisi, sevimli erkek çocuktur, der.

Okudunuz mu?  Rüyada hoca ve cinleri görmenin anlamı tabiri nedir?

Horoz, müezzine, hatibe, güzel konuşan kimseye işarettir. Bazen de, kendisi iyilik yapmadığı halde iyiliği emreden kimseye yorumlanır. Çünkü horoz da namaz vakitlerini hatırlattığı halde kendisi namaz kılmaz.

Ruya Tabiri imam nablusi


Rüyada horozdan bahsetmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm

bu rüyayı göreli biraz zaman geçti ama aklımda kaldığı kadarını anlatayım:

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Öpmesi

rüyamda annem ve babam evime geliyorlar ve babam hamama gidip horoz keselim diyor ben de hamamda horoz kesmek ne alaka diyorum kendi kendime

bir türlü bu rüyamın tabirini bulamadım..


Yorum: Rüyada horozlar görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyayı gören kişi horozun kesileceğini görüp de kesilmemesi hayırlıdır. Kişinin müjizevi bir olayla karşılaşacağı ya da ilim yolunda kendini geliştirerek böyle bir çevreden olan insanlarla birlikte olacağına işarettir. Hakkıyla bilen Allahtır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beyaz görmek

rüyada horoz görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Köpek Saldırısı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada horozlar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.