Anasayfa
27 Nisan 2022, 12:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
LAHANA

Rüyada lahana görmek bedeni ve kalbi katı kaba bir adama işarettir. Bir kimse rüyada elinde lahana yaprakları olduğunu görse, bir isteğinin yerine gelmesi ile yorumlanır.

Lahanayı keserek yediğinizi görmek, insanların sırlarını öğrenmeye heves ettiğinize veya elinize gizli mal geçmesine işarettir.

Lahananın yapraklarını sararmış görmek, kısa bir hastalık geçirmeye ve zor günler için sakladığınız parayı bunun için harcamaya yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kızmak görmek (İmam Nablusi)

Bahçeden bir lahana koparıp eve götürmek, herkes tarafından sır saklayan biri olarak tanınmaya yorulur.

Lahana görmek aynı zamanda hakkınızda iyi şeyler duymaya işarettir.


Cevap: Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada lahana görmek her konuda çok zalim ve gaddar bir kişi olduğunuza yada lahananın yapraklarının sarardığını görmüş iseniz kısa bir dönem içinde bir hastalık geçireceğinize ve bu hastalıktan dolayı zor günler geçireceğinize kenara ayırdığınız kötü günler için biriktirmiş olduğunuz bir miktar paranızı hastalığınız için harcayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda bir yol kenarındaydık. Bir sürü insan vardı ve açlardı. Yolun kenarında çalılıklar vardı ve belediye araçları bir süre sonra onları biçecekti. Çalılıklara yaklaştım ve aralarında kara lahanalar gördüm. Ben bundan yemek yaparım bu yenir dedim ve bir tanesini koparttım. Kara lahananın yaprakları açıktı marul gibi. Ben koparttıktan sonra diğer insanlarda sevindiler ve toplamaya başladılar.
Selametle

Okudunuz mu?  Rüyada Kabir görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu güzel ve hayırlı rüyalardan kabul edilir. Bu rüyayı gören kişi için hayır ve mutluluk dolu bir hayata kavuşmasına, sıkıntı, sorun ve dertlerinden kurtulmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda kardeşimin evindeyiz amcam ve küs olduğumuz hanımı geliyor biz yemek hazirliycaz ve yiyecekler tezgah üzerinde 3 adet farklı boylarda lahanalar var amcam da lahana yapinda yiyelim diyor sonra 2 aydır ayrı yaşadığım eşimi arıyorum arayinca ilahi dinletiyor sonra kapatıyor numarasinida değiştiriyor bida ona ulasamiycam diye üzülüyorum öylece uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için içine kapanık, stresli ve sorunları olduğu manasındadır. Yaşadığı çok sıkıntılı bir dönemi olması manasında kabul edilir ve daha çok psikolojik olarak yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda lahana yemeği yaptim ektim geldi lahanaları verin dedi onunmuş eyvah dedim sonra içeri bir baktım denetlenmiş lahanalar 3 tanesini ona verdim añem yollamış gerisi bana kaldi sonra bana 5 lira kağıt para verdi ne demek acaba

Okudunuz mu?  Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? tabiri nedir?

Tohat
Lahananın şekli itibari ile kısmetlerin art arda gelip hayatınızı kolaylaştırıp değiştireceğine işaret eder. Ticaret ile de yorulan bu rüya, ticari zekanızı kullanarak kar elde etmeye çalışacağınız bir işe girebileceğinizi gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yaprak sarması pişmiş yedim kalabalık bir ortamdı sarmayı çatalla ayırırken pirinçler çıktı içinden pirinçleri yerken çiğ geldi ve aynı zamanda akrabam benim için istiharede yattı aynı gece bahçeden kara lahana toplayıp sarmak için benim evime götürüyor ve kizimi üniversiteye gideceği için benim evimde ailecek toplanmıştır

Okudunuz mu?  Rüyada Kıskançlık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Ahlakı güzel, herkesle geçinmesini bilen ve yarım etmeyi seven bir kimse olduğunun yanı sıra zorluk ve emekle birlikte kazancına nail olduğuna delalet eder.
İstihare rüyasının yorumu ise; Rüyanınt tabiri hayırlıdır. Esenlik ve mutluluk olarak tabir edilir. Eğer hislerinden emin değilse rüyadaki renklere bakarak olumsuz olduğu yorumu çıkmaktadır. Allah hakkıyla bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kelebek görmek (İmam Nablusi)

rüyada beyaz lahana görmek, rüyada mor lahana görmek, rüyada lahana görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.