Anasayfa
26 Ağustos 2022, 5:36
missa92
Abone

Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez anlamı

Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez anlamı

beyza arslan
yardım severlikle ilgili başlığa uygun güzel sözler


Cevap: bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez anlamı

Muhammed
Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.

Hz. Mevlana

Size bir örnekle cevap verelim:
Bir bilgin veya hoca vb. hayatını hep başkaları için feda etmiş sırf onlarda bilgilensin, ilim öğrensin diye.Ama bu arada kendi aynı bir mum gibi feda etmiş.Mum etrafını aydınlattıkça kendide erir.
İşte buradaki eriyen mum ışığını başka bir muma veriyor tutuşturuyor ve sürekli etrafını aydınlattığı için ışığından bir şey kaybetmiyor.


bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez anlamı, bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez anlamı

Bu kategoride yer alan Abdestten sonra gözümde çapak gördüm yeniden abdest almalı mıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.