Anasayfa
26 Kasım 2021, 12:29
Sohbet
Yönetici

Ahir Zamanda Hadisler Tek Tek Gerçeklşiyor Buyrun Bakın Bazılarına

Ahir Zamanda Hadisler Tek Tek Gerçeklşiyor Buyrun Bakın Bazılarına

talha bayram

Şam ve Mısır Meliklerinin Öldürülmesi

Hadis: Ondan önce Şam ve Mısır melikleri öldürülecektir… (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 49)

Çölde Bir Ordu Kaybolacak

Hadis: …Kendisine bir ordu gönderilecek. Bunlar yerin bir çölünde iken yere batırılacaklardır.(Müslim’den; Geleceğin Tarihi 4, s.31)

Müslümanlar Baskı Görecek

Hadis: Ahir zamanda ümmetimin başına sultanlarından şiddetli belalar gelir, öyle ki yerler Müslümanlara dar gelir. (Kitab-ül Burhan fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 12)

Kasırgalar ve Tsunamiler Artacak

Hadis: Kıyametten önce on alamet görmeden o kopmayacaktır. Onuncusu, insanları denize atacak olan kasırga… (Kıyamet Alametleri, s. 288)

Dünya Kuraklıkla Boğuşacak, Yağmurlar Kesilecek

Hadis: Deccal’ın çıkmasından önce gökyüzü üç sene yağmurunu tutar. Birinci senede normal yağmurun üçte birini tutup üçte ikisini yağdırır. Yeryüzü bitkisinin üçte birini bitirmez. İkinci yılda gökyüzü normal yağmurunun üçte ikisini yağdırmaz. Yeryüzü de bitkisinin üçte ikisini bitirmez. Üçüncü yılda ise gökyüzü yağmurunun tamamını keser, yeryüzü de bitkisinden hiçbirini bitirmez. (Ebu Davud, İbni Mace, Taberani; Geleceğin Tarihi 3, s.241)

Kuyruklu Yıldızın Doğması- Halley

Hadis: Mehdi’nin çıkışından evvel, (her tarafı) aydınlatan kuyruklu bir yıldız doğacaktır.
(Kıyamet Alametleri, s. 200)

Kişi Kardeşini Öldürecek

Hadis: Kişi, kardeşini öldürmedikçe kıyamet kopmaz. (Kıyamet Alametleri, s. 141)

Afganistan İşgal Edilecek

Hadis: Talikan’a (Afganistan’a) yazık oldu. Şüphesiz Allah Teala’nın orada altın ve gümüş olmayan hazineleri vardır. Orada Allah’ı hakkıyla bilen insanlar vardır. Onlar ahir zaman Mehdi’sinin yardımcılarıdır. (Kitab-ül Burhan Fi Alameti-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 59)

Okudunuz mu?  İsrailoğulları Neden Lanetlendi?

Ahir Zamanda Hadisler Nasıl Tek Tek Gerçekleşiyor! 4

Sistemler Değişecek

Hadis: Zamanın inkitaa uğradığı (sistemlerin değiştiği) bir dönemde Mehdi denen bir adam gelecek… (Kitab-ül Burhan fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 14)

Masum İnsanlar Katledilecek

Hadis: Masum insanlar katloluncaya kadar Mehdi çıkmayacak ve katliamlara yerde ve göktekiler, artık tahammül edemez bir hale geldiğinde zuhur edecektir… (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 37)

Hz. Mehdi’nin Gelişinden Ümit Kesilecek

Hadis: İnsanların ümitsiz olduğu ve "Hiç Mehdi falan yokmuş" dediği bir sırada Allah Mehdi’yi gönderir… (Kitab-ul Burhan fi-Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 55)

Ramazan Ayı’nda Ay ve Güneş Tutulmaları

Hadis: Mehdi için 2 alamet vardır ki… Bunun birincisi, Ramazan’ın birinci gecesi Ay’ın ikincisi de ortasında Güneş’in tutulmasıdır. (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 47)
Peygamberimiz 1400 yıl önce ahir zamanda gerçekleşecek bütün bu olayları adeta görmüşçesine anlatmıştır, bütün bu hadislerinin ard arda gerçekleşmesi tam anlamıyla bir mucizedir. Şimdi tüm Müslüman alemi bütün bu hadislerin ardından kıyametten önce gelecek olan Hz. Mehdi’sini büyük bir şevkle beklemektedir.
"İnsanların ümitsiz olduğu ve "HİÇ MEHDİ FALAN YOKMUŞ" DEDİĞİ BİR SIRADA ALLAH HZ. MEHDİ (A.S.)’Yİ GÖNDERİR…" (Ali Bin Husameddin el-Muttaki, Kitab-ul Burhan fi-Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 55)
"… HZ. MEHDİ (A.S.), Resulullah’ın bayrağı ile, insanların başlarına bela üzerine bela yağdığı ve ÇIKIŞINDAN ÜMİT KESİLDİĞİ BİR SIRADA ÇIKAR…" (Ali Bin Husameddin el-Muttaki, Kitab-ul Burhan fi-Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 55)

Okudunuz mu?  Kapılar (şiir)

Cevap: Ahir Zamanda Hadisler Tek Tek Gerçeklşiyor Buyrun Bakın Bazılarına

VESLiHAN
Allah inanaların yardımcımız olsun bukadar olayın gerçekleşmesi ister istemez insanı ürkütüyor aslında daha çok okuyup bilgi sahibi olmak gerkiyor böylelikle daha hazırlıklı oluruz


talikana yazık oldu

Bu kategoride yer alan Namaz Kılmak Allah kabul etsin başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahir Zamanda Hadisler Tek Tek Gerçeklşiyor Buyrun Bakın Bazılarına Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.