Anasayfa
30 Kasım 2022, 16:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kendi ruhunu görmek nedir

Rüyada kendi ruhunu görmek nedir

tuğçe89
Rüyada ruhumu görmek ne demektir
Rüyamda kendimi bir yatakta yatıyor ama ölü görüyorum güyaaa ameliyat olmuşumm ama biranda kendimi o yatakta hissediyorum sonra ruhum geliyor ve tekrar bedenime giriyorr


Cevap: rüyada ruhumu görmek nedemektir yardımcı olurmusunuz

meçhul_100
RABBİM hayırlara çıkarsın kardeş..

Kişi kendi ruhunu görürse gizli kalmış şeyleri öğrenecek demektir. Ruh ışıklı ise kişinin günlerinin huzurlu olacağına işarettir.

Ölü olduğunu görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye,

alıntıdır..


0202ataturk
Bende Rüyamda ruhumu gördüm. çok tatlıydı yüzümü okşuyodu benim. sakın iyi niyetinden vazgeçme hep böyle kal diyodu bana
sonra sıçradım?

ben birde Hz. Muhammedi gördüm. sarılıyodu bana. ben üşümeyim diye ayaklarımı yorganla sarıyodu. sakallarını gördüm. öyle sıkı sıkı sarıldıki
ezan sesiyle sıçradım kalktım

Okudunuz mu?  Rüyada el ele tutuşmak

nedirki acaba?


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada ruhunu görmek hayırlıdır her ne kadar ürkütücü olsada. Rüyanız sağlık ve huzur anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyası, namuslu kişi olduğu ne harama ne de zinaya tenezzül etmeyeceğine delalet eder. Peygamber efendimizi görmek ise gerçek görmek gibi değerli bir rüyadır. Sünnetine sarılmaya, salih amel işlemeye işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda ruhumu gördüm cami içinde duvarlar soyulmus ve çok kizmisti bana ruhum ama ic konusmadi sadece susuyor ve sonra cikip ordan çok korkmustum ve çok insan kirda vardi ve de babami gördüm ve ona boile suledim baba orda oda içinde kendimi gördüm ve babam da aldi gitsin bakma ama ben dusup bayilmisim ve sonra sabah olmustu gercek hayata,arkadaşlar anlami nedir lutven yardim edin unutamiyorum bu ruyayi .

Okudunuz mu?  Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

arifselim
Merhaba kardeşim, genel manada hayırla tabir edilse de asıl itibariyle rüya iyi görülürse iyi manada kötü görülürse olumsuz manada yorumlanır. Bu rüyanız sizin için salih ameller işlemek için bir uyarı olabilir. En doğrusunu Allah bilir.


betul
ben bir evde bir odada kendi ruhumun kotu olarak hapsolmus olarak gördüm gozleei yesil ve kotu bakiyordu bana bor iple bagliydi cekiyordum bedenime girmesi için ama gelmiyordu ben çok sasiriyordum ben onunla konusuyordum ama o hiç konusmuyordu sadece yaptigi sey odadaki kapinin ardindan kotu yesil gozleriyle bana bakmasiydi bende sonunda pes etmistim onu cekmeye vee ianilmaz devasa birseydi ne anlama geliyor.


arifselim
Bu rüyayı gören kimse için karşılaşma ihtimali olan sıkıntılı şeylerdir. Dikkat ederse Allah’ın izniyle kolay geçecektir. Eğer dikkat etmezse işlerinin sarpa saracağı manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah ile konuşmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Ben rüyamda öldüğümü gördüm ve hissettim . Sonrasında ruhumun bedenimden ayrıldığını hissettim. Sanki birebir yaşıyor gibi hissettim. Ruhum bedenden ayrıldıktan sonra bir yere gidiyorum ama o yeri hatırlayamıyorum. Sizce bu nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada öldüğünü görmek ömürle yorumlanır. Bu rüya uzun ömrün bir işareti olarak yorumlanır. Ayrıca ölüm insana ahireti düşünüp hatırlamasına dair bir uyarı olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendi ruhumu gördüm odamdaydi ders masamda bir kağıda bişeyler yazıyordu bende onu oda kapımdan izliyordum ruhum sakindi birazda huzurlu gibi bense ise çok korktum böye bişeyi gördüğüme

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

arifselim
Bu rüya önemli ve ciddi işlere girişmeye yada belalı olan işlere bulaşmaya delalet eder. Bu tür rüyalar insana bir uyarı ve hatırlatma gibi kabul edilebilir. Elbette bunlar sonuçta sadece bir rüyadır ve kesin değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s. a. Ben rüyamda kendimi ve tanıdığım bir kaç kişiyi ahirette tam göremediğim hatırlyamadığım biri tarafından sorgulanıyordum tanıdığım bir kaç kişi sınavdan kaldı sıra bana geldi etraf karanlıktı saten iyi görünmüyordu ben sınavdan geçtim sorusoran kişi helal. geç dedi ben sevinçten zıplayarak koşarak gidiyordum korkuyorum ölücem diye korkudan birazdan ibadet edicem nasipse. yorumunuzu beklerim.


arifselim
Aleykum selam. Korkudan değil ama Allah rızası için ibadetlerini yap ve helal ile harama dikkat etmen gerektiğine işarettir. Bu tür rüyalar insana bir ikaz ve hatırlatmadır. Kendine bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamızı Nasıl Yorumlayabiliriz?

