Anasayfa
3 Temmuz 2021, 19:27
Cenaze
Yönetici

Cenazeyi yıkayan kişiye yardım etmek

Cenazeyi yıkayan kişiye yardım etmek

Kayıtsız Üye
Ölen kişinin yıkanması esnasında yardım etmek sevapmıdır? Annem yıkanırken ben yıkanmasına yardım ettim. Ayrıca annemi defalarca öptüm bunun dinen bir sakıncası varmıdır ?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler….


Cevap: cenazeyi yıkayan kişiye yardım etmek…

Hoca
< Ölen kişinin yıkanması esnasında yardım etmek sevapmıdır? Annem yıkanırken ben yıkanmasına yardım ettim. Ayrıca annemi defalarca öptüm bunun dinen bir sakıncası varmıdır ?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler… >

Cenazeyi yıkayan kişinin tüm günahları affediliyor. yardım edenlerde öyle…
Annene Allahtan rahmet diliyoruz. öpmende sakınca yok.
Hz. Ebubekr (ra) Efendimiz (sav)’i alnından öpmüştü.

Okudunuz mu?  Taziye nedir? Taziyenin hükmü nedir?

tıkla: forumduasi.com/cenaze-ve-cenaze-isleriyle-ilgili-faziletler/29963-oluleri-yikamanin-kefenlemenin-ve-kabir-acmanin-sevabi-hadisleri.html


olu yikanmasina yardim etnek, kefenlemeye yardim sevapmidir

Bu kategoride yer alan Üç kere Cuma namazına gitmeyenin cenaze namazı kılınmaz diye söyleniyor bu ne kadar d başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cenazeyi yıkayan kişiye yardım etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.