Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:52
Gusul
Yönetici

Sessiz ve kokusuz yellenmek abdesti bozmaz deniyor

Sessiz ve kokusuz yellenmek abdesti bozmaz deniyor

Kayıtsız Üye
Sessiz ve kokusuz yellenmek abdesti bozmaz deniyor konu hakkında bilgiler verir misiniz ?


Cevap: Sessiz ve kokusuz yellenmek abdesti bozmaz deniyor

imamhatipli42
Sesi ve kokusu duyulmayan yellenme değildir. O şeytanın insanın dübürüne üfürmesidir. Ama sesini yada kokusunu algılayan kişinin abdesti bozulmuştur.

Okudunuz mu?  Gusül Abdestim Kabul Olmuyor

kokusuz ve sessiz gaz abdesti bozar mı, sessiz ve kokusuz yellenmek abdesti bozar mı, Sessiz ve kokusuz gaz abdesti bozar mı

Bu kategoride yer alan Okunmuş su ile banyo yapılınca akan suyun gittiği yerden dolayı bir günah işlenmiş olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sessiz ve kokusuz yellenmek abdesti bozmaz deniyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.