Kayıtsız Üye
rüyamda bir ormandaydim çok huzurluydu orman sonra ellerimi yikamak için bir lavabo buldum ellerimi yıkarken karsimdaki aynaya baktim aynada arkamda bembeyaz giyinmis basindan uzuncabeyaz bir şal ile hiç kipirdamadan bana bakan ruhumu gördüm korkuyla kacmaya calistim ölmek istemiyorum gunahlarim var dedim konusamiyordum bile titremekten etrafda baska beyaz boydan elbise giymis birileri vardi uzun siyah sakalli uzun boylu bir adam dikkatimi cekti ruhumla yanyanaydi uyandığımda bütün bedenimi korku bürümüştü hala etkisinden cikamadim.


arifselim
Bu rüyanın net bir anlamı olmasa da genel olarak hayırlıdır ve gören kimse için zor ve çıkılmaz olan durumlardan kurtulmasına işaret eder. Ayrıca dünya hayatının bir imtihan olduğunu bilmeli ve ahiretini ihmal etmemesi gerektiğine de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yusuf'u görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ruyamda uyuduktan sonra kalktigimda esimin kucagindan bebegimi almak istiyorum esime ve anneme sesleniyorum ama beni duymuyorlar ve benim çok erken öldüğümü söyleyip uzuluyorlardi ve ben öldugümu anladim sonra disari cikip dolastim onlari ziyarete geliyordum beni kimse hissetmiyordu ama kendimi ruh olarak deilde aynı insan gibi hatirliyorum kendimmisim gibiydi ayri bir ruh yoktu manasi nedir hocam .


arifselim
Aleykum selam. Bir ihtimal bu rüya bilinçaltı düşüncelerin rüyaya yansımasıdır ve tabiri olmaz. Bir diğer görüşe göre ise rüya sahibinin, rüyasının aksine ömrünün uzun olması olarak tabir edilir. Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak

Kayıtsız Üye
Selamualeykum, rüyamda karanlık bir odadan beyaz bir şey görüyorum. Sonra onu cagiriyorum.bana yaklasarak karşımda duruyor. Sonra senden korkmayacagımdıye yüzüne bakdım. Karşımda gördüğüm beyaz ruhlu siyah gözlü gozalti cukur ve zayıf biriydi. Kendime benzettim. Bana baktiginda korktum ve bağırdım ama sesim duyulmuyordu..sonra ruh uzerime dağıldı. Rüyami yorumlar misiniz


arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün ancak bir kabus olarak kabul edilebilir. Kimi insanlar zaman zaman benzeri şekilde korkacağı rüyalar görmeleri normaldir ve bu rüyaların hiç bir anlam ve yorumu da yoktur. Ancak Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda öldüğümü gördüm ama annem yolda gidiyor bende vucut olarak arkasindan gidiyorum ben ölmedim diyorum o ise seni gömdükten sonra başın taşa çarptığında anlarsın dedi annemle evime kadar gitim içerde kimse aglamiyordu herkes bir işle uğraşıyordu

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin Gördüğü Rüyalar ve Yorumları

Tohat
Hayırlı bir rüyadır. Yorumu ise şu şekildedir. Kişi kendini rüyasında ölmüş olarak görmüşse bu onun uzun bir ömre sahip olacağına tekabül etmektedir.Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
rüyamda öldüğümü görüyorum ama ruhum dünya’da kalmış serbest geziyorum ama kimse beni görmüyor aileme bağırıyorum buradayım ben diyorum ama sesimi duyuramıyorum sonra dünya’ya kuş bakışı bakıyorum ve bir den kendimi yerde buluyorum bir anda yetimhaneye giriyorum bir sürü korkmuş çocuk lar var beni kimse göremiyor ama 2 kişi varlığımdan haberdar onlarla konuşabiliyorum ve çocukların sayesinde ailem ile irtibata geçip ruhumun dünyada kaldığını söylemeye çalışıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın resmi görmek

Tohat
Hayırlı günler. Öldüğünü görmek hayırlı rüyalar arasında kabul edilmekte olup genel görüşe göre kişinin ömrünün uzayacağı yönünde yorumlanmaktadır. Bu hayırlı yönünün dışında ibretlik bir rüya olarak da algılanması gerekip kişinin ölümü hatırlayarak yaşaması ve hayatını diğer dünyaya göre ölçüp tartarak idame ettirmesi gerektiğini göstermektedir. Allah en iyisini bilir.


Edaxxx
Rüyamda bir şekilde hastane yatağında yaralı olarak gördüm kendimi ve annem babam kardeşim benim bedenimin yanına oturuyorlardı.Baba diye sesleniyordum hissediyorlardı ama görmüyorlardı beni sonra küçük kardeşim beni görüyordu ona bakarak gözlerim boşalırcasına ağlıyordum kardeşimde bana bakarak ağlıyordu. Babam gil kardeşimin ağladığını görünce gülüyor onlara görüyorlardı ama halbuki ağlıyordu sonra babam diyordu ki melek var ona gülüyordur diyordu.Sabah etkisinden çıkamadım Nasıl yorumlanır acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Yapacağın işlerin hakkını verdikten sonra sonucu için Allah’a tevekkül etmen gerektiğine ve bu şekilde sabır göstermen gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kendi ruhunu görmek, rüyada kendi ruhunu gormek, rüyamda ruhumu gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kendi ruhunu görmek nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.