Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:35
missa5
Abone

İslama göre kordon bağlatma

İslama göre kordon bağlatma

Kayıtsız Üye
2tane çocuğum var eşimde bende başka istemiyoruz. spiral yaramadı. hapta yan etkisi çok oldu.doktorlar bağlayalım diyor ben terettütdeyim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim Allahın rahmeti üzerinize olsun

Benim 4çocuğum vardı 5.sine istemiyerek hamile kaldım ve sezeryan ile getirdim tabiki kordonlarimi baglattim pismanim ama çarem yoktu sizce actirmalimiyim.

Okudunuz mu?  Elbiseye ve yatağa bulaşan kurumuş meniyi temizlemenin yolları nelerdir?

Kız kardeşim bir çocuğu var ve ona bakmakta zorlanıyor bir ikinci çocuğa bakabileceğini zannetmiyoruz onun için tüplerini bağlatmanın dini sakıncası varmıdır


Yorum: İslama göre kordon bağlatma

Şem’a
< tüplerini bağlatmanın dini sakıncası varmıdır >
Tüpleri bağlatmak karı ve kocanın birbirlerini razı etmesine bağlıdır. Onlar razı olduktan sonra dini sakıncası kalmaz

Okudunuz mu?  Doğruluk ile ilgili bir yazı

kordon bağlatma, kordon bağlatmak, kordon baglatma

Bu kategoride yer alan Günahlardan kurtulup tevbe eden kişi bir süre sonra tekrar günahlara meylederse ne yapmalıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslama göre kordon bağlatma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.