Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:47
missa3
Abone

Sınav anında dikkatsizlik yapmamak için okunacak dualar

Sınav anında dikkatsizlik yapmamak için okunacak dualar

Kayıtsız Üye
sınav anında dikkatsizlik yapmamak için okunacak dua


Cevap: sınav anında dikkatsizlik yapmamak için okunacak dualar

Fetva Meclisi
Sınav anında yapacağınız dua Kısaca

Musa: ‘Rabbim! Göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır, dilimin düğümünü çöz ki sözümü iyi anlasınlar. Ailemden kardeşim Harun’u bana vezir yap, beni onunla destekle, onu görevimde ortak kıl ki Seni daha çok tesbih edelim ve çokça analım. Şüphesiz Sen bizi görmektesin’ dedi. (Taha: 25-28)

Okudunuz mu?  Cenaze nasıl yıkanır ve kefenlenir? Yıkanırken okunacak her hangi bir dua varmıdır?

sınav esnasında okunacak dua, Sınav anında okunacak dua, dikkatsizlik için dua

Bu kategoride yer alan Birini Allah (c.c)ın varlığına inandırmak için kısa örnekler istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sınav anında dikkatsizlik yapmamak için okunacak dualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.