Anasayfa
12 Kasım 2021, 0:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eyüp sultan camisini görmek

Rüyada eyüp sultan camisini görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda kendimi eyup sultan camiinde gördüm üst kattan aşağı indim erkekler namaz kılıyorlardı kapı arıyordum kapıyı gördüm. sağıma baktığimda peygamber efendimizin ayak izleri vardı ben kendi ayaklarımı ayak izlerinin uzerine koydum genişlik olarak tamdı ama boy olarak benimayagım kısaydı
ben bunu yanlış yapmışlardiyordum çuku peygamberimizin ayakları büyüktü diyordum tabirine


Cevap: rüyamda kendimi eyup sultan camiinde gördüm üst kattan aşağı indim

@hmet
Rüyada cami görmek din ve iman ile yorumlanır.
■ Bir mescidi veya camiyi tamir ettirdiğini görmek hayırlı bir evlilik yapacağına, rızkının bol olmasına, evlada işarettir.
■ Rüyada camide namaz kıldığını görmek muradına ermektir.
■ Mescid veya camide mum ya da kandil yaktığını görenin evladı dindar olur.
■ Caminin minaresinin yıkılmış olduğunu görmek o yerde felakete delalettir.
■ Rüyada camiye girmek, din işlerini yapmaya, caminin islam sembolü olmasından dolayı devlet adamına, helal ile haram arasını ayıran hakime, insanın ticaret maksadıyla kıymet işine çıktığı pazara işaret eder.
■ Şehir camii, ana, baba, hoca ve öğretmen gibi kendisine itaat lazım olan herkese delalet eder.
■ Mazlum olarak camiye girmek, adalete, kur’ân’a, askeri çok olduğu için denize, temizlik yeri olan hamama, huşu yeri olan kabre, yıkanmaya, güzel kokuya, susmaya ve kıbleye yönelmeye delalet eder.
■ Şehir camii, düşmandan korunup korkudan emin olmak için yapılan kaleye işaret eder.
■ Caminin direkleri, devlet büyükleri ve amirlerdir.
■ Caminin lambaları, icap ettiği zaman verdiği malıdır.
■ Caminin sergileri, devletin adaletine ve kendisine itaat eden alimlere işaret eder.
■ Cami, hakime delalet ederse direkleri hakimin idaresinde bulunanlardır.
■ Lamba ve mumlan asrın fakihleridir.
■ Sergileri, hakimin hükümlerini icra etmesi, yahut ilimlerden çıkardığı meselelerdir.
■ Caminin tavanı ise hüküm vermede müracaat ettiği kitaplarıdır.
■ Minaresi, hakimin, halk üzerine faziletini göstermek için insanları toplamaya kalkışmasıdır.
■ Minberi kölesi, mihrabı da hanımı ve ona layık olan şeyidir.
■ Bazen de caminin mihrabı helal rızka ve saliha zevceye, minaresi, vezir ve imama, bazen de minare, müzesine, kur’ân’ı kerim okuyana, minberi de hatibine, kapısı kapıcısına, idarecisi de lambalanna delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eyüp sultan camisini görmek

Kayıtsız Üye
Arkadasim ruyasinda beni Eyüp Sultan Camisinin önünde ipek eşarp dağıtırken görmüş onada mavi uzeri sarı çicekleri olan bir ipek esarp vermisim çok merak ettim lütfen yorumlarmisiniz


Yorum: Rüyada eyüp sultan camisini görmek

arifselim
Bu rüya gören kişi için öz eleştiri yapmaya ve hatalarını görerek onları düzeltmeye işarettir. Ayrıca bu rüya, Allah katında tövbekar olmaya, kırılan gönülleri yeniden kazanmaya ve kendisine ciddi manada çeki düzen vermesi anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada El görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm ben bı rüya gördüm iki defa ve çok tuhafima gitti size sormak istiyorum rüyamda Eyüp Sultan camii ne gidiyorum dua etmek için içeriye girmek istiyorum ama kapıda bı Osmanlı askeri var kapıyı açmıyor sonra içerden bı ışık var oradan ses geliyor eşin nerde diye soruyor bana ben de eşim yok diyorum defalarca soruyor bana ben de yok diyorum sonra içeriye girmek istiyorum tekrar asker almıyor tam o sırada eşim geliyor kapı tam açılacak uyanıyorum ter içinde

