Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:52
Gusul
Yönetici

Güsül abdessiz cumaya gitmek zorunda kaldım

Güsül abdessiz cumaya gitmek zorunda kaldım

Kayıtsız Üye
güsül abdessiz cumaya gitmek zorunda kaldım.ne olur yardım edin ne yapmam gerekıyor ama zor durumda kaldıgım ıcın mecburiyetten gittim.


Cevap: güsül abdessiz cumaya gitmek zorunda kaldım.

Hoca
< güsül abdessiz cumaya gitmek zorunda kaldım.ne olur yardım edin ne yapmam gerekıyor ama zor durumda kaldıgım ıcın mecburiyetten gittim. >
Tevbe et ve bir daha temizlenmeden camiye yaklaşma

Bu kategoride yer alan Neden Hanefide önden çıkan yel abdesti bozmuyorda Şafiide bozuyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güsül abdessiz cumaya gitmek zorunda kaldım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.