Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada polisten kaçmak

Rüyada polisten kaçmak

Kayıtsız Üye
s.a rüyamda 6 tane polis tarafından kovalanıyorum ama öyle seri bir şekilde ellerinden kaçıyorum ki yorulmuyorum bile, derken birden beyaz bir ayı hızlı ve saldırgan bir şekilde ağzından salyaları aka aka benim olduğum tarafa doğru beni ısırmak için hızlı bir şekilde geliyor ,birden kendimi bir kapıdan içeri girerken görüyorum ilk başta kapıyı örtmekte zorlanıyorum ama birden bismillah deyip kapıyı hızlı bir şekilde kapatıyorum… bu rüyamın ne anlama geldiğini yorumlarsanız çok sevinirim.. Allah razı olsun ….

Okudunuz mu?  Rüyada parmak kopması görmek

Rüyada polisten kaçmak

ankara06
rüyamda ankara kızılaydayım.Bir alanda polis ile futbol taraftarları kavga ediyor.Bende şehrimin takımımın her maçına giderim.Sonra o kavgayı görünce demirliklerden atlıyorum ve bir kadın polise tekme atıyorum.Sonra kaçmaya başlıyorum,o beni kovalıyor.Eğer yakalanırsam ülke dışına atılacakmışım gibi bir düşünce var kafamda.Sonra arkadaşlarımın yanına geliyorum ve kurtulduğumu sanıyorum.Olanları onlarla konuşuyorum.O sırada bir kız arkadaşım geliyor ve beraber kaçalım diyor.Tam bu sırada polis bizi buluyor.Biz 2 miz yokuşa doğru çıkmaya çalışıyoruz.Ben koşamıyorum,arkadaşım ise bayağı ilerliyor.Polis ise giderek bana yaklaşıyor.Arada tam 1-1.5 metrelik fark kaldığında uyanıyorum.Sizce bunun anlamı nedir? O gece daha bir sürü rüya gördüm.Ya Habir zikrini çok çekiyordum o günler.Bu zikrin etkisiyle görmüş olabilir miyim?

Okudunuz mu?  Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi)

Cevap: Rüyada polisten kaçmak

Fetva Meclisi
Rüyada polistin kaçmak ne demek?

Rüyanızda polisten kaçıp koştuğunuz görmeniz endişe içersinde olacağınıza delalet eder. Polis ekipleri tarafından kovalanmanız sizi endişelendirecek ve birşeylerden uzaklaşmak zorunda kalacağınıza yorumlanıyor. Polisten kaçtığınız görmek sizin bilinç altınızın etkisinde olduğunuzu gösteriyor olabilir. Geçmişte istemediğiniz olayların yaşanması unutamamızında nedeni olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Risale-i nur okuduğunu görmek neye işarettir?

rüyada polisten kaçmak, rüyada polisten kaçmak, rüyada polis tarafından kovalanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamber efendimizin hırkasını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada polisten kaçmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.