Okudunuz mu?  Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kişi ile sevdikleri arasında engeller olduğuna, sorun ve sıkıntıları aşmak için çok az bir mesafe kaldığına işaret eder. Bu uğurda verilen emeklerin karşılığı Allah’ın izniyle görülecektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam akşam ezandan sonra uykuya dalmişim Deniz yoluyla İstanbul’a vardım iner inmez Eyüp sultan camiinin önündeyim o akşam mübarek bir akşam kadınların girdiği bölüme giriyorum yanımda iki çocuğum ve iki yastık var ama girdiğim bölümde erkeklerde var ayrıca sandalyeler de konmuş yaşlı beyaz sakallı dedelerde var Ama içerlerinden birkaçı bana kızıyor erkeklerin yanından çocuklarımın yanına gittiğim için neyse bir köşe bulup oturuyorum sonra bir görevli geliyor çağırıyor tam bana kızacak diye düşünürken bir mor Bi torbayla hediye veriyor beni şikayet etmişler ama onların sayesinde beni 2 çocukla gördükleri için hediye verdiler birde içeride televizyon vardı?

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresini Okumak

arifselim
Çok hayırlı ve çok makbul bir rüyadır. Hayatında çok dilediği bazı şeylerin olmasına, dua ve dileklerin geçek olacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca bu rüya tövbelerin kabulüne ve manevi olarak da iyi bir mümin olacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam Hayırlı gunler ben rüyamda eyup camindeyim ikindi namazı ezan sesi ikindi namazın sünnetlerini kiliyordum fakat yerdeki halılar çok eski zemin bozuk bende alnimi secdeye koymak için duzgun olnasi için dikkat ediyordum.o arada babam saģ onuda gördüm. .


arifselim
Hayırlı günler. Kişinin durumuna göre yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel bir manda bekar için hayırlı bir evliliğe, maddi açıdan ferahlamaya ve ortaya koyacağı projelerinin tutacağına ve başarılı olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi)

SerBa
4 tane Akik kurbanı kesmeye niyetliyim. 2 oğlum var. Rüyam şöyle rüyamda rüya görüyorum Teyzeme diyorum ki teyze rüyamda eyüp sultan camisine gidiyorum 2 tane kurban kestiriyorum caminin hocası dağıtıyor etleri . Teyzem şöyle yorum yapıyor öyleyse eyüp sultan camisine git 2 kurban hocaya ver kestir dagitsin. Bunu gerçekten yapmalı miyim acaba


arifselim
Allah kabul etsin şimdiden. Bu kurbanlarını ilk fırsatta kestir ve yerine getir. Ama bu rüyan o kişiye yada o yerde kestirmen gerektiği anlamında değildir. Sadece imkan nispetinde geciktirmemek sünnete en uygun olanıdır ve sende öyle yapmalısın.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Rüyamda mahmut hoca efendi hz. lerini Eyup Sultan camiinde görüyorum ve caminin kapısından içine giriyorum. Kendimi çok huzurlu ve sevinçli hissediyorum. Yorumlayabilirseniz sevinirim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İnşAllah hayırlara vesile olabilecek bir rüyaya şahit olmuşsunuz. Mübarek bir zatı görmek ve özellikle camiden içeri girmek kişinin günahlarından arınmak için Allah’a tövbe edip temizleneceğini gösterir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir tünel gibi yerden geçiyorum çok küçük yeni doğmuş gibi ölü bebek gördüm yanında da bir çocuk vardı. Oradan bir camii önüne geldim tadilat vardı camiiyi önğndeki çınar ağacından Eyüp Sultan Camii olduğunu anladım minaresi yıkılmış ve tadilattaydı içeri giremedim .hatta minareye çıkmak istiyordum. Ağacında yaprakları çok azdı. Ben de şimdi sitresli bir dönemdeyim eşimle anlaşmalı boşandık ( evli bir bayanla ilişkisi var) ama dava kararının imzalanması için 1 ay süremiz vardı 20gün kaldı eşimle hala aynı ev içindeyiz . Eşimle bir iyi bir kötüyüz .


