Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:50
missa96
Abone

Ayrılan eşleri birleştirme dualar

Ayrılan eşleri birleştirme dualar

Kayıtsız Üye
eşimle mahkemeden ayrılmadık ama evler ayrı sevgim bitti dedi ve gitti bana Allah rızası için yardım edin 5 yaşında oğlum var


Cevap: ayrılan eşleri birleştirme dualar

İsrâ
sabret bacim samimi olarak cokca dua et, sabreden muradina ermis sen Allah’a sigin ve sabret bekle Allah kalbine sevgi yerlestirip tekrar sana evinize dönmeyi nasip etsin.

Okudunuz mu?  Bismillah ne demektir?

Ve bacim nerde hata yaptigini bir düsün ins. ilgisizmi biraktin vs bunlari gözönünde bulundur, evde bakimli olalim ins. genelde disari cikarken bakimli oluyoruz ama mümineler aslinda tam tersi eslerine karsi böyle olmalilar. Ev isini, cocuk ilgisini ve Eslerimize olan ilgiyi ayri tutmaliyiz.

Okudunuz mu?  Cünüp iken hiçbir iş yolunda gitmez diyorlar bu doğrumu ?

Dualarim seninle bacim.

vesSelam.


ayrılan eşler için dua, ayrılan eşleri birleştirme duası, ayrılan eşleri birleştirmek için

Bu kategoride yer alan Çınar ismini dinen bir sakıncası varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ayrılan eşleri birleştirme dualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.