Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:50
missa95
Abone

Mülkün daha kolay satılması için dua

Mülkün daha kolay satılması için dua

Kayıtsız Üye
mülkün kolay satılması için dua


Cevap: mülkün daha kolay satılması için dua

esin-ti
Hz. İsa’nın (a.s) Rızk İçin Yaptığı Dua

"Allahumme rabbena enzil aleyna maideten min’es-semai tekunu lena îden li-evvelina ve ahirina ve ayeten minke verzukna ve ente hayr’ur-razigîn."
Allah’ım! Ey Rabbimiz! Bize gökten sofra indir, öncemiz ve sonramız için bir bayram ve Sen’den bir belge olsun. Bizi rızıklandır, sen rızık verenlerin en hayırlısısın.Maide, 114

Okudunuz mu?  Ezan okunurken selam verilir mi ?

mülkün kolay satılması için dua, mülkün satılması için dua, mülkün çabuk satılması için dua

Bu kategoride yer alan Şafii mezhebinde eti yenen ve yenmeyen hayvanlar özellikle tilki hakkında başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mülkün daha kolay satılması için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.