Tohat
Öncelikle Allah yardımcınız ve yoldaşınız olsun. Rüyanız sizin yaşadığınız olaya misal gibidir. Umutlarınızın, hayallerinizin yarım kalıp üzüldüğünüz bir dönemi ifade eder. Allah hayırlı ve doğru kararlar nasip etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda bileklerime kadar suyun içinde ayaklarım çıplak mermer zemin üstünde kalabalık insanların birbirine adım mesafesinde yürüdüğü bir yerdeydim ve çok sıkışmıştım karşıdan gelen genç birisine burası neresi diye sordum Eyüp sultan camii diye cevap verdi abdeshaneyi sordum yerini gösterdi sonra abdest hanede rahatladım sonrasını hatırlamıyorum


Tohat
Gireceğiniz hayırlı bir yolda kazançlı yatırımlar gerçekleştireceğinize, bu yatırımları birlikte yapacağınız bir ortakla sağlayacağınıza ve bu işin sonunda başarılı sonuçlar alarak yüklü miktarda kazanç sağlayacağınıza delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyam da yanında iki arkadaşım.var kişiler bir ara değişio sanki ama güya istanbuldayiz uzaktan eyüp sultan camiyi görüyoruz ben diyorum.ben buraları biliyorum hata ilerde sultan ahmet de var sonra denizin yanına geliyoruz heycanla yürürken bian bakioz denizi de yuruoz sasirioz sonra uçarak varioz oraya sonra orda birisi soru soruo Bende müslümanım diom Rabbim Allah diom bana kağıt para verio öyle gördüm ve şaşırdınm

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin ailesini görmek

Tohat
Kurmuş olduğun hayallerin ve gerçekleştirmek istediğin emellerinin peşinden gitmekte ısrar ettiğin, bu konuda ısrarcı olduğun ve tutuğunu koparan bir kişi olduğunu gösterir. Karşına çıkacak tüm zorlukların üstesinden gelebilecek irade gücünün var olduğuna işaret eden bir rüyadır. en doğrusunu bilen Allahtır elbette.


Nur banu
Merhabalar. Rüyamda arkadaşımın babasının patron olduğu bir şirkette ise giriş için deneme sürecine giriyordum. Deneme süreci sonrasında bana patron bizzat güzel bir haber veriyordu ama tam anlayamadığım için başkasına ne dedi diyordum. Birden önüme dev bir katalog açtılar ve sen artık bakanlıkla eyüp sultan camii ve türbesini koruma görevi aldın diyorlardı. Ama benim normalde ne öyle bir şirketle isim var ne de ilahiyatçıyım. Anlam veremesem de katalogdaki cami türbe öyle ihtişamlıydı ki rüyada bile ağladım sevinçten. Kubbeleri altınlıydı bahçesi dümdüz yemyeşil ormandı. Gerçektekinden çok çok daha güzeldi her şey. Anlatırken bile etkileniyorum güzelliğini hatırlayıp maşAllah. Açıklayabilir misiniz bana bunların anlamını. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada fal baktırmak

Tohat
Merhabalar. Rüyanda gördüğün Caminin güzelliği hayatında gerçekleşecek güzelliklere delalet etmektedir. Gireceğin işlerde başarılı olacak güzel işlere imza atacak hayatında saygın ve sevilen bir kimse olarak sosyal hayatını en güzel şekilde idame ettireceksin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a…Yakın zamanda Kartal’da bir ev yıkıldı…Rüyamda oradan bir aile sağsalim kurtarılmış ve biz eşimle o aileyi tanıyormuşuz…Bayan olan tam tesettürlü 2 büyük erkek evlatları vardı…Arabaları varmış ve orada kalıyorlarmış eşimde bak arabada yatıyorlar diyor…Sonra onlarla yola çıkıyoruz ve ilerlerken onlar öde biz eşimle arkada kendi aranızda gidiyor oluyoruz onları takip ediyormuş o arada eşim ters yöne giriyor ve birden arabayı çevirip düz yoldan devam ediyoruz…Bir zaman sonra sabah namazı vakti iş ve Eyüp Sultan camiinin önüne geldiğimizi görüyorum dışarısı karanlık caminin ışıkları yanıyor…İçeri giriyoruz ve o yıkılan evden çıkan kadın ağlıyor eşime bu aileye yardım etmeliyiz diyorum…O arada biri bu aileye ev tutmuş çok şükür diyorum…Orda uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Fıstık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin gönlü zengin, ahlakı iyi, yardımsever, duyarlı, düşüncende ve kalbinde herhangi bir kimseye karşı kötülük bulunmayan bir karaktere sahip olduğunu gösteren hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada eyüp sultan camisini görmek, rüyada eyup sultan cami gormek, rüyada eyüp sultan camiinde namaz kılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada evi su basması ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eyüp sultan camisini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.