Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:10
admin
Yönetici

Oral ve anal seksin hükmü nedir

Oral ve anal seksin hükmü nedir

Kayıtsız Üye
oral seks ve anal seksin kefareti nedir tövbe edilse bağışlanır mı


Cevap: oral ve anal seksin hükmü nedir

imamhatipli42
Anal seks haramdır kardeşim. Keffareti olan bir günah değildir. Allah (cc) bolca tevbe edip pişmanlık duyup bir daha bu günahı işlememeye azmetmelisin.

Okudunuz mu?  Şii-Caferi mezhebinde Namaz sonrası tesbihat

Oral ilişki için de caizdir yada değildir gibi bir hüküm yoktur ama edebe aykırıdır insan sağlığına zararlıdır. İnsan gibi şerefli bir varlık böyle bir fiili işleyince ne kadar şerefi kalır sen düşün artık.


Cevap: oral ve anal seksin hükmü nedir

Fetva Meclisi
Soru:
Affınıza sığınarak bu süali soracağım ilahiyatcı olmam hasebiyle bir kaç arkadaş bunu bana sordular kesin bir yanıt veremedim. Oral sex (eşler arasında) caiz olup olmama noktasında mesnedli olarak yanıt verirseniz sevinirim. Tekrar affınıza sığınıyorum kusuruma bakmayın…

Okudunuz mu?  Helallik alma nasıl olur, isteyerek helallik verdiğini nasıl anlarız?

Cevap:
Öpme, okşama dışında tam olarak cinsel temas yapılamaz, yapılırsa mekruh olur. "Eşlerin birbirine her yerleri mübahtır, haram değildir" şeklindeki bir hüküm doğru değildir; kadına anüsten yaklaşmak (ters ilişki) ehl-i sünnete göre caiz değildir. Ağız da cinsel temas için değil, başka işler için var edilmiştir; oradan cinsel temas yaratılış amacına da, fıtrata da ters düşer, fıtratları bozulmamış olanlar bundan nefret ederler.

Okudunuz mu?  Bayanların ata binmesi caiz midir ?

anal ne demek, anAl nedemek, anal ne

Bu kategoride yer alan Stajyer kuran kursu öğreticiliği sınav soruları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oral ve anal seksin hükmü nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.