Anasayfa
2 Ocak 2024, 5:42
Sohbet
Yönetici

Ağrı’da ‘yılan’ bebek dünyaya geldi

Ağrı’da ‘yılan’ bebek dünyaya geldi

Engin
Akraba evliliği nedeniyle ortaya çıkan bu durum, çocuk hasreti çeken aileye şok etkisi yarattı.

Ağrı'da 'yılan' bebek dünyaya geldi

BU GÖRÜNTÜLER 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN SAKINCALI OLABİLİR
İŞTE YILAN BEBEĞİN FOTOĞRAFLARI

Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Altan Alim, bebeğin 10 binde bir görülen ve ‘Yılan Bebek’ denilen şekilde dünyaya geldiğini belirterek, gözleri, kulakları olmadığı, ağız yapısının bozuk olduğu ve yaşama şansının olmadığını söyledi.
Erzurum’da yapılan ve sezeryanla doğum önerilen Nurcan Y.’nin dördüncü gebeliği dün Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dünyaya getirdiği ve görenleri hayrete düşüren bebekle sona erdi. Akrabası olduğu belirtilen Ahmet Y. ile evlilik yapan ve bundan önce üç doğum yapan Nurcan Y.’nin ilk çocuğu dışında yaşayan olmadı. Aile, dün dünyaya gelen bebek gibi iki kardeşde de benzer sorunlar olduğunu ve doğumdan bir iki gün sonra bebeklerin hayatını kaybettiğini vurguladı.

Okudunuz mu?  Gıpta nedir? kısaca

Spinal anestezi ile doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Emrah Töz, ilk defa böyle bir vakayla karşılaştığını ve tıpta da örneklerinin çok nadir olduğunu kaydetti. Konu hakkında açıklama yapan Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Altan Alim de, bebeğin 10 binde bir görülen ve ‘Yılan Bebek’ denilen şekilde dünyaya geldiğini belirterek, gözleri, kulakları olmadığı, ağız yapısının bozuk olduğunu ve bebeğin yaşama şansının olmadığını belirtti.

Okudunuz mu?  Şifalı taşların özellikleri ve faydaları nelerdir?

Dr. Alim, iktiyoz denilen ağır bir cilt hastalığıyla dünyaya gelen bebeğin bu şekilde dünyaya gelmesinin başlıca nedeninin akraba evliliği olduğunu da sözlerine ekledi.
Öte yandan bebeğin, Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yoğun bakım servisinde olduğu bildirildi.
ANKA


Cevap: Ağrı’da ‘yılan’ bebek dünyaya geldi

MECİDİE
Allah sabır versin çok zor bir durum insanın evladının bu şekilde olması çok acı,akraba evliliği yüzünden olduğu düşünülen bu durum aslında akraba olmayan çiftlerdede rastlanmaktadır Allah yardım etsin

Okudunuz mu?  Malik nedir ne anlama gelir?

yılan bebek, yılan nasıl dünyaya gelir, bebek

Bu kategoride yer alan Timurtaş Hoca'nın kısa ama özlü cevabı: başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ağrı’da ‘yılan’ bebek dünyaya geldi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.